Vet ni vad!

jag e uppe o jag e såååå trött=) O nu ska ja gå o lägga mig innan jag somnar sittandes i soffan=P

Nu har jag börjat blogg på Devote.se så vill ni följa med mig över där så gå in här bara http://lareinvik.devote.se/.. ja kommer ju så klart vara kvar på blogg.se.. Kommer aldrig ta bort denna älskade bloggen ju=)

Nä nu e det sängen... Puss!

Snart Greys!

Jag känner att de e dax att skriva lite här på min lilla blogg.. Jag vill bara inte prata om de som har hänt. Men kan säga så mycket som att de tog rätt hårt på mig. Massa minnen kom upp..

Har lust att flytta från Malmö. Kanske till Gbg. Fråga mig inte varför, för de vet jag inte..  Vill bara bort, bort från allt.! Kanske bara e en tanke jag har nu, som aldrig kommer bli sann. Men de e något jag hade velat iaf. Nu e det Greys.. Ni får ha en trevlig onskväll..

Ska tända upp lite levade ljus nu oxå!


Utan du vet de...

Mår inte så bra!

Bloggar igen när jag känner för de.. Hade bra!


Potatisgratäng till sex and the city med min älskling..

Så nu e vi hemma hos mig.. Kollar just nu på One tree hill......... Ska snart sätta på SATC filmen o börja med maten.. ohh de ska bli såå gott hihi.. Sen e det ju Sanningens ögonblick ikväll o de får vi ju inte missa.. Hörs kanske senare. Kram!

Titta så mysigt vi har gjort de=)


Min älskling ville inte vara med på bild..


lilla moi......
Nu e det mat!!!

Söndag!

Igår va de en helt lyckad kväll. Dock inte för mina små fötter som fick mig att åka hem lite tidigare ( eller nä där ljög jag) Johanna va den som ville hem, men eftersom att jag led med mina små fötter så blev jag bara glad.. Så jag Johanna o Anno stack o käka o sen blev de taxi hem.. Men vi hade jävligt skoj undertiden vi käkade o väntade på Taxin höhö...

Innan detta hända så satt vi hemma hos min Anno o sjöng sing star o hade jävligt skoj.. Sen blev de bussen till Bowlingen (vi palla inte gå) o taxi kändes inte alls lönt, då Anno bor rätt nära=)
Hursom helst så tog vi bussen till bowlingen, banan brevid oss va ett gäng gubbar som hade såååån tur som fick oss brevid dom.. Deras egna ord höhö.. Själv tyckte vi att vi kunde få någon bana med ett gäng snyggingar brevid haha.. Nää men de hade inte varit fel.. De blev iaf lite drinkar där o efter vi hade bowlat blev det discot som dom alltid har där.. Skojigt.. Sen blev det taxi till Mazarin.. Där vi hade VIP som vi höll på med vakterna hela tiden.. Men de gilla nog dom.. Inte så konstigt när dom bara står där nere hela tiden.. Då behövs de lite gott skratt..  O de fick dom iaf.. Där inne blev det min älsklings drink.. Dyr som attans med såååå god eller hur Anno=) o så blev det dans (så länge jag pallade) med tanke så ont jag hade i fötterna.. Ska aldrig ha dom skorna mer...

Ikväll eller senare idag.. Ska jag o Johanna åka in till Coop forum o handla mat o lite gott.. Sen blir det Sex and the city kväll.. Hon ska bara vakna till liv först.. Hon blev så jävla full haha.. Jag va så där.. tackar allt för att jag inte drack allt för mycket. För jag mår helt okej!!! Vill bara ha lite mat nu. O så ska jag städa till här lite o fixa till så de blir mysigt här hemma för vår kväll..


Kommer bilder senare idag/kväll hoppas jag...

Nu e det tecknad film på 5an=)


Hemma igen..

Blev inte så mycket då jag inte hittat ett skit som passa lilla mig.. Men hitta iaf én BH (va bara tvungen att ha den) ett par benvärmare lite smink,  dry shampoo  så klart lite dricka till kvällen.. Blir ju mer på Big Bowl sen.. Kan ju inte vara full innan=P eller höhö.. Lite iaf... 

Ja o eftersom ja inte palla åka in till stan, blev det ingen ny kamera så jag har försökt att fota så gott jag bara kan med camen.. Här e iaf de jag lyckades hitta höhö.. Just de min lilla söta kusin Amadeus e ju så klart hemma hos min mamma (han ska ju sova hos henne i 100år) har han själv sagt=P han e för söt.. Hur som helst så fick iaf han 3 små bilar o två nya filmer av mig som han kan se ikväll o leka med..

Jag vet att bilden e sjukt suddig.. Aja som sagt e de fotat genom min cam... Här får ni även se min fina Mogge som jag o mitt ex döpte honom till (fick ju han av Fredde) =)

HAHAHA!  Va bara tvungen att lägga upp en bild på honom.. Mille älskar honom... Så fort han har varit borta o sen kommer hem.. Måste han direkt springa in på rummet o upp i sängen till Mogge

Ojsan kom precis på att jag köpte två nya snöljus eller va man ska kalla dom.. Liknar snöbollar i ljus.. Snart jul o ska fixa lite här hemma då.. Göra de julmysigt som man alltid brukar göra.. Öven rött glitter (va ja nu ska med de till)

Blir Coop istället...

Vädert e inte de bästa kan ja ju säga, så jag tar bussen till Coop istället.. Ska bara käka o sen åker jag.. Ska även köpa mat till Mille som käkade upp de sista till frulle innan.. Kollar annars på The Darlings.. Gillar den serien.. O har saknat den. Men den har snart premiär igen. De ska bli kul..  Dom e ju helt crazy i den familjen hehe.. Hade nog passat perfekt som en Darlings=P
Vet i fan vad jag ska ha på mig ikväll.. Hmm. Kanske hittar något på H&M.. Annars får de bli något som jag har här hemma ju.. Ahh vill ha nya kläder.. Fan att jag e så lat! Annars hade jag säkert hittat något o stan.. Vill helst inte ens åka till Coop, men måste ska ju in till Systemet.. Nu e det mat.. Hörs!

Lördag!

Hej på er! Hoppas allt e bra. Själv e jag hungrig, annars e allt bra.. Ska snart göra vi mig för att åka in till stan.. Tänkte kanske ta en fika där oxå... Igår efter jobb åkte jag o till värnhem där mina söta Anno väntade.. Sen gick vi vidare till Laserdome. De va sjukt skoj hehe.. Först fick vi vara med o tävla med ett helt gäng med små killar.. De va skoj.. Den sista rundan va de bara jag o Anno haha. Sjukt äckligt va de.. De va ju bara hon o jag.. O vet ni vad?? hihi jag vann=) Jag e så grym ju så de va ju självklart ju=D.... Ikväll blir det fördrinkar hos Anno, sen drar vi till Big Bowl. Efter de e det utgång.. Ska bli skoj hihi iaf med bowllingen!!!!!!


En bild från igår på lilla mig..

Dagens Tess!



Ja de va inte den bästa camen att fota dagens outfit med höhö. Väskan blev ju sjukt suddi, men jag ska in till stan imorn.. Kanske hittar jag en bra kamera som jag köper.. Då blir det kanske fler dagens här i min lilla blogg.. För jag kan ju erkänna att de va rätt skoj hihi.. Nä snart jobb.. Hoppas ni får en bra dag.! Kraaam!

Nu så!

God morgon! Sitter o käkar nu, pytt blev de höhö.. Ja jag har aldrig varit så mycket för vanlig frukost..... Idag händer de inte alls för mycket. Ska jobba o sen hem.. Men imorgon=).. Hihi längtar.. Ska även in om stan imorn o handla lite.. Kanske blir en fika på mitt älsklings ställe oxå vem vet... Nä nu ska jag käka klart, sen e der duschen.. Hörs sen.. Kram!

Fredag o jag kan inte sova..

Ja godmorgon! Eller som jag borde säga till mig Godnatt!!!! Kan inte sova, e sjukt trött o såå jävla hungrig.. O nä jag pallar inte fixa något.. Skulle ha gjort de för länge sen.. Vet ni vad. Jag längtar tills lördag för då e det Bowling som gäller.. Ska bli kul.. Jag o några av mina söta tjejer.. (Hoppas även att en söt tjej från Hbg kommer hihi) Men de va inte helt säkert! Hoppas Hoppas!! Innan vi drar o bowlar (har bokat kl22:00) så ska vi sitta hemma hos Anno o förfesta, sen drar vi till bowlingen o efter de blir det att dansa där o sen vidare till Mazze... Där vi ska dansaloss.. wiii hoppas de blir skoj.. Hoppas att Anna kommer till mazze sen iaf.. Anno hade fribiljetter därför blir det de istället för Etage som jag gärna hade gått till..

Nä fy nu måste jag nanna.. Som ni vet har jag en ny cam så de kommer komma mycket med bilder i mina inlägg.


Jag o min Tokio Hotel t-tröja = nattinattitröja!

Findus nya med larv!

Vill ha mat från kiosken, men den har stängt...O har inget gott hemma.. Ah hittar väl något att äta annars får väl ta o göra som Ullis "gjorde" innan idag o lägga ner en larv i maten.. Kanske blir godare då.? Någon som har testat de kanske.? Om inte så köp mat från Findusx frysta rätter.. För dom har börjat med de! Mumma säger jag bara!!!!



Fula ego bilder på mig.. Måste ju testa camen=)

(Och till er som ej fatta vad jag menade. Så fick min söta Ullis en larv i sin mat idag. Hon la alltså inte ner den sj höhö)

NY CAM!!

Här kommer lite bilder som jag har.. Har sjukt tråkigt, eller hade tills jag fixade med min nya cam som jag va inne o köpte efter jobb. Här kommer lite snygga bilder på mig!! Kan ju säga att jag har skrattat som fan undertiden jag tog dom.. Ni vet ju min kassa humor....





Ja jag säger ju bara de, läcker som attans e man ju!!!

Jobb!

Vill bara hem nu hihi=) nä nu måste jag in igen.. Skulle bara krossa lite skit.. Puss


Jennifer Aniston!


Text o foto. Posh24!

Jennifer Aniston har varit väldigt förtegen om skilsmässan från Brad Pitt. Men nyligen erkände Angelina Jolie öppet att hon inledde ett förhållande med Brad under inspelningen av Mr & Mrs Smith 2005, då han fortfarande var gift med Jennifer. "Det som Angelina Jolie gjorde var verkligen inte schysst," sa Jennifer i en intervju i senaste Vouge. En vän till Jennifer berättade för The Sun att hon inte är rädd för Angelina längre och att det är anledningen till att hon bryter tystnaden

Jaha va ska man säga.......

Torsdag!

Godmorgon. Nu e det bara en dag kvar till jag få sova i 2dagar utan att gå till jobb =D
Älskar lediga helger!!! På lördag hade jah tänkt dra ut till stan.. KLÄDERRR säger ja bara... Nu e det frulle iaf.. Ha en bra dag!!!


Sjuukt jävla trött!

Vaknade till precis! tack, Greys nu ju. Får man inte missa...

Sen e de plugg, ja PLUGG!!! Vi ska ha prov på jobb=P


Hemma!

Kollade precis på DH o nu e det Christine=) Hon e så jävla härlig, den serien får mig alltid på bättre humör. Då jag inte alls har ett toppen humör idag. Vet inte va det e med mig.. Men jag e inte alls på G iaf.. Tråkigt när de känns så.. Blev lite gladare innan. Men sen kommer man bara att tänka (åh men de e änd¨inte "han") bla blaa..  

Aja skit i de.. E ledig i helgen o tänkte hitta på något kul. Kanske blir det owling hihi (tjejerna vill nog oxå de..).. Alltid lika skoj.. O så ska jag handla en massa.. Måste göra av med pengar känner ja haha.. Kanske blir det en ny kamera! Måste ha de, så jag kan börja fota en massa, utan att ens kamare ska dö hela tiden!!! Hatar de!

Anna du e en tööööööööönt!! Fast de vet du redan=D

Nää nu e det mer TVtittande som gäller för mig! Godnatt!


Såå!

Nu e jag glad igen=) ohh hihih.. Vill tyvärr inte säga varför............ hihi♥

Hörs ikväll!


Kokar Ris!

Ja för min lilla kille e dålig i magen=(... E sjukt trött o vill bara gå o nanna igen, men nä de går inte med en sjukling att ta hand om=P
Så nu har han käkat, o han vill ha mer hehe.. Men nä, får vänta lite.. Nu ska vi titta på tv. O kanske sova en stund till.. Sen e det jobb!

Ha en bra dag!


Vill bara gråta!

Men vet inte varför.......


En av dom finaste!


När e det min tur.?

Bara för de ska jag ta mig en cigg..

Hahaha!

Gud vad jag älskar 2 and half men.. Höhöh.. Alltid lika kul att se...  Har städat nu, så nu e här städat o klart.. Har tänt upp lite ljust o käkar potatis igen med ost o skinkröra=)... Hahah ursäkta, men fan va dom e balla hahaha!!!!




HAHAHAHAHAHAHAHA=D

Brittan!

På Msn.se (tror jag de va) kunde man rösta den tidningen som man tycke hon gjorde sig bäst på.. Har e några av dom hon har varit med på.. Av dom här röstar jag iaf på Rolling Stones. Älskar den bilden på henne.. Sjukt jävla snygg e hon på den! Eller ja hon e så klart syngg på alla=)........ Nä nu jävlar ska ja städa.. Musiken e på, men fan inte dammsugaren.. Ajabaja!!!


MTV-TRL

Hej bloggis! Satt precis på MTV, o så började TRL precis, eller va de bara tillbaka efter reklam.. O så tittar jag ner mot datan, men plötsligt upp fort som fan igen eftersom jag kände igen rösten! Bills röst va de=) Dom va där hihi.. Vad glad jag blev=) Söta som bara den. Nä nu ska jag käka.. Bakadpotatis blir det med ost o skinkröra o  så ska ja kolla klart på TRL.. Hörs sen.. Kram!

Så nu e TRL slut o jag ska sätta igång med att städa.. DE behövs.. På med musiken o fram med dammsugaren!!!

Till sängen!

Har inte pallat skriva något idag. Men tänkte iaf berätta att jag ska hoppa ner i sängen nu iaf=P Kommer väl tillbaka imorn igen med vanliga inlägg o så..  Nä som sagt vi hörs imorn. Sov gott!

O så bjuder jag på en sjukt snygg Georg Listing!
Mummsi hihi..

Tokio Hotel bild från EMA!


Grattis igen killar!

Skulle blogga innan.. Men bloggen ville inte som jag då. Har iaf precis kommit hem. Skulle ut, men kände inte alls för de sen. Så jag åkte hem.. Nu ska jag hoppa ner i sängen.. Hörs imorn. Kram

Bekräftat! Det blir en till Sex And The City-film!


Kim Cattrall har nu bekräftat att det kommer att spelas in ännu en Sex and the City film. Skådespelerskan, som spelar Samantha Jones i serien, berättade i en intervju att planeringen är i full gång. Kim tillade dock att det är skönt att ta en paus från sin sexuellt utmanande roll. "Jag är en förhållandeperson i verkligheten" erkänner hon. "När jag blir tillsammans med en kille är det väldigt seriös, jag har långa förhållanden som varar i minst fem sex år. Det är en väldigt lång tid, i Hollywood är det en evighet."

Ja o vem kommer inte att se den hehe=) Jag längtar redan hihi... Nä nu ska jag o min lilla Mille sova.. Ska jobba imorn.. Natti Natti o sov gott..

Publiken blev galna under Madonna och Britneys uppträdande!




Text & foto från Posh24.

Madonna är just nu på sin världsturné Sticky and Sweet. I går uppträdde hon på Dodgers Stadium i Los Angeles. Det ryktades tidigare i veckan om att både Britney Spears och Justin Timberlake skulle göra Madonna sällskap på scenen men det var bara Britney som dök upp, men vilken show! Trots att Britneys outfit var tvivelaktig var publiken galna över duons uppträdande!

Bara kolla hur fin Britney e=).. Madonna vill jag inte ens kommentera höhö. Jag menar, titta kläderna=/ Aja de e en härlig tanta! Ja tanta!!!


Så då va man vi gjord!

O ska gå till labussen.. Blir hämtad ikväll av mamma. Tack Mammi.. Nä ni får ha en trevlig fredag! Hörs ikväll... Puss haj

Höhö Mammi ringde precis.. Blir körd till jobb oxå Tackis

Fredag!

Godmorgon! Så va de Fredag igen.. Fast denna Fredag betyder bara jobb för mig, slutar likson 22.00 ikväll.. Wii så kul.. Inatt drömde jag nog världens bästa dröm! Kan inte sluta tänka på den. Aja nu ska jag iaf göra frulle.. Mille har redan fått sin.. Hörs kanske senare.. Byee

Grattis igen till världens bästa Britney!

Ja precis! Grattis igen Britt. Detta e du värd. Men du kunde ju dock ha varit där. Men jag vet ja veet. O jag förstår. E sjukt glad över att dom jag har röstat på som en idiot vann! Då känns det som man verklingen har gjort något som e bra liksom. E sjukt trött nu. Tänte att jag skulle bädda ner mig i sängen o se klart galan därifrån.
Läste innan på MTV att under pausen hade den där Prez Hilton eller va han heter, sagt något om att Bill va bög osv. Blir så arg. Jag menar, Bara för att man sminkar sig betyder inte de att man e bög eller något. Aja han får tycka va han vill. Men man kan hålla tyst om vissa saker!

O måste ju bara säga att Beyonce gjorde ett mycket bra framträdande! Sjukt bra e den låten oxå, o hennes röst ska vi inte tala om så bra den va! Nu e det Pink som sjunger. Gillar oxå den låten. Hon e grym. Nä nu ska jag hoppa ner i sängen.. Kanske blir en film eller något. För jag tror att de e slut efter Pinky=)

Natti Natti!


O så vann kvinnan i mitt liv!!!!!!!!

JAAAAAAAAAAAAAAA=) HON VANN!! MIN BRITNEY SPEARS!!!!!!!!!! BÄSTA ALBUM EVER=) HIHIHIHI OHHHHHHHHH KUNDE HON INTE HA VARIT DÄR=( AJA HON VANN IAF.. O DE VA TUR FÖR SÅ SOM JAG HAR RÖSTAT PÅ HENNA!!!

GRATTIS BABE!!!!!!!!!
OHHH JAG VILL OXÅ VARA DÄR JUUU=(


TOKIO HOTEL!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAJAJAJAJAJAAAAAAAAAAAA DOM VANNNNNN  HEADLINER ! O FY FAN VA JAG BÖLAR!!!! FATTAR NI HUR GLAD JAG E!!!!!!!! OOHHH JAG VILL OXÅ VARA DÄR!!!!!! GRATTIS KILLAR!!!! GRATTIS SOM FAN!

Bara ett pris kvar killar, den vinner vi oxå!
Nä den vann dom inte.! Måste vara fusk.?!!! Dom borde ju ha vunnit. Så som man har röstat! Konstigt.. Aja ni vann i mina ögon!

Hos Malin!

Sitter hemma hos Malle nu, en av mina alldra bästa vänner.. Kollade precid på kl o de e bara 2timmar kvar. Ajajaja hihih.. Längtar! Fast jag måste se de själv där hemma. (om inte Anna tittar in) för Malle har inte MTV o hon kommer säkert inte följa med mig hem.. Hon bryr sig liksom inte om hon missar de ju.. Men de känns lite tråkigt att sitta o kolla på de sj höhö.. Hoppas Anna kommer.. Annars har ja ju Mille.. Nä nu ska jag gå tillbaka till Malin som ligger o väntar på mig o soffan=) Hörs sen när jag kommer hem.. Kan tänka mig att jag skriver så fort jag vet att Tokio Hotel eller Britneysitt pris!!!!


Torsdag!

Godmorgon Babes! Hoppas ni har sovit gott.. Själv har man de.. Hade ju den mest underbaraste dröm ever! Ja ni kan ju bara gissa vem som va med!!! Höhö..
Men fortfarande e jag lite ledsen över det hela med Britney, hade ju gärnat velat se henne ikväll.. Aja som jag sa innan så e hennes barn viktigare. Jaha då va Mirre o Cici framme i Liverpool (tror jag iaf). O nä jag e inte alls avis. Jag bryr mig väl inte om att kanske få träffa killarna eller att se när dom få pris (för ja de ska dom få)  Nää de bryr inte jag mig om. Jag sitter ju hellre i soffan o glor MED stora tårar i ögonen eftersom att jag bara ljuger ahhhhhhhhhh.. Jag vill oxåååååååå höhöh aja kanske nästa gång. KANSKEEEEEEEE=D

Va händer idag då innan EMA!
Ja jag måste städa!
Köpa lite gott till kvällen..
Spela TH & Britney på hög volym hela dagen!!!!
Pussas med Mille!
Ja sen pallar jag nog inte göra så mycket mer.. Skulle ha åkt ut till skogen en stund med Mille, men de e ju inget skogsväder kan ja ju säga. Så de får vi ta en annan gång.. Annars hade de varit mysigt..


Hörs sen!


Sov gott!

NU ska jag nanna, men först tänkte jag lägga upp en bild där jag har ljusbrunthår. O jag bara älskar den färgen. O saknar den! Nästa gång jag ska göra något med mitt hår. E det den färgen som gäller.. Även då ska jag ha fixat löshår till den färgen=)

Bara kolla in färgen. Jag älskar den helt enkelt=)

Nä nu e jag trött..
Nattt!

Får inte lämna USA!

Britney ställer in framträdandet !Britney Spears fick plötsligt ställa in sitt uppträdande på MTV European Music Awards i Liverpool på torsdag. Superstjärnan, som precis släppt singeln Womanizer, skulle göra ett överraskningsframträdande på den prestigefyllda galan. Anledning att hon inte kan komma är den pågående vårdnadstvisten mellan henne och ex-maken Kevin Federline. Britney måste hålla sig hemma och visa att hon alltid är tillgänglig för sina barn.
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh!
O jag vet att de e viktigt med hennes barn o så. Men nääääääääää=( Jag som ser så fram imot EMA galan! O framför allt att få se henna vinna! Hon o så klart TH!  Men jag ska lunga ner mig (jag vet löjligt tänker ni) Men ser man fram i mot något så gör man. Men hennes barn e viktigare, jag vet! Ojag  håller med! Men just nu säger ja bara FUCK U fulajävlarövhåååålllll KEVIN! Ush o blää på dig! Nu e jag som sagt ledsen igen=(..



 


Kolla bara så fin hon e! Tycker inte om bilderna på henne (som hon inte e med på) om ni förstår vad jag menar.. Men Kolla bara så fin hon eeeeeeee♥

metallica!!!!!!

Sååå nu blev jag glad igen hihi! Sandra ringde precis o frågade om jag ville se Metallica nästa år. O klart vill jag de.. =D Så nu blev man gladare hehe.. Fast de e ju 100år kvar till dom kommer..  Inte förrän i Mars men ändå hihi.. + att jag aldrig har varit i Stokholm.. Helt sjukt haha aja.. Bättre sent än aldrig..

Faaaaaan!

Aja kanske imorn! Hoppas hoppas hopppppas=D!!!!!

Har försökt att fixa med min webcam, tänkte att jag skulle börja fota lite med den. Men nädå! De gick inte.. Fattar inte vad felet e.. Ska köpa en ny. Ska snart käka, vill bara ha mat nuuuu=) Tur man får god mat iaf hihi.. Imorn e det EMA woohooo. Längtar! Tänk att sötis ska sitta i publiken=D hehe sjukt häftigt.. Hoppas hon/dom får träffa killarna o så hihi.. Nä shit nu kallar magen.. Maaat! Hörs kanske sen! Annars får ni hadet så bra.. Haaaaaaaaaaajdå!

Just de hihi snart Greys!!

Tisdag!

Öhh bläää snart ska jag gå till bussen som ska ta mig till jobb=( vill inte jobba idag.. Vill bara vara hemma o sova hela dagen höhö! Snart EMA galan! De gillar vi!! Jag längtar! Kunde ju inte se de förra gången (eftersom jah började 7 på morgonen) Va så sjukt sur. Aja men måste man sova så måste man! Då kan man oxå fatta hur glad jag blev när jag såg att de e kl 21:00 nu hihi! Glaadis..

Ush blää nu ska jag fixa till mig. Hörs sen!

Ohh jaaa=D Ikväll e de DH!!!!


Klara!

Nu har Anna kört hem! Vi e båda helt slut.. Har hållt på hela jävla dagen. Färgat hit o dit. Men ah ja de blev rätt bra. Håret blev bra, dock inte färgen.. Men jag måste bara säga för att vara första gången (jag började då alltså) så e jag jävligt grym på att göra hårextensions.. NÅGON? höhöh.. Nä men blev sjukt nöjd med Annas hår. Hon hade ju så klart valt en färg som hon redan hade! Bra gumman haha... För den jag valde.. Nja inte va den svart iaf.. Så ni kan ju tänka er hur jag har fixat o haft mig med mitt stackars hår.. Min frisör lär inte bli glad när hon träffar mig höhöh! Oj sjukt trött e jag nu iaf.. Ska nog gå o lägga mig.. Eller iaf ligga o kolla på tv tills jag somnar.. Jobb imorn igen ju.. Dom måste undra vad jag håller på med.. När jag började där, va jag rätt blond (solen från egypten hade gjort de så) så jag blev trött på de, blev brunett, tröttna på de så jag gjorde slingor, bort med de nu blir jag svarthårg jaaaa va bra.. O så blev de! O sen har jag typ förhat de 5ggr om inte mer tills jag fick den färgen jag har nu. Som inte e snygg. Men jag vågar inte röra de mer nu, på ett tag iaf! Nä som sagt GodNatt!


Fullt össsssss!

Så nu har vi käkat en god midda här hemma hos mig.. o nu ska vi göra de som jag skrev innan hihi.. Säger inte vad förrän de e klart haha.. Hoppas nu att de blir som vi vill=D Musiken har vi även på full volym!

Nä nu kallar min älskling!


Vi!

Måndag!

Godmorgon! E sjukt trött kan ja säga! Men uppe e jag iaf.. Ska snart åka till jobb.. Men de e en rätt kort dag idag så jag e redan hemma runt 2.. Kanske senare, Anna skulle lämna tillbaka ett par skor ju.. Aja idag blir det iaf att fixa med en sak hihi. Hoppas de blir bra..
Nu e även röstningen avslutad! O om 3dagar så får jag skrika av glädje när Tokio Hotel & världens bästa Britney Spears tar i mot sina priser.! Fast jag tror att dom e nominerade tillsammans i en kat, aja må bäste man/kvinna vinna! Jag blir gald vilketsom. =D


Ush måste rusa. Ha en bra måndag iaf! Hörs sen..

Kram Tess!

Nu e de säng dax för mig!

Men tänkte först säga natti natti! Har ej fått bilderna från Anno.. Så jag får dom kanske imorn..



Ja så här såg jag ut igår!

sov gott..! Kram Therese

Söndagströttis!

Gaaaah, vad jag e trött. Sitter o tittar på Greys... Har typ suttit i soffan hela dagen. Har inte pallat göra något.. De blev rätt hårt igår kan ja säga! De blev lite bilder.. Min kamera (som jah har lust att slänga i väggen) dog som vanligt hela tiden. Men de blev några iaf. Sen fotade Anno oxå så jag kommer få dom sen..


Jag & den sexigaste polisen ever!!
MIN ANNA!!!!!!


O jag lovar finns nog inget snyggare par än dom här 2 ?!!
 Henke & Annofisen!

Kommer fler bilder sen.. nu ska jag slinga håret o städa lite.. Imorn kommer Anna o hämtar mig från jobb=) Sen ska vi hem till mig o göra en sak hihi...

Fan va jag e på party humöööör iiiiiiiiiiii!!!!

Nu har jag TINA T på full volym!! iiiiiiiiiiiii ahhhhhhh e på sånt party humör så de e knappt sant hahaha=)
Har oxå hittat vad jag ska ha på mig, de blir en typ av emo/punk tjej haha. Hur man ska se ut då vet jah inte men jag hoppas på att de blir bra.. Min nya kjol från gina åker på idag + ett par nya röda leggings o svartatrumpbyxor över med massa håll o sen ett rött linne o sen massa smink! Hoppas de blir bra.. Hur jag ska ha håret vet jag inte.. Men de blir nog bra.. Nä nu ska jag hoppa in i badet..

Va inne på lindex oxå o köpte en mössa o vantar.. Super söta, e helnöjd med de!


Söta eller hur=)
79.50kr st..

Snart e det party!

Nu har jag varit iväg o köpt lite till ikväll. Dock inte sprit då systemet va stängt=( hur fan ska ja nu klara mig haha. Aja Anna kanske har lite som jag kan köpa.. Anna blri de inte många drinkar.. Fick precis reda på att de ska komma runt 50-70 pers. Hoppas nu alla kommer bra. Ska bli skoj iaf. Nä nu har jah inte tid att sitta här längre.. På med musiken hörrrrs!


Sören Looi o jag 2006...

Haha jag e störd!

Sitter o tittar på MTV som vanligt haha.. Aja hursom helst så vann precis Tokio ett pris o jag bara skriker som en idiot! O blir helt tårögd hahaha.. Ja klart man blir ju glad av att sina älsklingar vinner precis som jag blir när Britney vinner. Men nu e de så att de va förra året haha=D Alltså MTV EMA 2007 hihih.. Aja vadå, man blir ju glad ändå=)..

Nä nu ska jag snart klä på mig o ta bussen till jägers.. Ska ju handla lite till ikväll. O lite senare ikväll kommer Anna, vi ska göra vi oss hos mig o ta några drinkar innan o så.. De ska bli kul att gå på fest ikväll.. Va rätt länge sen..

Hörs senare... Kram!


Jag o min Anna på Etage isommras. Älskar dig!

2 nya

Kategorier har jag nu. Kändisar och Tokio Hotel! (ja de va på tiden.) Jag har ju börjat skriva o lägga upp bilder på olika kändisar nu o inte bara på Britt o TH, så därför fick de blev en kat med kändisar, och sen skriver jag ju allt för ofta eller iaf lägger upp bilder på dom 4 helt underbara killarna som jag bara älskar o e så stolt över att jag gör de=) Skiter väl för fan att jag e 22år, va har de med saken att göra. Man får väl tycka om vilken grupp man vill, eller hur?!!!!! Hur som helst så älskar jag dom alla 4 o längtar så efter att få se dom. Jag bara önskar att den dagen kommer snart då jag får sjunga med Bill och höra/se när Tom gör de bästa i låten Love is dead, och när Gustav kör de bästa (som jag blir helt tokig av) i låten Spring Nicht. O bara få se alla 4 stå på scenen o göra sitt alldra bästa bara för att få oss att älska dom ännu mer! Gaahhhhh, blir galen..! Vill till er nuuuuu=D



Här har vi dom alla 4... Dom e så fina på denna bilden..

Nu ska jag nanna.. Hade så bra
Kramar Therese..

RSS 2.0