heeeeemmma!

Hej.. Oh kom nästan precis hem från jobb. Mattias körde mig hem, TACK=) sen gick ja en långrunda med lillen.. Och nu sitter jag här..
Skulle sluta 7 idag men en blev sjuk så jag fick hoppa in.. fick ta hand om kassorna=/ har jag aldrig gjort innan. Men vet nu! De gick super bra=D.... Disa va så gullig så hon åkte hem o gick ut med Mille.. Han kan ju inte sitta hemma så länge den lilla plutten.. Tack gumman! Jag fick iaf jobba 11timmar och en hel kvart=P..

Ni kanske inte bryr er så mycket hehe, men jag hoppar över dagens sommarlåt idag.. Så slänger jag in 2st imorn..

ohh fick hem en TH sak idag hihih.. Min mamma som skickade den höhöh.. Tack mammi.. oj tackar en massa här idag haha.. aja... Nu ska ja se klart på Sex and the city!....



Bilden på Tom, min älskling "lånade" jag från Tokiohotelbloggen/=)

Natti Natti!

Näää hör ni, nu ska ja hoppa  ner i sängen och kolla på Sex and the city med millepille=).. Imorn börjar jag 11 så får sova lite extra wii=) de e aldrig fel..
Ni får iaf sova gott...



Och gumman de kommer bli bra, de e jag säker på! Sov gott gumman så hörs vi imorn!






Va sa jag! Du klara de!

Hej igen! Tittar på 3ans Girlicious, de e final idag och ja bara hejar på Christina=) Hon e så bra.. Missa ni när hon sjöng så måste ni kolla här!


Fint eller hur,? Tänk om man hade haft den rösten.!

åter kommer snart.. Kanske med ett glatt inlägg=) men bara om hon kommer med höhö..

ahhhhhhhhhhhh shit hon kom med=)=)=)=)=ohhhh så glad jag e.. bölar o har mig hahaha, lilla känsliga ja=P
Tänk dagen då jag träffar killarna (TH) eller Brtiney höhö....


Här kommer iaf deras musikvideo.. Titta bara så snygg Christina och dom andra tjejerna e.. grrrr=P


Onsdag!

Hejsan!  Nu har jag kommit hem från jobb=) skönt... Har inte hänt så mycket än.. Köpte bara en gardin till mitt lilla sovrum.. Och så ska ja gå in på en hemsida och fixa en sak.. Hoppas de går hihih...... oh 12 dagar kvar!!

Alltså jag blir så arg på mig själv.. Vill ju så gärna se TH men nädå! Men så fort ja kan så ska ja göra de.. Blir nog nästa år.. Men då jävlar ska ja se dom iaf..

Här kommer dagens sommarlåt.. En mixad låt.. Behöver nog inte säga mer än så=)



Nu ska ja fixa något att käka, sen blir det att fixa lite här hemma.. har lite nya saker som jag inte har fixat till här hemma än... Så ska göra de nu, hade jag tänkt..

Kram

Bilder från idag!




Min älskling, som hon kan=)


Jag njöt som attans=P

Så där fick ni ser lite iaf.. Hoppas de blir fint väder till helgen! Så vi kan ha vårt lilla poolparty...


Oj vilken härlig dag!

Hej!

Kom preicis hem efter en låång dag.. Anno kom hem till mig vid halv 9, tog inte lång tid förrän vi satt på bussen  på väg hem till hennes pappa, som bor rätt långt här ifrån (om man inte kör då) men ingen av oss har ju bil=/ så de fick bli buss & tåg.. Jag har fotat lite idag och bilderna kommer upp senare.. 

Här har ni dagen sommarlåt... Hoppas ni tyckte den andra va bra och att denna e lika bra=)





Denna låten e så bra enligt mig.. Kommer upp härliga minne från en sommar för några år sen. Hoppas ni oxå tycker om den.. Kanske även e en låt som får just dig att tänka på massa minnen=) Bra minnen då hoppas jag!

Hoppas ni har haft en bra dag.. Nu ska ja lägga in bilderna på datan.. Kommer kanske upp några (om de blev någon bra) dvs=P

puss

Goda drinkar!

Som jag har sagt innan så blir det poolparty i helgen, och då känner jag för några riktigt goda drinkar! Bara kolla på dessa, blir ni inte helt sugna.? De blir jag iaf. Tänk er så här.. Vart väder (precis som vi har nu) liggande vid sidan av poolen, eller i en mysig solstol men någon av dom här godingarna i handen. Mumma säger ja bara, GE MIG!





 

Så här kommer lite bilder på olika härliga drinkar & även en bild på hur man gör 2st drinkar..


       


hoppas ni ser texten.. Blev helt galet fel när jag försökte förstora den.. Så den får vara som den e..


Ge mig massa vatten.. Tack!

Hej igen!

Shit va de e varmt.. Men ja klagar inte!! Hoppas bara de e lika fint imorn, då ska de badas hela dagen säger ja bara=P häärligt härligt... Kommer ta med mig kameran... Känner att jag behöver för nya bloggen men massa härliga sommarbilder..

hehe just de, om de e han=P såå kommer ja bli såå glad hihih.. Kan inte säga mer.. Får inte säga mer hihi... Men va bara tvungen att ta med de ändå höhö..

Nä nu ska ja ner till min lilla ica o handla LOKA=) De e nog de godaste att dricka till ett sådant här väder. Eller iskallt vatten mumms...

Hade underbart.. Puss


Soool soool soool=)

Hej!
Ohh va de e härligt med sooool, kom precis hem från jobb slutade kvart över 11=) vilken härlig tid, men känns knappt lönt haha.. aja skönt.. Hann köpa lite oxå.. En lite söt klänning, nya solglasögon (hittade ju plötsligt inte dom andra) men dom ligger väl i Malles pappas bil eller hemma hos hennes kille i trelle...  Har iaf ett par till nu.. Har en förmåga att ALLTID bli av med solglasögon konstigt nog=/

Imorn blir det sol o bad hemma hos Annos pappa.. Där ska vi även vara i helgen så de kommer upp massa härliga bilder sen.. Kanske även lite från imorn vem vet=)

Nu ska ja snart se våra bästa år & sen blir det ut med mille en runda o kanske lite sol i trädgården.. Pallar inte ta mig till stranden, kommer ändå ligga på stranden i egypten snart hihih.. Längtaaaaar.....

 just de tänkte började lägga upp dagens låt nu under sommaren iaf.. Mina bästa sommarlåtar!! Kan ju vara kul.. Därför kommer den första nu!



Hoppas ni tycker om den..

hade fint.. Kram

Har ju helt glömt bort att säga!

Att i sept ska ju jag på någon typ av fest, där bla Lena PH & Erik Gadd ska komma.. Kan ju inte bli allt för fel.. Har ju aldrig träffat någon av dom.. Kanske blir någon söt bild tillsammans med dom då ju, vem vet=)..
Sen vet ja inte om de kanske kommer fler kända ansikten, fast de tror ja inte. Men de hade ju inte varit fel. vart festen ska hålla hus kommer ja inte på just nu, men de kommer väl=P Men de va inte i Malmö iaf.. Utan vi ska ta buss dit.. En buss som tydligen hämtar upp oss & så...

Oh jobbigt, känns som jag har fått feber=( Inte alls kul.. Får ju inte bli sjuk nu.. Orkar inte de.. aja nu hade ja tänkt hoppa i säng..

Hade så bra och sov gott!

Kramar!


Så skönt!

Hej!

Kom precis hem. Har varit på bo01 ett tag nu på kvällen med Ampe & Henke.. Dom hoppade i vattnet men jag palla inte hehe.. e ju rädd att bli sjuk nu innan man åker.. Inte så kul att vara sjuk när man ska på semester! Blir att bada i helgen istället=)
Måste ju ´bara säga att de va helt underbart där=) myyysssspyyysss....

Käkar lite mat nu, har ju inte fått i mig så mycket idag, så jag känner att jag verklingen måste få i mig mat nu.. Känns som jag e lite yr o så=( Inte alls kul.. Men men de går väl snart över...











Bilderna har jag tagit från Google.. Men de e från Bo01 i Malmö..
Vackert eller hur...


15 dagar kvar!

Hej! Nu e det bara 15 dagar kvar tills man åker! Bara längtar!! Kan inte fatta att de snart e dax.. Kommer ihåg när Madde skulle åka.. Då tittade jag efter hur lång tid de va kvar för oss att åka, hmm ja sådär 65dagar va de då höhö.. Men tiden gick ändå rätt fort, och som sagt e det bara 15 dagar kvar nu!


Här kommer en bild på hotellet där vi ska bo=)
Stranden ni ser på bilden e hotellets privata!
Längtar sååååå...
Kram Therese

Tokio Hotel!

Buhuu va tråkigt jag har! Ja som ni förstår e jag hemma så de blev inget party för mig.. Men när jag vaknar imorn så tackar jag mig själv kan ja tänka mig=P Ingen bakis tess ju höhö..



 

Hittade den här på google...
Mina älsklings grabbar!


e dom inte bara för söta.?

Sööööta/coola/snyggingen=)
Gustav schäfer!



Kolla vilken läckerbiiiittttttttt=)
Georg listing



Billliieee vackrast av dom alla!!!!!
Bill kaulitz!


Min älskling=P
Tom kaulitz


Förlåååt! detta inlägg gjorde jag mest för att jag e så
trött av att bara sitta o glooooo rätt in i väggen..... men
dom e ju såå fina så de gör inget =D
// 14tisss Tess höhöh....


Nästa helg blir det party iaf.. Poolparty ju=) Nicee.. ska nog bli skoj..
Nä nu ska ja se om de finns något bra på tv, annars åker i
en film på... Eller kanske somna till THs DVD
vem veeeeeeeeeeeeeet?
 
Nu sägr jag godnatt med  en bild av den finaste tjejen jag vet=)


Godnatt / therese

You are the wind beneath my mings...

Hej! Såg precis en film med Bette Midler. Jag har nog sett den innan för jag kände igen den! Och just nu sitter jag med tårar i ögonen! Och ni kanske undarar varfö,r så därför lägger jag upp just de "klippet" som fick mig att börja gråta! Bara själva låten får en att bli tårögd.. Så fin..!


 

Did you ever know that you're my hero,
and everything I would like to be?
I can fly higher than an eagle,
'cause you are the wind beneath my wings.



Haj bloggen!

Så nu e man hemma, tur att man har en som kan gå ut med Mille & ge han midda, när man jobbar långa dagar=).. De e verklingen super bra! Nu e man som sagt hemma och telefonen har redan smsat och ringts om förfester.. Skulle ju på fest i höör idag, men tackade nej imorse.. Kände att jag inte pallar åka dit, men ja vill ju träffa henne så de e ju synd ändå.. Men e man trött så e man ju.. Nu blir ser de ut som att de blir förfest hos Peter istället.. Men dom ska ut sen o de känner jag inte alls för.. Så jag kommer åka hem igen efter någon timme, om ja nu pallar ens åka hehe.. Vi får se.. Annars blir de någon film eller så..

Öhh så trött jag e nu.. blää.. aja de gå kanske över=P


Loooi jag vill träffa dig snaaaart!



haha måste ju bara säga att min kära mamma ska köpa en TH tröja till mig, o när hon som sålde frågade hur gammal jag va ( med tankte på storlekarna antar jag) så började min mamma att skratta efter som jag e 22år hahah.. Vilken snäll mamma man har.. Hmm e man för gammal för att gilla dom nu då? e det bara 14åringar eller yngre som får göra de eller hehehe.. aja de struntar jag i=).........  De va ju liksom låtarna som man först började gilla, sen kom på killarna på köpet=) Och jag bara älskar dom nu!!!

Nä hade så bra

Kram Therese


Ont i magen=(

 Hej!
   oh jag har ont i magen=( inte alls kul.. Tur att man snart                   
           ska sova.. Men jag undrar hur de ska gå, eftersom grannjävlarna
spelar musik som vanligt.. E så jävla trött på de alltså...
                     Jag bryr mig inte att man spelar på helgerna & så, för de kan ja
                             själv göra! Men när kl e 24:00 så sänker jag alltid.. För sån e jag!
                Ja jah vet att kl inte e så mycket  hehe men ändå..
                           oh nu står några i trädgråden=/ Jag kommer flippa ut om dom
                håller på hela natten.. Jag ska liksom upp halv 6! grrrrrrrrr!!!
         Jag har fixat lite till med bloggen idag.. Tycker den börjar bli
rätt okej nu! En sak jag retar mig på bara, o det e linjen under
inläggen. dvs linjen under de senaste jag skrev och allt de andra
där linjen finns=/ aja kommer väl snart på hur man gör de oxå=) ........    


Nä jag ska se klart den filmen ja snackade om innan.. Kan ju säga att den inte va så bra som jag trodde hahaha.

titta såå söt=)


KramiZz

Shiiit=P

Så varmt de e... bläääää... Vill ju ligga på stranden en sådan här härlig dag, men nädå här sitter jag och glor=(.. & idag e det fredag, men ja ska bara vara hemma.. Börjar 7 imorn.. Och ska jobba i 10timmar. Inte alls kul.. Det ska bli riktigt varmt har jag hört, Buhuuu.. Men sen när ja kommit hem ska ja fixa till mig o sen åker jag och Mille hem till Kimmy som ska ha lite party hemma i sitt nya hus! Men jag börjar tänka på om ja verkligen pallar.. Jobba 10 timmar och sen åka ivåg med buss sen tåg till en fest=/ hmm ja vi får se imorn..

igår va de trevligt.. Malle hämtade mig vid bussen, vi gick o köpte pizza Mumma:) Sen gick vi hem till Björn.. Vi käka  snackade lite skit och sen tog vi bilen till stranden, en strand dom ser ut som den kommer från utlandet.. Så fin e den, helt vit o härlig=) Björn badade men ja o Malle mesade oss höhö fast jag stod med tassarna i vattnet iaf, mer än va Malin gjorde höhöö.. Måste ju bara ta med att Mille älskar att vara på stranden, som han springer runt o busar hihih...Sen åkte vi o köpte godis glass o popcorn... O så blev det film på film på film......... Och sen somnade jah hehe.. va helt slut..
Sen skulle ja jobba idag, men sjuka mih. Mådde inte alls bra=(.. Mår bra nu iaf så de e ju bra...

Nä nu ska ja dra av mig mitt skin.. Kanske blir lite svalare då ju höhö..

Just de, de kommer nog en bra film på 5an idag kl 21:00 så ni som inte ska festa, kan ju alltid se på den=)

Kram Therese!

Mot palmernas stad!

Hej! Hinner inte skiva.. För jag o Mille ska till Trelleborg nu..(Palmernas stad höhö) Hörs imorn

Kramar
Therese


Kärlek så de bara skriiiiiiiker om de=)

Ohhhh fan vad glad jag e=) iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gråter av lycka hahaha.. Helt sjukt med de e sant, sååå sant.. All kärlek till dessa killar♥  säger ja bara!! Fy fan va Bill e vacker! Tittar på deras konser nu=) Hehe som ja inte har gjort de innan men inte denna, börja nästan gråta så glad ja blev när dom spelade Spring Nicht min älsklings låt.. Bara älskar säger ja bara!!!

Killarna







Och på min sötnos så klart...

Broken heart!

Ja de e något mitt hjärta har varit länge.. Men nu just nu känns det som mitt hjärta lappas ihop mer o mer för varje dag som går! Det känns skönt.. Jag känner mig som en ny människa.. En ny Therese, en starkare o bättre Therese=)..
Och vet ni vad? Gaaaaaaaaaaaaaaaaaah det känns så fucking skönt! Och en sak till, sen ja började gilla grabbarna så mår ja oxå mycket bättre, låter kanske löjligt.. Plötsligt börjar jag lyssna på dom liksom, vadå "gör som alla andra" men nä de e inte därför. Jag har lyssnat på dom ett bra tag, har bara inte sagt de i bloggen eller så.! Men vet ni, jag tycket så sjukt mycket om deras låtar. Speciellt dom på tyska älskar!

Och tillbaka med de med krossat hjärta.. Jag vet att många har/kommer få det någon gång, Tjejer som killar.. Men vet ni vad.. Bara gå & titta inte tillbaka.. kankse blir det ni igen eller inte. Men gå inte o vänta, de kommer om de kommer.. Ja ni fatttar!!

Här kommer en låttext från mina älskade grabbar!


 

Don´t Jump

On top of the roof
The air is so cold and so calm
I say your name in silence
You don't wanna hear it right now
The eyes of the city
Are counting the tears falling down
Each one a promise
Of everything you never found

I scream into the night for you
Don't make it true
Don't jump
The lights will not guide you through
They're deceiving you
Don't jump
Don't let memories go
Of me and you
The world is down there out of view
Please don't jump

You open your eyes
But you can't remember what for
The snow falls quietly
You just can't feel it no more
Somewhere out there
You lost yourself in your pain
You dream of the end
To start all over again

I scream into the night for you
Don't make it true
Don't jump
The lights will not guide you through
They're deceiving you
Don't jump
Don't let memories go
Of me and you
The world is down there out of view
Please don't jump
Don't jump

I don't know how long
I can hold you so strong
I don't know how long
Just take my hand
Give it a chance
Don't jump

I scream into the night for you
Don't make it true
Don't jump
The lights will not guide you through
They're deceiving you
Don't jump

Don't let memories go
Of me and you
The world is down there out of view
Please don't jump
Don't jump
And if all that can't hold you back
I'll jump for you

Älskar oxå denna på Tyska så klart.. Lika bra!

Nä nu sängen & Sex and the city....

På smällen!

Nää inte jag=P Utan filmen På smällen hihi den ska ja se på nu iaf.. Har ju varit lite duktig nu med att jobba städa tvätta (som ja dock inte e klar med) ja inte med städingen iheller hehe ahh men men.. Har bara köket kvar.. Men ja pallar inte diska alltså.. E nog bland de värsta ja vet.. Ush..

Oh vad glad ja e=) Ja ska hem till MIN Kimmy på lördag.. Direkt efter jobb så åker jag o Mille.. Hon ska ha e liten fest, o vi har inte träffats på 100år så de ska bli sååå skoj..


hahhaha ursäka.. Ser filmen nu, kan inte låta bli att skratta höhöh den e ball... oh hon e sååå söt...!!!



Näää till filmen nu..

Pusssssssssss

Hahahaha säger bara öhhhhhh....


Trodde dom skulle ta med fler haha.. Men jag blev väl ännu fulare på dom andra=P
men såå söt min älskling blev=)

Hihihi;)

Vet ni vad.. Hihi jag fick hem den "saken" jag skulle får förra veckan idag=) IIiiiiii e så glad.. Kollar på den nu.. Snart kommer den andra "saken" oxå.. Längtar!!


Nä nu ska ja fixa lite här hemma... E trött på att ha de så här nu haha..

hörs..

Haaj Söötlöök!

Nu har man jobbat en väldigt kort dag, efter jobb handlade ja lite till resan som e exakt om 22DAGAR iiiii hihih.. Längtar som attans..

Nu sitter jag bara hemma, ska städa hade jag tänk men just nu känns det som ja skulle behöva sova en stund.. Kunde inte sova inatt, höll på med en massa saker..

Just de vi blev fotade på etage i lördes "som vanligt haha" o lika snygg  blir man som vanligt.. Men ja kan inte hitta sidan som fotade där.. Inte va de Picca eller Miloo=/ Men men ja hittar väl bilderna snart.. Tänkte iaf lägga upp dom, om dom inte e fär fula då så klart höhö...



Jag som blond för inte så länge sen.. Typ förra månaden..


fattar inte varför jag ibland blir glansgi pannan=/
Nä jag e inte svettig haha...

Men annars gillar ja mitt hår mest på denna bilden.. Tycker ja har fått en härlig brun färg..

Nä ska vila en stund nu känner jag..

puss haj

Sööndaaag!

Haaaj Bloggis... Nu har man börjat vakna till liv.. Sitter o kollar på film (4an) Vet inte om den e så bra än, men Anna tyckte de iaf så ja ska nog se klart den=)...
Igår blev det iaf Etage.. Me bara för mig o Annapanna! Sandra va sjukt trött, som vi förstod hon hade ju jobbat i flera timmar innan tror de va extakt 12 timmar.. Så de va ju inte så konstigt.. Men hon kom iaf hem till Anna som tur va=) Vi fick rätt många bilder från igår.. Några hade ja tänkt att lägga upp, andra inte höhö-.. Tyvärr blev det inga på Etage. Glömde ju kameran..

Jajaj men här får ni några iaf.. Fotona tog vi undertiden sandra prata i tele.. Därför e hon inte med på så många=(



Min Anna & Jag (jag har ju färgat hårt)


Höhö.. Jag igen=P


Snyggingen=)


jag i sängen hahha...


hahah nää men fyyy.. höööö va bara tvungen!!!


Men titta här har vi ju henne..=)

Nää som ni ser va de mest skämt bilder, ni vet bilder man vill ta på fyllan höhöh!!!

Hörs puss

Snart Party!

Så nu e det snart dax för party, ska snart börja fixa till mih lite..  Ja jag vet att jag har gjort en sak med bloggen nu.. så de lilla klippet med killarna ligger fel.. Så ska de ju inte se ut.. Mlen jag e helt enkelt sjukt trött på att sitta o fixa med de nu=/ så jag tänkte fixa de imorn när man e bakis höhö!

Hoppas de blir snyggt som ja hade tänk att ha på mig... Hörs sen


Pusssssssss

Bill und Tom


Tycker Bill e för underbar när han har håret så!

Har alltid undrat hur man kunde lägga upp dom här små klippen.. Men de va ju inte alls svårt=)
Tog de klippet av någon som jag helt glömt bort..

Måste ju bara säga att dom här 2 e helt underbart söta.. Synd man inte va lite yngre=P

Du ist meine liebling;)





=) Jag kommer snart få hem en sak till i brevlådan.. Längtar!
Pussssssssssss=)

Godmorgon!

Lördag o vet ni va de betyder.? Jaa precis party.. Men har lite små saker att göra.. Ska köpa lite lime (helt underbart gott att ha i drinken) sen ska ja ner o sola o lite annat.. pallar inte ta mig till stan, annars hade ja kanske åkt in o handlar lite kläder.. Men ah skitsamma, gjorde ju de i tis....


ahh jag vill så gärna=( buhhuuu (L)

men men här kommer bilder på mig o tjejerna som ska ut ikväll=)

 
Anna & Sandra och sen Anna igen & Jag=)

sen skulle kanske Emma & Mia oxå med=).. Men de va inte säkert än....

Och sen skulle mina andra tjejer till Björka något hehe, hoppas ni får jätte skoj...
& min Jojo åker utomlands idag.. Hade så underbart pusss


Jojo, Madde Looi, Jag ullis & sittande där nere Emma...
här har vi alla tjejerna till o med Emma som inte med med oss längre=(
men vem vet de kanske kommer igen..

Nä hade så bra..

Nä nu ska ja hoppa rätt i säng!

Shit så trött jag e nu.. Som ni ser så har jag fixat o haft mig i bloggen.. Ja de e jag som har gjort de=P helt sjukt vad jag kan höhö! De trodde jag aldrig.. Men jag tyckte ju lite synd om mig innan (huvudet & ögonen) men nu kan ja ju bara säga att jag får skylla mig sj... Sitter man så länge framför datan så e det så klart att man kanske får ont.. Jaja... Nog om de.. Imorn så blir det som sagt party=) Ska bli skoj...Ska se om ja får en bra bild på mina kläder så kanske ja slänger in den på sön..

shiiit kan inte hålla ögonen öppna längre...

Dax för sängen..

Men måste ju ha med en bild på Snyggingarna!


Alltså kan man bli vackrare.? (L)


i promise you right now
i'll never let you down..

sov gott kramar Therese

Såå =)

Va tycks? Jag tycker iaf att bloggen blev helt okej=).. Jag har gjort allt själv, måste jag ju bara säga höhö.. Jag kan om jah vill fan!
Oh jag har helt ont i huvudet o ögonen nu, sitter ju o tittar på TH på datan hela tiden.. E en liten nörd jag vet=P men kan inte hjälpa de.. Dom e underbara.. Precis som min Brittan e..
Va inne på Mirres blogg innan, de e nog en va dom bästa bloggarna tycker jag.. Gillar den o de e ju inte bara för att hon skriver mycket om TH, utan!!! ja jag vet inte hehe gillar den bara.. Men jag måste ju säga att jag e så avis på henne=( Vill oxå se/träffa dom, hon har till och med varit på samma fest som dom. Helt sjukt.. Jaja men de ska ja oxå=P Bara vänta hihi..

Ohh jag bara längtar.... Wii så skoj.. Snart snart snaaart ;)

Några små Brittisar=P hittade på google. Kommer ej ihåg om de va någon bloggare eller så.. Men men..




Nähää=(

Som jag skrev innan, skulle ja få hem en sak i brevlådan igår.. Men den kom inte så ja tänkte, ah skitsamma ska ju ändå bara ta de lugnt på freda så ja kan se den då istället... MEN NÄ DÅ! Den låg inte i brevlådan idag iheller =( Buhhuu..
Jaja ska iaf göra korv iugn med min goda sås som jag har till (som görs iugnen) o tomater + grönpaprika med potatis, Mumms säger jag bara.. Så gott.. va länge sen ja käka de.. Sen lite senare blir de nog en bra film.. Vet dock inte vilken men de kommer ja nog snart på=P
Imorn blir det iaf party=)
Så de kommer säkert lite nya bilder här inne på sön..

Nä nu ska ja börja med korven=)

ohh 25dagar kvaaaaaaar!!!

Två små bilder på mig... Från mobilen..

Godmorgon sötizar...

Hoppas ni har sovit gott.... För de har jag.. Fick ju lite sovmorgon, tills lillamillepille väckte mig..  han vill ju ut o pisselissa... Ohh ja e så glad för idag kommer jag få hem något i posten hihih=) längtar!! Men ska jobba idag, så hinner nog inte få de förrän ja har kommit hem... Men men.... Snart helg.. O ihelgen blir det party med töserna.. Etage hade vi tänkt! party party.. Ska ha på mig min nya tröja/klänning som jag köpte på Gina T i tisdes.. Anno köpte en likadan=).. Så fina...

Nä nu börjar jag om en timme, så de e väl dax att fixa håret lite...

vi hörs sen.. Men bara på en snabbis. för sen e det bara Mille och de som kommer i posten som gäller hehe ( kan säga att de e har med min tv att göra) =) hihih längtar=)


Nä nu ska ja dra.. hade fint.. pusss haaaj

waaawwiiwiaaa

aaaaaaaaaaawwwwiiiwaaawawawawa=) såååååååååååååååå finnnnnnn han eeeeeeeee=)


KÄRLEK KÄÄÄRLEEEK!

nä nu Tori and Dean=)

guacamole..



Mummsi säger ja bara=).. har precis gjort de med min nya mixor! Gick väl så där.. Men men god blev den iaf.. Men hade mer tankar åt min vän Annsofies, för den blir underbar som hon gör....
Va har annars hänt idag.? Ja har fått hem min mobil=) Köpte lite smått o gott... Sovit e stund, myst med min lillkille. Kollat lite på min snygging=) haha just nu känns de inte som man har ett liv.. Vill vara ledig o bara njuta av sol o bad.. Men de kommer, tro mig.. Bara 26dagar kvar=P Längtar...
Men sen börjar ja jobba direkt när ja kommer hem, dagen efter så ja måste kolla upp när fan ja e hemma.. Så jag hinner sova lite innan ja plötsligt ska upp o jobba o så... + att de e ju till ett nytt jobb.. Ska ju lära mig om fiskar haha.. Ska ju stå i fiskdellen=P... ush ´kommer inte lukta så gott, men men ett jobb e ett jobb.. Så snart e man inte en coop forumare utan ett Coop etxtrare....

Nä nu ska ja mummsa i mig lite guacamole o se på tv.. vi hör hade fint...

Hittad!

Så nu fick ja precis reda på att mobilen e hittad.. Den låg i Björns bil hehe.. Tänk att man kan bli så  glad för en sådan sak.. Men jag får tillbaka den imorn, efter jobb.. Så jag får hålla tummarna så ja kommer upp imorn haha.. Börjar ju 7! jaja de kommer nog gå.. Nä nu har jag rätt ont i ögonen.. Så ska stänga av datan o bädda ner mig med Mille i sängen!

Sov gott sötisar..




Mobilen borta!

Hejsan.. Hoppas ni har haft en bra dag.. Själv har jag varit i stan.. Köpte lite kläder o sen käkade bakadpotatis med ost & skinkröra.. Mummsi säger ja bara=)... Sen köpte rätt mycket till resan på Apoteket.. De kan ju aldrig vara fel att ha med sig.. Spc när man ska till ett land, där man kan bli dålig av att hålla i pengarna=/

Jaja nu e jag iaf hemma o kom på att jag undara hur fan ja ska komma upp till jobb imorn. Hittar ju inte min mobil=(.. Trodde jag hade tappat den i Björns bil (Malles Kille) men nä då.. De hade jag inte gjort.. Hmm kan de vara hos Robban då.? Vi va ju där innan.. O kan inte minnas att jag hade den i bilen sen. Så de e möjligt, men Robban jobbar och kommer inte hem förrän om 3v. hur ska ja klara mig utan den.? Har ju inte ens en väckaklocka för fan=/..

Jaja nu ska ja pussa på min älskling..

Hörs kanske sen=)


=)


NattiNatti!

N'ää nu kallar sängen, e sjukt trött... Så jag tänkte lägg upp en bild på min kära vän som kallade mig kenza wannabe, bara för att jag har börjar gilla Tokio Hotel=P........... Ja bara för att hon gör de, så gör ja ju oxå de så klart=) haha.. Eller inte! Men hur som helst, här kommer en bild på henne..
O så säger jag godnatt o sov så gott..


 


Paris Hilton.?
 
SÖTIS=)

haajsvaaj!

Jag vet inte vad de e som har hänt=) men jag har börjat gilla de Tyskabandet, Tokio Hotel=/ Hur började detta hända haha.. Klart att jag hela tiden har gillat musiken o så. Men nu sitter jag o tittar på dom typ hela tiden, på internet o så.. Och känner mig små kär i Tom=) som dock e ett par år yngre.. Men ah va gör de?=P

Fast sen e jag ju rätt galen i rammstein, och dom e ju rätt gammla nu, så då e de ju rätt lugnt att dom e lite yngre.. Och eftersom jag nog aldrig lär få se dom, blir de nog Tokio Hotel istället=)

Okej men nog om de.. Va har annars hänt idag? Hmm jag jobbade, fast inte så länge SKÖNT=) sen kom ja hem,kollade lite på Tokio som sagt o sen somnade jag.. O nu ska ja snart göra vi mig.. Ska till Ikea med min vän Robban.. Sen e ja ledig imorn.. Så de blir att åka in till stan o köpa lite kläder o saker till resan.. Åker ju om 28 dagar YESSSS=) så tänker köpa de mesta nu..

Nä nu känner jag bara för att lägga upp en bild på Tom=)




Hörs kanske lite senare..


Godnatt!

Så tänker bara säga godnatt med en bild på min nya kärlek:P Lammmköttet Tom K!



hmm kan de vara hans kropp? Mummmsi isf haha.


och en bild på mig

hehe..

Natti Natti...


Fixat hehe!

Ni som läser Stinalees blogg, vet att hon oxå fixat lite bilder o så.. De har jag med! haha tycker sånt e sjukt skoj!!!


Här kommer en bild som ja gjort om på min JOJO hon som kom in på skolan!


hon har blixten i ansiktet, så de va svårt att fixa med hår o så.. Men ja tycker hon blev super söööt!

Här kommer en bild på mig.. De va andra bilden ja gjorde, så den kanske inte blev SÅ bra, men ändå!



haha tycker detta e svin skoj!!!

Nästa bild e oxå på mig.. Jag hatar bilden, jag er ut som fan.. Va 17år men ändå! Håret blev iaf skitsnyggt om ni frågar mig! Så de e därför ja tar med den! Sminket blev väl annars inte så bra.. Gjorde lite väl för mycket.. Men sånt e ju skoj!




här syns mitt hår lite väl för mycket. Men älskar annars ´hur håret blev o så.. Färgen osv..

hahah sjukt skoj... ska göra fler... o dom kommer så klart upp..

Tillbaka!

Tänkte precis på min lilla blogg, o kom på att de va ett bra tag sen ja skrev.. O måste ju säga att lita har ju hänt, sen ja skrev senast!

De har varit midsommarfest, Tjejmidda hos Julia, Sandras 22års fest. Jojo min lilla sötis! Kom in på skolan i Växsjö! GRATTIS!!
MEN NU TILL DE BÄSTA! JAG HAR FÅTT FAST JOBB!!!!!!! WIIIII.. E så glad.. Fast de betyder ju att jag måste säga bye bye till Coop Forum! Men Heeej Heeej till Coop Extra!!

jaja.. jobbat helgen, eller ja e ledig idag, men jobbad 10timmar i går, så de blev bara att sitta hemma igår..

Men nu kommer de lite bilder=) NJUT!!!



jag på Sandrasfest!



Marre, SANDRA & jag!!


Kevin och jag

Och nu till Julias midda!

Myyssss! Jag, Sara och Millie=) (julias Milton=P)


Julia Och Anna=)


Sötisen & jag!


och två andra sötisar=) Anna & Sara juuu=)


hehehe... va gör dansken?

såå nu ska ja genast börja skriva på nästa inlägg=P


RSS 2.0