Milton & Tvillingarna!

Jag tänkte bara säga natti natti! Och att ni vet väl att mina 3favvo killar fyller år imorn. Ja och så menar jag ju så klart min lilla sötaPrins Milton och dom sötaste tvillingarna Bill & Tom! Så jag hoppas att ni tar väl hand om deras stora dag!

Natti Natti!

Här har ni en av mina älsklingslåtar! Don´t Jump. Finns även på tyska. Jag tycker mest om den tyska.
Men nu blev det den eng...
  Och den säger jag nu Godnatt med.


Alltså ursäkta. Men varför? varför e dom så bra.? Nä nu ska ja hoppa ner i min TH-tröja som jah brukar nanna i.. Vad annars liksom=)

Söndag!

Hej på er! Hoppas ni mår bra! Själv så har jag ont i magen, fattar inte varför de inte bara kan gå över! Blir galen.. Aja de gör de nog snart..
Just nu sitter jag och kollar på Gossip Girl ett av mina älsklings program! Men funderar på att fixa lite mat.. Har ju köpt hem lite godsaker som jag skulle fixa med igår.. Men sen ringde ju Emma och sen blev det midda hos henne istället.. De va trevligt, men blev ingen bowling. Men de va bara bra, hade inte ork´till de ändå!!!

Oh prata med Anna innan hehe.. Och kanske blir det Egypten en vecka i jul! Hon vill ju så klart dit. Jag vill bara ha lite sol o bad en vecka! Och åka ut med Colona Divers=) Saknar röda havet så mycket! Kan ni fatta att jag har varit en halv meter från Doris (hitta Nemo) hehe. Hon va jätte fin! Och stor.. Trodde hon skulle vara mindre, aja.. Simma så klart med Nemo oxå, han o hans familj bodde precis vid ön som tillhörde vårt hotell. Jag fotada med en vattenkamera och blev vän med en pappa o hans familj (jag simmade mest med han och sonen) och han hade iaf en digitalvattenkamera, och fick min adress men har ej skickat bilderna än! Han fotade mig och hans son o vattnet´, och de hade ju varit skoj att se+ att jág kan lägga ut dom här inne och på face! Kanske inte bilden på mig inne på face, utan dom på fiskarna hehe.. Nä fy som jag snackar på..  Nu ska jag se om jag pallar ta mig till köket och börja på maten.. 


Här kommer lite bilder!


en bild från andra dagen! Jag och min söta Anna!


Liten del av pool från hotellet!


Sandrasötis och jag, vi har precis käkat!


Björn, Rebecka, Anna & Jag på Papasbar.. Där vi blev stammisar..


Linus, Anna jag, Fredrik & tvillingarna haha! Linus, Anna och fredde jobbar på Colona Divers och de va Anna som va med oss ute på båten! Jätte härliga människor! Tvillingarna va ju bara jobbiga sen när dom blev fulla. Men Fredde skrämde iväg dom sen haha! Nä men ni skulle bara veta va dom trodde att dom skulle få! Sjukt ju!

Som sagt har jah inte fått alla bilder än.. Men detta va lite som Anna hade fotat! Kommer fler sen..

Hörs sen.. Nu ska ja laga mat!

heeej!

Oh! Jag e hemma=) o kl e bara 18:24=) wiii! hehe. Nä men ni ska bara veta hur skönt de e! Jaha va händer idag=/ skulle bara titta på tv o ta de lugnt hemma med mig själv o mille. Men icke! Vid 20:00 kommer Emma och Stoffe och hämtar mig, sen blir de midda (dom bjuder så de säger man ju inte nej till) sen ville dom till Bowlingen, och eftersom jag inte har träffat Emma på jätte länge så sa ja iaf ja till de ikväll... Men de hade varit sköt att vila en stund, får se om ja hinner.. Men imorn ska ja bara vara hemma de e en sak som e sant!
Tänkte även skriva lite om resan o så då! Om ja pallar så säga.. höhö..





Emma & Jag Turkiet 2007!

Som vanligt

har jag inte så mycket mer att säga än att jag e superbajstrött! Men imorn jobbar ja inte så länge=) Så imorn blir der mysssssss framför tv så de bara skriker om de.. Igen fest! Nä absolut inget! Bara mys med mig, Mille och tvn! För denna vaeckan har jag inte haft ett liv för 5öre alltså! Jobbat sjukt mycket, + att jag inte har varit på topp, min kropp mådde inte så bra efter resan om man säger så=P aja börjar oxå må bättre nu iaf! Nä nu så ska ja kolla runt lite på nätet sen e det sängen! Vi hörs Puss Haj!



Trööööött!!

Hej Hej! Allt bra med er..  Själv e jag sååå trött.. Men de e ju som sagt inte konstigt=)... Nu håller jag på att få över Annas bilder från resan iaf.. Dom andra 2 har ej börjat.. Så snart kanske de blir lite fler bilder här inne & en massa på facebook=)... Nä nu vet jag inte vad jag ska skriva.. E helt tom i huvudet! Men vi hörs imorn.. Om jag e i livet.. Jobbar 12timmar imorn ogen=( men men sånt e livet... Men på sön e jag iaf ledig så då ska de bloggas som attans=P





puss!




Helt slut!

För er som inte vet, så har jag börjat ett nytt jobb.. Och jag e helt slut.. De e liksom så här att mitt nya jobb e helt nytt.. Alltså vi öppnade idag för första gången.. Så vi jobbar som djur.. Hade inte jag varit på semester i 2v så hade jag säkert fått börja jobba där mycket tidigare. Men vet ni vad? Jag saknar Coop Forum, ja de gör jag. Men jag e helnöjd med Coop Extra. Igår va de lite si sådär, men nu! Yes i like! Har inte fått bilderna än från tjejerna. och jag hade inte tänkt få dom idag, för ja ska snart sova.. Kul!!! Kom precis hem för fan och ska redan i säng. Jobbade 8-20 idag. och samma imorn.. Eller till på lör.. Fast då slutar jag lite tidigare.. Längtar tills mina riktiga tider kommer igång..

Men vet ni vad, nu ska ja hoppa ner i sängen! Hörs imorn


Kram Therese



här ha ni en bild på mig, Står jag upp o sover eller hehe=P

Vet ni vad! Jag saknar mina killar!

Saknar dom sååå! Tänk er först 2v utan dom, om man bortser när jag tjatade på Djen inne på papasbar att han skuille spela den enda låtan han hade=) Blev sååå glad, ni förstår inte=).. Eller när jag satt på Bussen till Cario eller på flyget. Då hade jag ju min Mp3! Men annars har jag missat 2 THprogram m,m m,m=( buuhuuu.. Aja snart lugnar de sig på jobb och då jävlar.. Nä nu e de säng..


Söööööööööt!

Lite bilder från resan!

Så Looi din gris.. Här får du lite bilder från resan! Har inte fått från dom andra tjejerna än.. Men här har ni lite iaf..


Tjejerna!













 Nä ni får fler bilder imonr.. o sen när jag har fått bilderna från dom andra tjejerna.. Sov gott..  E piss trött.. Jobbar 8-20 imorn så jag måste nanna nu hehe.. Har knappt sovit något på 2v.. =)

hemma!

Men jag skriver mer imorgon.

Puss


Egypten!

Hej sotisar! Hoppas allt e bra med er! Har e der helt underbart! I torsnatt hamtade en buss oss, som körde oss till Cario stavas de sa hehe... vi va inne på ett museum, dar vi kollade pa mumis och massa andra coolasaker! Sen akte vi vidare till en resturang dar vi kakade lunch... Sen vidare till pyramiderna ohhh fattar ni så underbart de va hihihi.. har fotat dar i från sa ni kommer fa se alla bilderna sen.. va aven inne i ena pyramiden, Sjukt varmt.. har nog aldrig varit sa svettig i hela mitt liv, de rann av en.. Maste be om ursakt att jag skriver sa konstigt men tagentbordet ser lite konstigt ut haha... imellanat kommer de fram ö ja se där kom ett hehe samt ä hehe.. aja hursom helts e har helt underbart. Vi ska festa till de lite ikvall.. men får inte vara för fulla eftersom imorn ska vi simma med delefiner hihihi............ Pa ons ska vi pa super safari... men va som hander sen kan ja ta ¨lite senare.. nu pallar jainte sitta har inne langre... som sagt kommer bilkder sa fort ja kommer hem-..............

hade så fint sa lange pusss på er mina sötaisar................

haaaaaaaaaaaj=)

Nu sitter jag hemma hos Sandra=) e rätt nervös, va precis ute o rökte hehe ajaj=P men e man nervös så e man juuuu!!!
hursom helt tänkte ja bara säga bye bye=) hörs kanske när jag e där nere annars om 2v! Hade fint.. Pusss haaaj

Hej då älsklingar!

Nu sitter jag hemma hos Malin, vi har precis tittat på en film och käkat Pizza ´mummsi=)... Tänker lämna min data här.. Så de e därför jag bloggar här i från! Tänker snart åka hem.. Måste ta ett bad innan sandra kommer och titta igenom resväskan så jag fått med mig allt! Och se till så  ser okej ut där hemma så kan kommer hem till em sygg lghet höhö...
Va på coop innan, köpte lite extra saker som jag hade glömt köpa.. Nä nu ska ja pussa på min Milton som jag kommer sakna såååå mycket=( Buuhuu kommer inte träffa honom på 16dagar! Kommer längta efter honom såååå mycket.! Nä ni får hade så bra...


Pussar och kramar från en nervös Tess=)


Vill bara kräka på henne!

Alltså jag har på tv undertiden jag städar o så just nu. Och just nu e det Momento på 3an. Alltså jag ber, snälla ta bort den jävla Amanda från rutan innan jag kräker på henne! Hon bara babblar så man blir helt yr! Ja jag vet att dom måste prata men snälla hon kan väl lugna ner sig för fan! Lite iaf blir galen! En man vid namn Lars ringde precis in och hade svaret Bika, va nu det e för ett ord. Iaf hon frågar Dyka? Nä Bika säger han då igen.. Och så hör man henne Nää tyvärr de va inte dyka! Men för fan kan man inte ens lyssna på vad tittarna har att säga?????Blir galen på henne!  Ta bort henne!

Ja de va bara de jag ville säga!

Söndag!

God morgon! Sovit gott.? Va precis ute med Mille.  Tänkte ta en lååångrunda med honom idag, men icke! Han hatar ju när de regnar och ville in så fort de bara gick!
Som ni kankse förstod så blev de aldrig någon diskning igår, så innan 13.00 idag ska ja ha tagit den iaf, så de det bara..
Va e det annars som händer? Hm jag ska in till affären och handla sånt jag har glömt till resan! Cykla hem till Malin och vara där ett par timmar, sen hem igen packa klart, har ju lite kvar.. Sen kommer Sandra och hämtar mig, som jag bara har skrivit ett par 100ggr....


Hahahahahaha ursäkta men hahahahahaha alltså tittade precis på malcolm ett geni i familjen=D de e min humör hahaha.. Så roliga dom e, ja kanske inte alltid men denna gången hahahaa som jag skratta!


Nä nu kommer ett till hahaha måste jag se! Hörs sen!

Vet ni vad?

Jag e kär! i 4st killar, dom finaste killarna i världen! Och då pratar jag så klart om Tokio Hotel. Sitter o kollar på min ena DVD med dom nu, den senaste. Sist jag tyckte om det band så mycket va Spice Girl. Annars har det bara varit Brittan! Och de e det fortfarande♥ Men Tokio, de e en annan kärlek! Gah en på mitt jobb bara skrattar o kallar mig Tokio=) Han ser inte mig som den som gillar Tokio. Han tycker väl att jag fattas de svarta håret (typ en rock brud) men som jag försöker förklara för honom e de att jag skulle vilja ha mitt hår svart! De e min önskan, men jag passar nog inte i de, e jag rädd för! Haha nä de va inte de jag skulle säga, utan var ser man på en människa vad för musik dom gillar.? Klart man kan se de på många! De vet jag, men jag gillar rock o de kan nästan ingen tror.. Med tanken på Brittan & allt schlager jag dansar till på fyllan! Då e schlager de  bästa jag vet & 80talslåtar! Men de e de även annars oxå.. Och så lugnalåtar gaaahh älskar lugna låtar! Men sen har vi något jag även kan lyssna på till fyllan som när jag städar! och då tycker jag synd om mina grannar för då e det rammstein som gäller! Har 3älsklingslåtar! har delat med mig av 2st här i bloggen om ni vill lyssna (finns bland musik/film tror jag)

Tillbaka till TH! Som sagt jag längtar efter er! Vill bara se er live, lyssna till era låtar och veta att öppnar jag ögonen så finns ni där! Tänk så underbart! Några andra jag vill se. Brittan så klart och rammstein och då behöver jag inte tjata på Looi eller hur hihihi=) Fast med TH e det en annan sak!


Alltså jag vet i fan om jag ska publicera detta inlägg haha förstår ni ens vad jag skrev? För de gör inte jag iaf!!
nä, nog om mitt kvällsyrande! Som sagt ber om ursäkt för detta klyddiga inlägg=/ Men jag e piss trött.......

Sov gott så hörs vi imorn.. Då en nervös Therese kommer skriva!

Inte klar än!

Jag har tagit en lååång paus från allt  nu, förutom tvätten, men jag har till 24 inatt att tvätta så jag ta de rätt lugnt hehe.. Men jag har inte rört disken än! Men den ska bort iaf de har jag lovat mig sj! Inatt åker den nog haha.. Händer ofta att jag får sånt fnatt på natten och börjar städa och allt.! Håller jag tummarna så händer de i natt höhö!

Pratar med Sandra nu på msn=) o så bra hon hämtar mig! Känns bra! Så imorn ska ja hem till malin så tidigt jag bara kan. Så ska ja visa henne ens sak som hon ska göra till mig.. Pussa på mille i massor! Snacka massa skit med Malle, va några dagar sen jag träffa henne nu ju! Men hon svarade inte när jag ringde innan.. Hon e nog hos killen så jag vill ju så klart veta när hon e hemma. Så hon inte e hemma allt för sent.. Vill ju vara med dom en stund innan jag cyklar hem och väntar på att Sandra ska komma!


haha jah inte dom snyggaste bilderna precis.. en med lite smink och en utan haha, men stumpan blev söt iaf!
Jag & Malin för er som ej fattar=)

 

Shiiiit!

Såå tråkigt de e att städa och tvätta! Kommer hålla på med detta hela jävla dagen och natten tror jag.. Har iaf tagit fram resväskan nu! Letat upp låset till den. Kollat genom vilka skor jag ska ha och så klart vilka kläder.. Skriver upp allt som jah tar med mig.. Brukar ja annars inte göra. O då har jag fan aldrig någon koll på vad jag har packat ner och inte packat höhöh.. Så de va dax för de med! Sen ska ja även packa till Millie.. Han ska ju oxå åka bort hehe.. Hem till Malin och Bella ju! Malin e en av mina bästa vänner och Bella e hennes hund/ milles flickvän!

oh kollade precis ut i köket=( buuhuu vilken disk=( aja den ska bort idag! Så e det bara! Sen ska de dammsugas här med. Fick ju en ny nu när jag slutade på jobb! höhö.. Dom tyckte de va p tiden att jag dammsugade.. höhö nä men jag har velat ha den så länge.. Dock inte fått händerna ur röven! Men nu så, nu e den MIN! sen fick jah en massa fler saker som ja ej pallar ta med..



Naaaaaaaaaaw ni vet min Hanna(Johanna) som jobbar i Norge, hur som helst hennes päron har köpt en liten Frasse(valp).. Han e sååå söt..





bara kolla=)

Lördag!

God Morgon hjärtan! Bakisar? Inte jag, för jag satt hemma hela kvällen.. kul? hmm nja de kan ja inte påstå.. Men skönt va de att vakna utan att tex vara bakis! Idag händer de ingen iheller förutom, städ, tvätt, städ och tvätt.! Ja så ser min lärdag ut iaf! Hoppas eran ser bättre ut.. Men vet ni va? hihi jag åker på månda! wii längtar!

Kanske hinner med att göra en go midda oxå=)
och jag skulle behöva åka hem till madde och hämta min svara klänning som jag vill ha med mig=)



Längtar efter er♥

Älskling<3



  
   


God Natt & Sov Gott!


Så va de över!

Hej! Nu har jag slutat på Coop! Och nä inte bara för dagen utan för alltid. Känns okej nu. Men innan ah gaahh dom e för gulliga, mina hjärtan. Fick så fina saker! O så bjöd jag på tårta och godis.. guuuud va jah kommer sakna er alla..
Jag känner inte alls mig på topp idag.. Ska bara sitta hemma och ta de lugnt, se på film, kanske fixa lite mer på Maddes blogg.. Pussa på Milton.. Sen imorn blir det att tvätta, städa, packa m,m..
nää nu e det Simpson..

Puss på er

Godnatt!

Har inte pallat skriva idag.. Men nu tänkte jag iaf säga godnatt. Så hörs vi igen som vanligt imorn..


inte långt kvar nu=)


Natti Natti nanna gott!



Hejdå mitt älskade Coop Forum!

Som ni säkert vet ska lilla jag sluta på Coop=(.. Och de gör jag redan på Fredag.. För sen åker ju jag till Egypten och börjar direkt på de nya jobbat när ja kommer hem! Jag har blandade känslor för de måste jag säga.. Kommer nog bli väldigt känslig på fred, kanske kommer tårarna rinner lite då och då..  Men de e ju bara för på de jobbet finns det dom alldra bästa! Dom som ja kommer sakna över hela mitt hjärta!


Här kommer lite bilder från fester osv!


jag och Olga/Helena=)

här ser man helana och jag som står och sjunger haha!


hihi myysss Jimmy Anni & Disafisa!


Jimmy och Disa igen & Söta lilla Maja=)


heheh


Johanna jag och Belmiiiis


Nää så söta min tjejer e.. Hanna igen & Julia..


snyggingarna i Taxin på väg till Wallmans!


Inne på Wallmans


här har vi precis kommit.. Lite senare än dom andra haha.. aja vi kom iaf..


hehehe snyggingarna...


hahahahahahhahaha


=)


kommer sakna er.. Fast khoan har redan slutat och Disa ska sluta... Johanna vet jah inte ens om
hon kommer tillbaka.. Jobbar i norge nu..  Men ändå.. Ni e bäst! Fast Helena e inte med på bilden ju! Fyy på dig!

Och lite från Vårruset.


jaaaaag


nu hade vi alla kommit imål hehe=)


hehe nu ska vi åka hem.. Jag Lisa och Åsa på bilden..


haha som jag er ut ajaaa


Puss på er mina sötisa

Tatto!

Jag har alltid tyckt om tatueringar. Men jag kan inte förstå varför man bara tatuerar in små tassar tex på brösten osv? Förstår inte meningen med de.. Fast jag får ju erkänna att jag länge eller alltid har velat ha en kinesiskdrake på ryggen. Som ska ha en tass eller något på sidan va mig. Men jag kommer aldrig göra de! Därimot tycker jag att man kan tatuera in en tatuering som betyder, kanske ditt barns namn eller ens mamma/pappa.. Eller en text som berör el kanske en symbol som står för något som man kanske e stolt över!

Min underbara kompis Madde har gjort en tatuering på hennes hund Emil, en tatuering som jag först tyckte va knäpp.. Jag förstod inte hur man kunde tatuera in en bild på en hund eller något sånt. Men nu vet jag! De va ju jag som va knäpp. För nu tycker jag att de e det finaste som man kan göra för någon annan som hund,barn mamma eller pappa.
Som tex en vän till mig, han pappa gick bort väldigt tidigt så nu har han hans första bokstäver i för & efternamn. Blev tårögd när jag fick höra de av honom.. Så ska jag nu göra en tatuering så får de bli en bild på Milton hehe!










Hemma igen!

Nu va man hemma igen.. Blev Ikea och Rusta... Köpte inte så mycket men lite blev det iaf. Och så växlade jag pengar. Nu börjar man fatta att de e dax för en resa igen.  I sept va de ju 1års sen jag va i Turkiet så jag känner att de verklingen dax fär semester nu! Längtar som bara den.. På sön ska jag lämna av Millepille till Malle som ska passa honom, och sen kanske Sandra hämtar mig (hoppas hon kunde) så ska vi hem till henne så ska ja sova där.. Anna & Milla sover med varandra hos Anna.. Sen vid 3-4 tiden ska vi ses på Centralen för att då ta tåget till DK. Flyget går vid 7 tiden. Ohhhh jag e lite rädd för att flyga hehe men de gick bra sist så va mest nervös vi starten. Men sen kände jag att jag lugnade ner mig mer och mer.. Men då flög vi bara i 3timmar nu ska vi flyga i 5 tyckte jag Anna sa=( Men men jag tar med mig min mp3 så jag kan höra på min musik och då blir det ju som vanligt på TH så klart höhö.. Och lugna låtar som jag kan sova till..

Haha ursäkta, kollar på en serie på 3an höhöhöh=P

Så nu ska ja nog börja fixa med mina nya saker som jag köpte till min lghet.. Hoppas de blir fint..

Just de alltid när vi e på Ikea så köper vi ju alltid korv med bröd och pizza, muuumms=) aja hursomhelst så gick där förbi en riktigt tjock kvinna, (utanför alltså, med en korv i munnen) Så säger jag tyst, kolla Robban jag fattar inte varför man käkar sån här mat när man ser ut så.. Men va jag inte såg, va att hon som satt brevid mig oxå va rätt stort=/.. tror inte att hon hörde mig.. Men ändå.. I bland säger man saker utan att tänka sig för.. Höhö.. Händer rätt ofta om nu frågar mig...

Har ni sagt något som ni kanske skulla hållt tyst om? Hade varit skoj om ni hade kommenterat om de isf.. Alltid skoj att få höra om hehe... Va inte blyga.. Jag vet att här e några st som kollar in bloggen ju=) Så va väntar ni på............


Stan!

Nu ska jag göra vi mig för snart kommer Robban och hämtar mig.. Ska till Ikea och lita andra små roliga ställen!

Hörs sen!



denna bilden bjuder jag på!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IDIOT

Onsdag!

God morgon god morgon!

Inatt sov jag som en prinsessa.. De tog lite tid för Mille att få mig att kliva upp ur sängen=) Men nu har han iaf varit ute en stund och fått mammse.. Nu e det bara jag som ska få i mig min mammsemammse... Och va de blir? Höhö ingen frukost om man säger så.. Men jag älskar de, mummma!
Idag e jah leeeedig!!! Sköööönta, ska städa, skriva upp vad ja ska ha med mig till resan fixa en tvätt tid tills på lör.. Ska se om jag pallar ta mig in till stan oxå en sväng.. Måste ju växla pengar o sånt..

Ni sitter jag mest o väntar på våra bästa år.. Ohh nu börjar de hööhööh...

Hörs sen!

Dagens sommarlåt.


Filmis & Snart 1år!

Hejsan! Sitter och kolla på en film nu på 3an.. Skit bra e den.. Har sett den innan men kommer inte ihåg så mycket av den.. Men så här står det om den på tv3s hemsida - Amerikanskt drama från 2002. Kate Bosworth spelar det före detta surfproffset som fortfarande lider av en svår skada. Efter att hennes vänner uppmuntrat henne, anmäler hon sig till en surftävling som kan förändra hennes liv. Kommer hon att övervinna sin rädsla och återvända till sitt gamla liv, och kommer hon att vinna tävlingen? jätte bra.. Kommer ihåg att jag vill sä gärna lära mig att surfa efter jag hade sett den innan.. Vill de fortfarande, men de e inte så lätt med våra små vågor här i svergie hehe..
Aja nog om de... Gissa vem som blir ett år på lördag!!!!??? Jo min lilla Blogg! Så på lördag hoppas jag att de  e många som grattar min fina blogg höhöh
!





Från filmen!

hörs kanske snart igen!
annars får ni sova så gott...


ja jag bara vänta på de.. Nu riinnnnner tårarna ner från min kind.. Jag e en jävla mes! aja som sagt hörs kanske sen..

Tisdag!

God morgon sötizar! Hoppas ni har sovit gott... Själv har jag gjort de, fast de har regnat o haft sig hela natten! Va precis ute med mille och kan ju säga att de ligger grenar från träd lite här och där.. Så man kan ju säga att vi har haft ett skitväder i natt!
Jaha va händer idag.. Sitter och käkar lite.. Med dock inte frukost! För jävligt.. aja gör de på jobb sen..  Slutar annars kl 19.. så blir inte något bloggande innan..

Buuhuuu har onti ryggen=( vill inte jobba idag, vill bara sova. sova hela dagen.. Men vet ni vad? Jo jag e ledig imorn. Så skönt!!!!!!

Hehe på morgon behöver man lite skratt så därför bjuder jag på mina favoriter från Tjuvlyssnat.se

Två tjejer ~16 sitter i cafeterian, den ena iakttar skyltdockorna.
Tjej 1: Men varför ser man bröstvårtorna genom tröjorna på dockorna? Tror de att de kommer sälja mer?
Tjej 2 (tittar på Tjej 1 som om hon vore en idiot): Hallå! Tror du de har råd att sätta BH:ar på alla dockorna eller?!



Två tjejer ~14 står och väntar på bussen. Samtidigt anländer andra personer till busshållplatsen. Tjejerna ger intryck av att ha väntat på bussen en längre tid, men nu är det bara tre, fyra minuter till bussen ska gå.
Tjej 1 (till bredvidstående kille ~23): Ursäkta, vad är klockan?
Killen: Tjugotvå minuter över ett.
Tjej 1: Vet du när bussen ska gå?
Killen: Ja, om några minuter.
Tjej 2 (till Tjej 1): Alltså, det sitter en tidtabell här. Du behöver inte fråga.
Tjej 1 (en minut senare, till Killen): Du, vad är klockan nu?
Killen: Nästan samma, bussen kommer när som helst.
Tjej 1 (till Tjej 2): Alltså jag har blivit helt besatt av tid.
Tjej 2: Jaha?
Tjej 1: Ja, det sjukaste är när jag ska lägga mig och sova och det är helt tyst i rummet. Om jag då trycker huvudet hårt mot kudden så låter det som en klocka tickar inne i huvudet. Konstigt va?
Tjej 2: Sjukt konstigt.


ICA, Lund

En kvinna ~45 står i kassakön och ska betala för sina varor.
Kassörskan: 58,50 tack
Kvinnan lägger fram tre tior och börjar räkna.
Kvinnan: 20, 40, 60...
Kassörskan: Nej, 10, 20, 30.
Kvinnan (argt): Nej! 20, 40, 60!!!
Kassörskan: Alltså det ligger tre tior framför mig. Tre gånger tio är trettio, inte sextio.
Kvinnan:(ser konfunderad ut): Men alltså jag förstår inte... 20, 40, 60...
Kassörskan (irriterat): NEJ!!! TRETTIO KRONOR!
Kvinna: Oj... Men herregud, oj vad tänker jag på?
Kvinnan tar fram mer pengar.
Kassörskan: Ingen fara!



Och nu till den som fick mig att skratta mest!


En kille ~20 kliver på bussen med två stycken påsar från systemet i handen. Busschauffören tittar misstänksamt mot hans åkkort - som antagligen är 'reducerat' - och hejdar honom.
Busschauffören: Hur gammal är du?
Killen: Jag är 19!
Busschauffören: Hur kommer det sig att du får handla på systemet?
Killen: För när de frågade sa jag att jag var 23...
Busschauffören brister ut i skratt och släpper förbi killen.

haha jaja ni som känner mig. Känner ju även till min dåliga humör=)

Hör lite senare..

Kraaam!


Bilderna från helgen!

Hej igen! Här kommer lite bilder från helgen som gick!


Killarna vid poolen.. Ja som ni ser hade vi iaf inte tur med vädert=P

hahah titta! Henke han kan flyggggggga=)


Mumms=) hehe.. Mina små röda vänner=)


Mina 2 älsklingar som spelar fotboll hehe=)


Killarna har skoj!!


Naaw så söta! Matte & min ampelina!


Sen satt vi levade ljus runt poolen & lite senare blev det nakenbad haha!


hehe efter allt badande och supande, åkte mina myskläder på och sen somnade jag och Mille gjorde så klart mig sällskap=) Jag somnade iaf till Dont Jump med TH så klart höhöh...

Bilden fotar min annapanna.. Mille vaknde till men icke jag haha!

fler bilder kommer.. Men måste få dom av ampe först!


 


Måndag!

Hej! Hoppas allt e bra..? Här e det bara fint fint, fast de regnar och har sig.. Har nästan precis kommit hem från jobb, och kan säga att de va jävligt stressigt på jobb idag, massa att göra hela tiden, gör si gör så! Oh Blir galen! Idag va de första gången jag kände att de skulle bli skönt att sluta! Har ju fått ett nytt fast jobb..
Tänkte lägga upp bilderna senare idag har inte fört över dom än till datan ju höhö e lite lat nu när man vet attde bara e eeeeeennnnnn vecka kvar tills semester=)


 

Här kommer dagens sommarlåt!


denna låten kan man iaf kalla sommarlåt eller hur=)

Sova!

Hej igen! Har inte pallat lägga in bilderna på datan än, så jah tar och gör det imorn istället.. Och jag kom på att jag inte iheller har tagit med dagens sommaråt. Och eftersom de e kväll nu och att dom flesta ska gå och lägga sig, eller bara helt enkelt vill ta de lugnt så kommer här en skön låt.. Som jag bara älskar..  Kan väl säga att den va lite för känslig att höra på innan.. Men nu, nu bara njuter jag! Så fin e den!




Och efter allt tittande på THs DVD & blggarna + deras forum, så säger jag godnatt och slänger in en bild på min sötis..


har redan haft denna bilden uppe på bloggen  jag vet, men jag kan inte hjälpa de, han e sååååååååååå fin!

Längtar efter dom!

Natti Natti!

Borta bra, men hemma bäst!

Så nu va man hemma igen! Har haft de så trevligt.. Badat och haft mig.. Så härligt.. Men solen kunde ju ha varit framme lite mer dock.. Tänkte slänga upp lite bilder sen så ni får se!! men kvällsbadet får ni inte se iaf.. Blev ju nakenbad ¨på natten.. Haha så sjukt.. Men kul va de.. Skratta som fan hela tiden.. Men vi hade gjort de rätt mysigt.. Hade levande ljus runt poolen!

Nu gör jag inte så mycket.. har på THs DVD som jag lyssnar på iaf.. O tänkte fixa här hemma, för de har jag fortfarande inte gjort..
ohh nu kommer min älsklings låt.. kärlek säger jag bara♥



Till något annat.. i fredes åkte jag hem till Madde.. Hon bjöd på midda och sen blev det lite cider och så åkte vi in till stan för att gå på fest.. De va helt okej.. Synd bara att de nästan bara va tjejer där haha.. aja.. Madde blev dock lite för full.. Jah klara mig rätt bra om jah får säga de själv.! Träffa några söta tjejer på festen (som kom när vi kom) dom körde iaf oss hem. Skönt! Slippa lägga massa pengar på taxi eller stå och vänta på bussen!

Nä om man ska börja med de som man skulle ha gjort för så där 100årsen.?

Hörs lite senare med lite bilder från igår..

Kram!

Godmorgon!

Tänkte börja med att berätta något som ja inte talade om för er igår! Jo igår va jag och Anno i Tyskland.. Vi gick och kollade runt lite och plötsligt kom vi fram till en skola.. Anno som hade någon broschyr i handen, sa att detta va en skola som hade öppet hus nu ( eftersom sommarlovet nästan va slut) hon sa att man fick lov att gå in o kolla runt lite.. Sen bara tystade hon till och log. Jag frågade, va e det med dig? Då skratta hon och sa, haha du kommer inte tro mig, men dina älskade tvillingar gick på denna skolan. Hon förstod att vi nu va tvungna att gå in och kolla läget en stund.. Min första tanka va (där kanske finns några bilder på dom eller något hehe) Vi började gå mot skolan då hon plötsligt säger, tess gamla elever ska tydlingen vara här och prata med nya om nu dom nya vill.. Så jag började gå lite fortare.. När jag plötsligt ser en kille med svart hår och något typ av förkläde! Jag bara de måste vara Bill.. Och mycket riktigt va de han=) Jag gick så fort så benen nästan gick av.. Tänk er sj! Jag bara tänkte Tom måste ju oxå vara där! Jag kom in i skolan eller jag stod mellan dörrarna då jag jag kände hur mitt hjärta stannade till en stund. Han stod där.. Med ett fan som gav honom en ros och en kram och samtidigt fotades med honom.. Tänk om jag fick en bild med honom, så glad jag hade blivit.. Jag gick i genom dörrarna så jag kom in där han stod.. Han kollade på mig. men de va tyå bara de.. Ja frågade anno direkt. Hur fan ser jag ut.. han kollade ju knappt.. haha.. Vi gick runt och letade efter en toalett som jag plötsligt skulle sminka mig i! men vi hittade ingen.. Jag frågade många.. Och konstigt nog kunde alla ja frågade svenska.. aja.. Tänkte inte så mycket på de.. Sen säger Anno till mig att Tom står bakom mig.. Uppe på en trappa.. Hon började fota (eftersom han även kom med där bak) Men efter att hon hade tagit några bilder tittade hon och började skratta.. vad skrattar hon nu skratta åt.. Jag fatta ju ingen.. Men plötsligt kände jag hur någog stod brevid mig.. Och där stod han..  Tom! Han ville oxå vara med på foto.. De enda jag fick fram va oh Hej på dig! Men han bara skratta lite eftersom han nog inte fatta ett skit av de jag sa.. Och så gav han mig en kram och anno fotade.. Men sen kommer ett ljud,något som ringde jag kände igen ljudet så ja tittade på Anno och sa nää inte nu! Jag vill inte.. Och sen så vaknade jag med mobilen i handen.. =( De va en dröm, men vet ni vad.. Jag älskade drömmen, den kändes så verklig.. aja de e inte ofta ja kommer ihåg mina drömmar så här exkat.. Men jag tyckte de va skoj att jag gjorde de med just denna.. Och ska säga er att jag aldrig drömmer sånt här.. De har aldrig hänt innan.. inte om någon kändis tex.. men men jag tyckte om drömmen iaf hehe..   Läste precis igenom de jag skrev, skrattade bara, aja hoppas ni förstår vad jag har skrivit.. pallar inte rätt till de eller skriva om.. höhööh...

Och här har ni iaf ena av dagens sommarlåt.. Tarzan boy heter den!



Annars så ska jag jobba 13--18 inte så lång dag.. Men de e härligt... Sen kanske de blir party.. Men vet ej om jag pallar.. Annars blir det ju poolparty imorn.. Om väderthåller i sig..


och här kommer en favvolåt.. som jag tror de e för många..



Nä nu ska jag göra vi mig lite....

ha en underbar dag..
kram

RSS 2.0