Mår inte så bra!

Fan!!!!! Håller kanske på att bli sjuk, har haft konstigt ont i huvudet hela dagen, ont i ögonen oxå & så känns det som jag har feber=( oh vill inte blir sjuk.. Hatar att vara sjuk! Så jag orkar inte skriva mer nu.. Ska snart gå o lägga mig.. Sov gott..


Ich will dich haben, für immer...

Ni glömmer väl inte!

Att rösta på Tokio Hotel & Britney Spears! Ni kan göra de här Ja de e bara att sätta fart=) Har precis röstat som en tok!




Godmorgon!

Idag känns de lite bättre, hade bara en knäpp dröm inatt. Drömde om massa människor. De va ingen obehaglig dröm, men jag gilla inte alls den, O kan inte sluta tänka på den nu. Oh, jah blir så arg på mig själv! Ja menar släpp de, de va en dröm. Och samma med de från igår, men jah kan ändå inte låta bli o tänka. Tänk om.? Aja släpp de nu..
 
Måste ner till Ica o handla lite frukost. Känner mig sugen på en riktigt god en! Kanske med gröt o lite annat smått o gott=)..  Är ju jävligt dålig på att käka frulle. Men nu så. Börjar ju inte jobba förrän kl 15:00 idag så de blir bara lunch på jobb.


Nä nu ska jag iväg.. Men här kommer lite bilder från ihelgen med Mirris!


Jag på bloggfesten.. Mirre klippte bort sig själv hehe=)


Mirres Billydrink.. Mumma säger jag bara..


Där har vi dom.. Mirre & Billydrinken..



Nä nu ska jag käka.. 

Wir hören voneinander...

Gute Nacht!

Vaknade till precis att jag fick ett sms, blev så paff att jag hade somnat höhö.. Aja ska lägga mig igen... Sov gott..




ich hab dich sehr lieb mein schtz..

.....

Har varit hemma ett tag nu, men har inte kunnat slita mig från de jag läste! Jag vet att jah e väldigt känslig o så, men att jag skulle gråta så mycket trodde jah inte! Jag vill inte skriva om de jag läste, men de va om 2 personer som jah älskar! & just nu hoppas mitt hjärta att de aldrig kommer bli så! Men om de skulle, så kommer jag alltid finnas där! De vet jag! För jag älskar dom så♥


Annars så har jag jobbat som vanligt, o sen hämtade mamma mig o vi körde in till Ikea. Hon hade glömt att handla några saker som hon nu bara var tvungen att ha.

Jag känner mig helt tom just nu! Trött o allt, ska nog se lite på tv o bädda ner mig i soffan.. E ju vänner nu, de e alltid lika roligt att se. Kanske skriver lite mer sen om jag orkar.. Annars så får ni hade så bra!

Kram


Hej bloggis!

Hoppas allt e bra med er! Själv e det bara bra=) Va ju som sagt på bloggfest igår, och de va trevligt! Efter festen drog vi vidare till KB.. Men de blev inte så mycket dans, vi hade nämlingen så ont i våra fötter=/.. Ajaj säger ja bara! Så vi tog taxi hem till mig runt halv 2.. Tog min bil direkt o körde till Mc donalds.. Sen åkte vi hem, o självklart kollade vi på THDVDn undertiden vi käkade hihi va annars liksom. Efter de blev det film..  Sen somnade vi gott.. Ja jag vet att detta va ett rätt tråkigt inlägg, men jag pallar inte skriva! men ja kan ju säga att innan gummsan åkte hem så fikade vi o satt o snackade om allt från Th till Th höhö! Sen blev de tåget hem för henne! Sen kom min mamma o hämtade mig, så stack vi till Ikea. Hahaha säger ja bara, ni skulle bara se hur vi hade tryckt in allt i den lilla bilen!!! haha stackars Molly säger ja bara...O killarna i bilden brevid har nog aldrig skrattat så mycket! Inte vi iheller kan ja säga=D..... Men vi kom hem! O nu sitter ja här.. Ska fixa med sakerna som jag köpte! De e alltid lika kul=)


Här kommer en bild från igår!
Jag & sötisen MIRRE

haaaj!

Fy fan äntligen e man hemma! Slutade för 2timmar sen o e inte hemma förrän nu! Hur fan kan man missa 2bussar? + att jag ser när dom kommer o åker! Aja nu e jag här iaf. Och nu ska ja fixa lite här innan sängen kallar..  Börjar ju 8 imorn KUL! Just de jag slingade håret innan idag o de blev helt okej! O de e ju inte fel att vara lite snyggare i håret när man ska festa lite imorn. De ska bli skoj! Bloggfest o allt, de har jah aldrig varit på. O trodde nog aldrig att jag skulle gå på nått.. Ska iaf gå med Mirre(som har bjudit med mig=)) så jag ska möta upp henne på Centralen imorn! Ska bli skoj att träffa henne! Nä nu har jah inte tid att sitta här! Ha en trevlig Fredagskväll!

Looi e hemma!

Godmorgon! Vilket härligt väder vi har här idag, hoppas de håller i sig ihelgen.. Sitter o pratar med Lousie på msn nu=) iiii e så glad att hon e hemma, kan ju erkänna att man har varit lite negativ till att hon ska ha åkt själv ner till Thailand! Men hon klarade de ju skit bra, o e hemma nu.. Ska hem till henne driekt efter jobbet, så ska jah se så hon ser ut som hon ska o allt sitter på sin plats! Eh ja kanske inte allt då höhö! Nä nu ska jah fixa lite här hemma! Men vi hörs kanske innan jag sticker till jobb, om inte så får ni hade så bra så länge!

Hej Sötnosar!

Kom precis hem från stan! Tog en runda där med sötisarna Alex & Anna! Köpte lite, så de blev  2nya t-tröjor som jag blev jävligt nöjd med, ett bar benvärmare och ett par örhänge! Köpte även ett par skor, men lämade tillbaka dom efter en stund. Kände mig inte alls nöjd med dom, hade velat ha dom i brunt men dom va slut o skulle inte få in fler! Så jag valde att lämna tllbaka dom=( Aja så kan de gå! Snart e det en av mina favvo filmer på 6an. Jag kan ju bara säga de att jag o mina vänner har ju aldrig skrattat åt en film så mycket som vi gör till den! O vilken film e det nu som jag talar om då? Jo så klart Whit Chicks! Den e fan bäst! Den får man inte missa! Nä nu tänkte jag lägga upp bilder på de jag köpte! Just de skulle ju oxå köpa hår idag (ska se om jag o Anna klarar av att göra de själv) men dom hann stänga innan vi va klara i stan. Men vi ska se om vi kanske kan fixa de i helgen eller på Tis! Eller Tor jag börjar ju 17:00 då! Anna!!!??



2 sötisar (Alex i Anna)


Ojoj kolla vilken snygging=) Alex på GT..


Min "midda" bakadpotatis med ost&skinkröra! Med en stor Fanta så klart!
Säger bara MUMMA!!


Mina 2 nya älsklingar från GT 129:- st jätte billigt tycker jag! Dom e långa,
perfekt till leggings!


Örhängen som jag köpte o mina benvärmare
Benvärmare 39:-
Örhänge 59:-

Nä nu ska jag fixa mitt jävla hår som jag har sagt nu i en vecka! Hörs kanske sen.. Göm inte se filmen om ni vill få er ett gott skratt!

Looi min älskade!

Vet ni vad.? hihih jag snackar med min Lousie nu på msn! Har inte pratat med henne på en månad nu! Oh så glad jag blev när jag såg att hon loggade in=) Hon e ju i Thailand! Men hon kommer hem imorn o jag kommer komma hem till henne direkt efter jobb, jag längtar efter henne. Vill bara krama henne! hihih.. O jag ska få en sak hih eller 2 men jag vet den ena, men inte den andra=) Men jag kan gissa att de e något med TH eller Brittan, men sen sa hon att hon hade en likadan o då börjar jag tänka om.. O då lutar de mer mot Britney hon älskar ju oxå henne! Men dock inte TH fast jag hade gärnat velat ha en till tröja med dom hihi,.


Ses imorn baby

Pussssssss

Godmorgon!

Idag e det en underbar dag, fast de inte e soligt eller något=) Inte illa! Sitter o pratar med min stönos på msn nu.. Om Egypten! De e ju bara så att vi måste åka, så vi eller ja hon kollar lite på Apollo nu o så.. Vi hittar några bra, men ska hitta bättre=) Oh vill bara ner nu o få sol=) Bli lite brun! Härligt..

Annars så de jag ledig idag! Sönt! Ska slinga håret idag, o kanske åka in en runda till stan! Tänkte även åka in till Coop  o hälsa på.. Annars så har jag inte så mycket som ska göras, eller jo storstäda!



2 av mina favvo killar! Kan någon fatta vilken kärlek jag
känner för dom.?

Bilägare=)

Ja då va man bilägare nu=) höhö till en ful liten röd Molly=).. Ja hon e inte så söt haha aja men hon e min iaf.. O mammas haha... Men mest min=P Så nu ska jag fixa mitt körkort, känns så skönt! Annars så sitter jag just nu o käkar mat o kollar på efterlyst! Fast nu slutade de precis höhö..

Nu ska jag käka klart.. Hörs kanske sen!

Vad händer med mig.?

Varför, Varför känner jag inte ett skit för att festa? Vill bara bädda ner mig i sängen hela tiden. De e det enda jag tänker på höhö! Kanske då inte att jag vill sova, utan bara ta de lugnt, se på tv eller något sånt skit! Först va de liksom tal på att vi skulle dra över till DK på lör och fest loss.. Men så töntar jag mig. Ja börjar tänka hmm kanske ja bara ska sitta hemma.. Jag väljer alltså att jag kanske hellre vill sitta hemma, än att gå ut o ha skoj med mina vänner.! Va händer? Vem e den här Therese? Jag känner iaf inte igen henne.. Förr ville jag knapp vara själv.. Nu kan ja tycka att de e så skönt att bara vara hemma och ta de lugnt! Bara mysa med min lilla kille (Mille) bara vara vi!
Hursomhelst så kanske de inte blir Dk till helgen utan bara fest o sen att vi ska dra ut! Hmm vill jah de då? Ja de e frågan.. Vi får se, e dock bara Tis nu.. Vem vet kanske hittar tillbaka till mitt partyhumör igen=) Aja nog om detta ointressanta inlägget!

Nu har jag käkat allt för mycket glass, så nu e de dax för sängen!


Hade fint & sov gott!


Gömde ju skriva detta innan!

Idag skulle ju Brittans singel släppas! Men icke icke nu blir det kanske tills den 29! Jag hoppas vill ju ha den nuuuu!

Vill ha mer av dig mitt hjärta! Saknar dig! Britney♥

Hemma!

Då va man hemma igen! Blev körd hem, skönt=)
Innan idag satt jag o kollade efter en hemsida där man kan fixa sina egna designade tjocktröjor! Men jag hittar ingen som passa mig! Varför? blir så arg. Vill ju göra min egna TH-tröja´, ha deras loggan o så o även då mitt namn.. Aja hittar de väl om jah har tur!
Tänkte slinga mitt hår nu om jag pallar.. Och sen ska de käkas lite potatisgratäng o Ben & Jerrys. Mumms höhö.. Måste nog ta de lugnt med allt glasskäkande. Käkar de tok för mycket nu, mååååste gå ner i vikt=/ jag e inte tjock nä, men vill ha tränad kropp nu iaf! De e dax för de!

Sen kanske de blir Egypten igen till vinter (har jag säkert sagt innan) men jag känner att jag behöver iaf en vecka semester! baaaad o sooool vill jag haaaa!!
Hörs kanske sen.
Annars, Natti!

Fan, kommer missa bussen!

Så jag får ta taxi! En sak jag hatar med mitt nya jobb e att jag måste byta bussar! Och den bussen jag bytar till gå ju inte alls ofta. Och när det väl går har jag jätte svårt att matcha in med den jag kommer med! Jätte jobbigt e detta. Nu missade jag den tiden då jag matchar in den andra nästan direkt, men jag tänkte helt fel! Va tänkte jag med? Oh blir galen på mig själv! Klart de e ju hur skönt att ta taxi, men jag måste lära mig att de blir allt för dyrt till slut! Aajabajaa!



Nä nu ska jag ringa efter taxi! Hörs sen när jag kommer hem!

Hmm ska man festa till helgen, eller bara vara hemma o mysa framför en film? jag vet, de e bara Tis men ändå=)...




Tröööött!

Godmorgon! Har varit uppe ett bra tag nu så ja känner nu att jag börjar bli trött igen.. Ska nog vila en stund. Men inte allt för länge ska ju jobba snart! 15-20 inte alls länge, men e man trött så e man! oh måste ju bara säga att min potatisgratäng blev sååå god igår! Har redan käkat lite av den hihih..

Måste ju bara säga att jag kollade på Oprah för en stund sen! Vilka barn! Shit! Helt sjukt.. Hon hade massa barn som gäster o jag säger ju bara Hej lillGustav höhö. Nä men en söt lite kille som spelade trummor! O som alla vet så har jag redan min älsklingsfavvo på trummorna o de e ju så klart Gustav! Men den här lilla e bara 3år! O redan sjukt bra! Jag ville bara ställa mig uppe o skrika! Haha! Sen sjöng en 15årig tjej, guuud vilken röst! Sjukt o samma där, jag ville bara ställa mig upp o skrika så bra hon va höhö! Jävla skrikande på mig! Men om ni såg de så förstår nu.. Ett litet danspar oxå som va bäst i sin ålder, o jag dom va 7år! Helt ofatbart som dom dansade.. Och han på pianot, ja jag kan bara fortsätta men listan! Men de orkar jag inte, för nu ska jag sov en stund! Kanske en halvtimme.. Mer hinner jag inte!


Simpsons!

Just nu sitter jah o kollar på simpson och under reklamen fixar jag med min midda (som e lite försenad)Men jag e sååå sugen på potatisgratäng så jag kan inte vänta tills imorn=)..  Jag har inte så mycket att skriva om idag eftersom jag bara har jobbat o varit en stund på jägers o handlat.. 

Men jag har lite bilder från Egypten som jag inte har visat innan!


Anna Milla Sandra Josse Elin och lilla moi!


Vi igen + en som jobbade på Papasbar=)


Höhö jag vet jag ser rätt knäpp ut på bilden!

Klänning - Från GT
Skor - Guld/glittriga från Friis o co. Älskar dom!
Väska - Zebra väska (lånade av Milla) Men jag har precis en lika dan! Från Wedins.

Nä nu ska ja in i köket.. Hade fint!

Söndag!

Hej på er! Hoppas allt e bra.. Själv så har man rätt ont i huvudet o så idag! Det blev ju 2cider igår och några glas vin! De va gott. Vi snackade, skrattade och spelade ett spel o sjöng! Skoj o ändå va de bara vi 3♥.. Nu sitter man här, har kollat på One tree Hill och varit ute en runda med Mille! Tänkte se om ja pallar göra något att käka.. Va på BK innan med Johanna och de va ett tag sen nu! Och även en runt på Coop Jägers. Köpte lite saker tex en svart söt liten klänning (h&m), svart nagellack  från Kicks! Sen blev det lite annat smått och gott.. Kommer kanske upp en bild sen på klänningen!

Snart börjar även träningen eftersom Johanna e hemma igen, efter ha jobbat i några månader i Norge! Så nu ska de tränas som bara den! Ska även se om jag och Malle börjar med de vi har pratat om i år 100de, att vi ska börja simma! Jag menar, hur svårt kan de va? De e ju verklingen en träning för hela kroppen! Så nu får vi fan ta itu med de!

Blev inga fofo från igår, jag glömde helt bort kameran! jane fotade bara. Dock inga bra haha! Men de kanske kommer upp sen (när jag får dom dvs)


Om en timme e det Miss secret agent 2 som jag hade tänkt att se.. Den e nog bra..


Hade fint!



Samma kväll, men ändå tycker jag att jag ser sjukt mycket blondare ut på ena bilden =/


Hemma!

Så nu har man varit i stan. Blev en snabbis allt hade ju nästan stängt=/ Aja fick lite iaf! Håller på att fixa här hemma nu tills sötisarna kommer! Så nu har man tyskrock på för fullamuggar höhö! Va annars liksom!? Men snart e man kanske lite full så då blir det blandat höhö.. Gillar ju schalger när jag ska festa! O de bruka ju gå hem hos andra! Men TH och Ramme e ju inte så poppis hos mina vänner! Eller jo babbetjejerna gillar oxå rammarna! Men inte så pass glada för TH=( Buhuu hehe.. Aja!! Ja passar på nu innan dom två kommer=)
Nää nu måste jag duscha!


Hör kanske sen! Hoppas på lite foto från kvällen oxå!

Fy fan! Jag va fan nära på att död precis!

Höhö ja de e sant! Eller ja kanske inte helt sant då, men nästan! Som sagt håller jag på att städa här hemma, o så tänkte ja öppna upp mitt fönster i köket.. O då plötsligt ser jag hur en bamse stor SPINDEL sitter på min axel! Ni förstår inte hur rädd jag e för spindlar alltså! Jag kände verklingen hur tårarna va på väg, o jag har nog aldrig slått bort något så snabbt som jag gjorde precis! Och jag skrek ja fan som jag skrek!! De tog en lång stund innan jag vågade mig ut där.. Vart hade den tagit vägen liksom? Jo de vet jag nu höhö. Den satt på väggen uppe vid taket. men nu ligger den i min dammsugare! Sorry stora farliga spindel men jag hade inget val!

Nä nu ska ja städa lite till o drömma mig bort att jag e på THkonsert..

Lördag!

Godmorgon! Jag blir galen på på min data!!!! Kan fan inte lyssna på musik längre, bara hackar hela tiden=( O när jag städar så vill ja ju ha musik på!!! Så e det ju bara, man måste ha musik på! Så de blev Tokio på DVDn i stället=) Så nu jävlar e de iaf musik på fullpatte! Måste ju städa snabbt! Hur nu de ska gå, men jag ska ju möta upp Jane istan snart.. Så ja nu hinner jag inte mer! Men vi hörs sen!


Nääär e det min tur? Näääär=( Vill oxå.. Puss på er!

Fredag!

Godmorgon! Hoppas ni sovt gott.. De har jag! Men jag drömde en sådan konstig dröm, ja va på mitt gamla stall o skulle vara med på en ridning. Fick hästen som heter Tuffé..Och i ridhuset låg det Laxfiler höhö.. Vart kom dom ifrån liksom=) Aja.. Idag e det jobb och sen e de att komma hem så fort ja bara kan. För de ska städas för här ser ut som fan! Imorn kommer ju Jane och Kevin så här måste vara fint! För sen imorn ska ja ju in i stan o köpa kläder.. Där jag även ska möta upp Jane så hänger hon med mig hem sen=) Och då kan här inte vara ostädat hehe!
Och idag mår jag bra=) Skönt! Förskyld men annars bra, hoppas de bara håller sig så jag slipper må dåligt när jag e på jobb. Men jag ska snart käka en godrukost så jag tror jag klarar mig=)...

Just de sen den 3okt så blir det tjejkväll hos mig.. Brudarna kommer hit så ska jag ha maten klar och lite gott att dricka.. Sen får vi se vad som händer haha.. Fast jah kan ju säga att jag har ett roligt spel som vi ska spela höhöh man skrattar hela tiden.. Sen har vi ju ett vi ska spela som vi ska göra sen "om/när vi e lite fulla" för de ska vi bli höhö!
Sen imorn ska jag ha min kamera laddad så jag även kan fotakläderna som jag köper (om ja hittar något) så får ni se de sen.. Skulle ju börja med de för ett bra tag sen. Men nää de har jag ju inte gjort.. Aja jag tror de blir av nu iaf! Nä nu ska jag fixa med frukosten!


Hade fint!



Här bjuder jag på en gammal bild.. Kan tänka mig att den e från 2003-2004!
Det e iaf en förfest hemma hos Louise.. Saknar de huset!
Hörs kanske sen..

My Loooove!


Nää fy nu måste jag nanna..

Natti Natti Bloggen!



Helgen som kommer.

Fredag- Sovmorgon, jobbar mella 15-20. Hemma runt halv 22:00 Ska försöka städa lite då!
Lördag- Försöka åka in så tidigt jag bara orkar till stan. Ska köpa lite nya kläder o så. Träffa Jane och dra in till Systemet! Sen ska vi sra hem till mig. Sen kanske även Kevin kommer. Så de blir lite dricka skratt o spel. O kanske utgång sen. Eller så stannar vi bara hemma hos mig och har de trevligt!
Söndag- Hoppas på att vakna upp utan att vara bakis. Då önskar man att man inte tog den där sista drinken! Sen kanske hitta på något om man inte e allt för död.. Kanske Bio eller bara en hemmakväll..

Höhö Ursäkta den hemska bilden! Skulle bara testa en sak.. O de gick så därför får bilden vara kvar!


Just de för er som vill ha ett par Uggs skor, men kanske känner att Nä jag har fan inte råd! Så säljer Halens ett par som liknar dom för endas 199kr.. Så de e bara att slå till tycker jag!  Finns även i svarta..


Hemma!

Alltså ibland undrar jag va de e för fel på dagens kärringar. Att man inte kan ha något annat för sig än att prata skit om andra. Men jag säger de bara VÄNTA ni era jävla fittkärringar! Ni ska väl får höra.. 

Jaaa sådär nu fick ja skriva av mig lite snabbt o kort. Kom hem från jobb precis.. Känner mig lite bättre nu iaf, o de e skönt.. Imorn e de jobb igen men börjar inte förrön 15=) skönt.. Hoppas kärringarna slutar när ja börjar så ja slipper dom!

Just de va inne på en blogg igår (tror ja de va) bloggaren hade länkat till en annan blogg. En blogg om en ungtjej där cancern tyvärr lyckats ta över hennes liv! Ja kunde inte sluta tänka på detta! De sista hon skriver i sin blogg är att hon ska sova. O bara de känns i hela kroppen. Hatar sånt! De tar hårt på en. Precis som de va ens vän/syster m,m =(
Gå gärna in på den, kanske lämna en fin kommentar! De har jag gjort.. Här har ni hennes blogg

jagefrisk.blogg.se..

Sen finns det en man som heter Peter (http://enbart.blogg.se/) som har börjat med en insamling i Maddes namn på http://www.barncancerfonden.se/ Insamlingen heter "Den Jävla Idioten" som Madde själv kallade sin sjukdom!

Hans mål är att samla in 100.000Kr till Lucia i sann "Maddeanda"! Alla bidrag räknas!

Skicka gärna vidare detta eller gå in o ge ett bidrag! De ska jag göra!


Ont i huvudet.

Oh pallar inte jobba idag, har ont i huvudet o allt.. Bläää! Men blev lite på bättre humör nu efter att ha kollat på THTV.. Finns ju inte mycket som e bättre än dom♥

Idag ska jag iaf ha på mig mina nya skor o min vinterjacka höhö.. För ja ska fan inte bli mer sjuk! 
Ska in till stan ihelgn o köpa lite nya kläder tänkte jag.. Man mår ju alltid lite bättre av att förnya sig=) Oh va e kl så mycket. vill inte jobba=( Men ja blir hem körd ikväll iaf=) Nilla frågade mig igår om ja skulle åka med hem.. O de säger man ju inte nej till=D...





Kom du in här nu Annapanna=) hahaha.. ♥


Nä nu ska ja se om jah pallar gå upp från soffan..


Torsdag!

Så då va de tor, bara 2dagar tills ja, janey och Kevin ska ses=) Skoj! Vi ska vara hemma hos mig o hitta på lite saker!! Kanske dricka lite vem vet=P..
Jobbar ju bara 3timmar idag, försökte att ta ledigt men de e så många sjuka.. Ja mår ju själv inte så bra men men.. Nä nu ska ja ner till centrum o hämta ut en sak som jag har fått från Halens. O så blir de att köpa något gott att äta... Sen e det inte långt kvar till våra bästa år=) höhöh.. Lägtar! Nä vi hörs..


abso fucking lutely

Det e något med tjejerna i sex and the city.. Ja kan se vissa avsnitt flera gånger o ändå gråter jag floder när jag ser de igen! Ja vet inte varför.! E det för att man känner igen sig i dom, fast man bara e 22år..? Dom känns som ens vänner! Allt dom delar har man ju delat med dom!  Man kan se sig själv i alla 4! Man e glad när man ser att dom e glad! Likadant när dom e ledsna! Man älskar alla lika mycket.. Men mitt bästa minne från SATC e när Big ska hämta Carrie i Paris! (som säkert många andra) men i de avsnittet finns det något som berör mig mest! O det e när man ser Mirandra Charlotte o Samantha sitter på ett fik, och man plötsligt ser Mirandra lyser upp och börjar skrika! Carrie har kommit hem... ohh ja lovar, får tårar i ögonen bara jag tänker på den scenen! De e iaf mitt favvo avsnitt! 



Mr Big -  Abso-fucking-lutely!



Onsdag!

Hej Hej! Nu har ja precis nästan kommit hem från jobb. Blev hem körd av Pernilla! Tack gumman! Mår inte så bra så jag gick en timme tidigare. Så nu sitter jag här.. Ska bädda ner mig i soffan nu o se på sex and the city filmen. Så aldrig klart på den igår. Såg nog bara en halvtimme, om ens de! Men nu så! Så till filmen har ja dukat upp med dillchips och ett glasmjölk=) Alltid gott med mjölk till chips höhö.. Till något annat! I morse fick ja sms att TH skulle spela igår kväll på 5an, i Jimmy Kimmels program. Men smset hade skickat på kvällen men jag får de på morgonen.. FAN! Så de missade jag ju! Skitapa! Men jag kollade ju så klart på Youtube innan jag gick till jobb=) O dom va så klart helt SUPER!!! Och till en annan sak! Jag e så glad att min älsade Britney e på väg tillbaka! Till er alla idioter säger jag bara VAVAVAVAVA SSAAAAAAA JAG!!!!!!!!!!!!`???????????? Mmm precis! Håll ni bara! ja precis! Älskar henne o kommer alltid att göra de! Nä nu pallar ja inte skriva mer!


p.s gumman jag läääängtar! Hoppas nu de blir av bara=) hihi slutet av okt=)


Guten Morgen!

Hoppas ni sovit gott.. För de har jag.. Jag kom hem i natt vid halv 4tiden.. Va rätt död då.. Kan ju bara säga att de va en helt super kul morgon/dag/natt vi hade.. Myckte skratt, mycket prat ja allt.. O mycket bilder på Lena PH höhö.. kan ju säga att alla killar. Ja precis alla killar..

De började med att jag tog taxin hem till Malle o lämnade Mille.. Sen väntade den på mig, o körde mig in till terminalen (stavas/heter de så) Där en buss stod o väntade på oss.. De tog ett bra tag innan vi va framme.. Men kan ju säga att vi hade skoj på bussen. Vi sjöng o skrattade höhö.. När vi kom fram hade redan många från hela Coop Sverige kommit.. De va kul att vara så många coopare under ett o samma tak! O ändå va vi inte alla kan ja säga.. Just nu sitter de j folk på väg dit med fler bussar!
Hursom helst så när vi kom in så fick man gå o mingla lite o på långa bord va de upp dukat med goda smögråsar och kallt o dricka, samt kaffe och te.. Sen när alla hade kommit va de dax att gå in där vi skulle vara sen under hela Jätte lyftet som de kallades för.. Där inne fanns det många runda bord, som va uppdukat med dricka o frukt. Vi hade en stor sen med 3 stora ja ni vet som dom har på galer typ oscar galer o så liksom Tv apparter.. Vet ej vad man brukar kalla dom.. Men iaf 2 stora runt scenen och en precis över dom som stod o pratade på scenen, som bla va chefer o m,m.. De va lite underhålling på scenen o sen gick även en tjej (kommer ej ihåg namnet) runt på golvet med en som filmade o pratade med oss som jobbade om saker o så.. Som man fick se undertiden på dom stora tvapparaterna.. Roligt.. Höhö.. Hur brukar vara med på tv4 iaf.. Blond korthårig tjej.. Josefin får ja för mig att dom kallade henne.. Aja efter några timmars prat o skratt fick man gå ut för kissa/röka med mera.. Då hade dom tagit bort de dom bjöd på innan o nu stod de Champangegals i massa! Hur mycket som helst måste jag säga o chips haha på borden=) Mumms.. Så man tog sig några glas! Efter 30min så fick man gå in igen, och då hade dom gjort om på scenen och rummet va mycket större. (inte fr att de va litet dock) men nu hade dom dragit fram med buffé och allt.. Två barer fanns det oxå öppen bar va de=) Aldrig fel eller hur=) Så de blev mycket dricka! Efter maten sjöng Eric Gadd och efter honom kom Lena Philipsson! Efter dom hade sjungit så blev de fest.. En man sjöng med hans band.. Sjukt grymt va de.. Dom sjöng blandade låtar.. Sjukt bra va dom iaf! Så mycket dans blev det oxå! Ja detta va en liten snabb genomgång under gårdagens.. Hoppas ni förstod de jag skrev.

Och om ni undrar varför de  står Godmorgon så e det bara för att jag började skriva detta imorse, men började prata med Ampe sen på tele o glömde helt bort detta=P Så ja pallade inte börja om nu.. Men men de gör ju inget.=)

E hemma nu iaf, efter har jobbat o hämtat Mille.. Ska duscha nu sen kolla på Sex and the City (filmen då) måste ju bara se den igen=) o till de blir det så klart Ben & Jerrys höhö.. Va annars liksom!!



P.s för er som vill se bilder från igår.. Kan ja säga att de kommer komma.. Men jag har dom inte än.. Jag fotade med Andreas kamera. Så jag måste få dom först!

Nä ha en underbar kväll...


 


Mot Jönköping!

Så jag hann in här en snabbis! Håller på att fixa till mig lie.. O ska snart iväg med lillen! Han ska ju hem till Bella och min Malle! Snackar med Disa på msn nu hhöh.. Hon ska oxå åka idag.. Fast med en annan buss.. Hon åker ju med mitt gamla jobb.. Oh jag hoppas vi kommer få skoj.. Vi hörs imorn.. eller vem vet,  kanske redan inatt..


För vi ska dansa i neon eller va heter låten höhö..
Kärleken i evig när i eeeee tillsammans...

Ont de gör ont..

Saknar!


Ni ser kanske inte.. Men där ute ligger jag o sandra o tittar på fiskarna=)..


Saaaaknar!


Här ser man oss lite bättre.. De e mig man ser först på den rosa.. Sen ser man lite av den blåa där sandra ligger o njuter.. O vill bara tillbaka...  Åker nog tillbaka i vinter..



Så här tar Anna bild på oss från båten.. De e Sandra som ligger o kolla ner i vattnet.. Ni ser hennes söta rumpa=).. Sen har nu mitt huvud precis brevid henne.. Milla ska oxå vara här men ja ser henne inte.. Hon kanske har dykt ner en runda=)


Här sitter jag o bara njuter!

Nä nu ska jag nog sova lite..
Hörs på Tisdag!
Om jah inte hinner titta in här innan jag åker..

Levande ljus!

De finns inget som e mysigare än en bra film, lite godis/glass eller kanske kladdkakan jag fortfarande har kvar i frysen. Och levande ljus upp tänt i hela lghtn.. O de e precis vad ja hade tänkt göra.. De e de bästa jag o Mille vet=)! Kl 21: börjar ju en av mina favvo filmer på 3an,bridget jones den e bara så bra.. o jag tror att de e 2an eftersom 1an va för ett tag sen.. Och jag tycker att 2a e bäst=).. Ska ut med honom nu först bara o sen ska han få lite kvällsmat sen e vi klara för en mysighemma kväll.. Sen imorn ska han ju sova hos Bella (hans flickvän).. Jag lämnar ju av honom vid 9 tiden kanske.. Ska ju vara på terminalen kl 10 om jag minns rätt=/.........

Nä som sagt så ska vi ut i kissa nu! O hörs vi inte mer så får ni ha en trevlig söndags kväll...




Söndag!

Så nu har man vaknat till liv.. Trodde inte de blev så mycket igår, men ändå vaknade jag upp bakfull! O de e bland e värsta jah vet! Hursomhelst började de men att Samir hämtade mig, sen åkte vi o hämtade Alexandra som oxå bor vid mig.. Sen stack vi till Mc Donalds för jag o Samme va så sjukt hungriga. Jag hade bara ätit 1st bulle på jobba på hela dagen, så ja va jätte hungrig.. sen åkte vi hem till Ola, där han o hans vän va.. Sen kom tjejerna.. Ampe, Sandra och Anna.. A o A hade käkat hos henne.. De va tanken att ja oxå skulle käka där, men ja hoppade.. Eftersom ja inte kunde ta med Mille o då hade ja ej kunnat stanna lite längre sen hos Ola.. Aja de blev skoj iaf.. Massa kortlekar.. Haha den ena va jätte rolig att spela.. Massa regler bara haha.. Plötsligt fick vi inte säga något namn.. Så de blev du där.. Men då plötsligt kom någon på reglen att man inte fick säga du.. höhöh ja ni kan ju tänka er hur de gick..  o så skulle man säga Haaaaj varje gång man skulle dricka. haha.. aja kanske inte låter så skoj.. men gud som va skrattade... sen tog ja o Ampe bussen hem..
O nu sitter man här.. Ha varit vaken länge.. Mille ville inte vara uppe sj.. Men sen somnade jag frammför MTV.. Men nu har man fått mat i sig så nu så jävlar..
Imonr blir de inget jobb.. För vi ska åka iväg rätt långt här i från.. Bussen hämtar upp oss vid 10 så e väl framme 14:00 kanske.. De ska iaf bli skoj.. Jag, Pernilla och grabbarna från jobb ska nog dricka lite på bussen höhö.. Men ja ska ta de rätt lugnt.. Där kommer ju även vara andra Coopare så mitt gamla jobb kommer vara där=) Ska bli kul, ja skulle ju åkt med dom från början. Men de blir nog skoj ändå.. Vi ska ju träffa Lena PH Och Erik Gadd som kommer vara där o uppträdda om ja minns rätt.. Vill mest höra låtar från Lena=) Ah de ska bli skoj.. Hoppas på lite roliga bilder som ni kommer får se på Tis... Mille ska sova hemma hos Malle.. Kommer ju inte komma hem förrän på natten.. Aja vi hörs kanske lite senare..

Kram

Lördag!



TOKIO HOTEEEEEEEEEEL! Tänkte bara skrika av mig de.... Har lyssnat på deras musik hela dagen, som vanligt=).. Tröttnar aldrig.. O bara kolla på dom, så fina dom e! Loooove! Känner mig som 14 igen=) O de känns härligt höhö=) Nä nu ska ja hoppa in i duschen.. Ska ju träffa tjejerna ikväll. Men vi ska hem till någon o   ja känner inte allsj
 för de... Så jag känner för att bara stanna hemma... Ohh kan ni tänka er! 22åringen kom snabbt tillbaka.. Höhö.. Aja ni lär väl få veta hur jag gör=)..
Kram!

Fredag!

Hej på er! Nu har man städat lite o tvättat klart.. O snart e de dax för en ny jobbdag.. Jobbar dock bara 5timmar så de e skönt.. Sen blir man hämtad efter jobb av Matte så de e skönt.. Sen kanske Robban kommer förbi en stund så kanske vi ska hem till Emma o Stoffe.. Men vi får se hur det blir med de.. Ska upp tidigt på lör så man kan ju inte vara ute allt för länge.. Men sen blir de kanske party på lör med Anna & Ampe mina sötisar.. Aja nä nu ska ja göra vi mig.. HÖrs sen...

Du fattas mig!

Heej. Gud så mycket jag har gjort idag! Kollat på 3hela filmer! Höhö ja de stämmer o vet ni vad.. De e oxå allt ja har gjort.. Ja mer orkar ja inte göra iheller.. Skulle ju ner till Coop idag, men så blev de inte.. Nä nu ska ja kolla lite på tv... Hörs!

Torsdag!

Godmorgon godmorgon! Ohhh jag e så trött.. Men jag ska snart hoppa i badet o åka ner till Coop o hälsa på! Sen när ja kommer hem ska ja se klart filmen jag såg igår. Eller såg o såg=P jag somnade ju rätt snabbt efter jag hade startat den.. Aja.. Nä nu ska ja kila.. Hörs senare! Kram

En cigg till mig, tack!

Oh jag blir lack på mig själv rätt ofta men nu! Haha,, Nä men jag har en CDskiva med fler olika filmer, som jag har lånat av Malle! Men tror ni jag har kollat på dom än.. Jag har sagt till mih själv nu i flera timmar att jag ska se någon av dom iaf.. O nu känns det som kl e för mycket för att starta en.. Men ja kan ju ta den Med Paris (det ska tydlingen vara en ny) Trodde jag hade sett alla med henne! Men Icke! Ah va fan ja startar filmen, somnar ja så somnar jag...

Imorn blir det att se våra bästa år, sen ska ja försöka åka in till Coop Forum.. Tänkte hälsa på=)..  Sen ska ja hem o städa.. Här behövs dammsuga o så! O jag har ju en helt ny dammsugare så de e alltid roligare att städa då=)... Nä nu ska jag se filmen.. Hörs imorn! O vet nu vad.. Höhö! Ursäkta, men jag saknar honom! Saknar honom jätte mycket idag! Varför.? Hmm, kan inte hjälpa de! Aja nog om de! GodNatt!


Kram!


Och lite svart/vita egobilder på mig!


 


Heeej!

Tja! Allt bra med er.? Ja de hoppas jag iaf! O vet ni vad jag bara älskar mina vänner mina underbara vänner ni e bäst! Så därför kommer detta inlägg bara handla om dom i bilder! Så njut!


Kevin o Janey=) Kärlek till er.. Dom 2 har jag känt i hela mitt liv.. Jag lovar! Hela livet!


Mina sötisar Anna & Anno=) Älsklingar


Ahh bara kolla på henne=) Johanna min baby!!!


Loooithepigggggggggggg min älskadeälskling!


Tittta bara på dom.... snyggingar säger jag bara... LOVEeeeeeeee!
Madde, Jojo och där nere Ullis!!!!


Alla babbe tjejerna + emma som inte e med oss längre...


Busen BabyEmma.. Här e hon på vår balka i Turkiet 2007=) Looove ya sötissss


Malleballe min älskling! =)

Nä nu ville inte bloggen längre.. Men de fattas massa bilder=) Tex tjejerna från Coop som e dom bästa som finns i hela världen utan er så.. Ja precis.. Vi delar på mycket.. Inte bara jobb.. LOVE till er!!!!

Britney min älskling!

Vet ni vad! Eftersom jag va helt slut igår efter jag kom hem från Malle så hade jag helt glömt bort att gratta en person! Den vackraste kvinnan i hela världen. Hon jag ser upp till! Hon jag vill va som, se ut som ja allt! Jag jag känner mig så dum nu! Hur kunde jag! Fy på mig! Bara TH som fick min beröm. Fy skäms! Men hur som helst! Grattis Britney! Grattis som fan! De e du värd! Jag röstade så klart på henne oxå! Finns ingen bättre än henne! Älskar henne! Gahhhh!





Ohh bara titta på henne=) så vacker hon e!!!!!


Godmorgon!

Allt bra med er denna underbara morgon!? I dag fick jag hem lite foto, som jah beställt från Extrafilm.com. De blev lite på mig o vänner från Wallmas, 2st på mig o Anna! O så klart på TH! Va ju bara tvungen att ta med dom! Men de blev inte s¨å många trodde de skulle bli fler men icke! Så nu ska ha börja igen hehe. Måste ju ha fler bilder.. Ha fan mest på datan o hur myclet nytta gör de där? Nä jag ska ha nya bilder på alla mina vänner.. Oh en stor på Milton! Så klart! Och från Egypten! Nä nu ska ja se klart på Våra bästa år!
hade fint!
Kram..


Och Grattis Grattis Louise Olsson! Min älskade vän! Saknar dig! Kom hem!

Grattis Gustav & grattis Tokio Hotel!

Heeeej! O jag har inte varit hemma på hela dagen, därför jag inte har bloggat något! O vet ni vad!!!!??? Tokio Hotel mina älsklingar VANN!!!! Best New Artist i VMA KAN NI FATTA!? iiiii e så glad har tänkt på dom hela dagen! O på Gustav så löart som fyller 20år idag! Grattis sötis! Hoppas ni firar er och Gustavs dag helt underbart! Ohh jag skulle kunna skrika rätt ut av lycka! Men kl e ju rätt mycket nu höhö! Nä men grattis igen killar! Tack för att ni finns!



Och Gustavs grattis som fan!!!!! Hoppas du lever livet ikväll! Men ändå! Ta de lugnt=P



Annars idag så har jag jobbat varit på Ikea, handlat mat, varit med Robban o sen åkte vi hem till Malle.. Där vi såg Sex and The City!! Love loove loooove säger jag bara! Nu e de dom på tvn oxå! Kommer aldrig få nog!

Tokio hotel!

Tänkte bara säga natti natti! O att filmen, ja filmen guuuud!! Älskar den!


Nu måste jag lägga mig.. O de e något jag inte vill, för jag vill ju oxå se VMA! Men de går inte eftersom jag ska upp o jobba tidigt imorn=( Hatar de just nu, vill ju oxå se/höra när dom ropar upp AND THE WINNERS ARE, TOKIP HOTEL! Fy som tårarna hade sprutat=D!!! Koooom igen nu! Ni kommer klara de, de vet jag! Ni e bäst  // Therese!




Söndag!


I natt gäller de Killar!

Jaha Godmorgon Sötnosar! Hoppas att allt e bra med er! Själv så e det helt okej. Fast hösten verklingen e här. Regn o så där ute ju! Aja inget fel med de eller hur höhö...  Va händer idag då? Jo BIO! Ska ju som sagt se Mamma Mia idag! Iiii har hört att den ska vara sååå bra=) Så nu hoppas ja på de! Nä nu tänkte jag gå ner till affären o köpa något att äta!
Hör sen
Kram



Tokio Hotel!


Snart fyller en liten gris år! Just de Looi The Piiiggg!

Oj vilken blondi! Kan de vara Looi the Piiiiiiggggggggggg=)

♥TH♥


Ben & Jerry!

Vet ni vad. Nu e min glass slut=( Oh jag e så ledsen. Men tur e att jag har 3 andra glassar i frysen=) Fast dom e ju inte alls lika goda som B&J! Aja de får gå ändå höhö....  Detta va väl intressant att veta hööhööö.. Nä nu e jag rätt trött.. Vet knappt vad ja pratar om, o ändå e inte kl så jävla mycket... Haha alltså ja kom precis o tänka på en sak, inte så kul men ändå jag har alltså ätit hela dagen. Glass o potatisgratäng o för att jag skriver detta nu e för jag e så jävla sugen på något nu. Har ji chips hemma men, nä fan heller att jah ska käka de oxå kommer ju snart bli en tjockis! Jag vill ha min gratäng!! Men den e slut=( Buhuu! Nä nu åker fan chipsen o glassen fram igen. O jag har ju fan kladdkaka oxå! mumsi! Här kommer jag fettma!

Imorn blir de som sagt Bio. Skönt hade nog inte pallat idag ändå hehe.. Just de Milton pratar ju nästan alltid i sömnen men han brukar aldrig yla.. Men idag så gjorde han med de.. Först snarkade han till lite när han låg o sov på golvet, sen plötsligt började han yla och efter han hade gjort de kanske 2ggr i rad så ställer han sig upp o ylar som en varg haha jag har aldrig hört han yla förr! Blev helt paff. Han ylade jätte högt så ja sa lite tyst (ifall han sov i typ gick i sömnen) Mille, så vänder han på sig o tittar på mig o blir så glad! Börjar vifta med svansen o allt=) Naaw min lilla plutt säger jag bara! Jag ringde sen till min mamma o berätta de. Hon tror att de kan ha varit något med att han drömt att jag inte va där. (kan dom drömma så?) Eftersom han stod mot ytterdörren o kollade, eller ja kollade vet jah inte eftersom han stod med rumpan mot mig.. Men efter ja kallade på honom blev han ju jätte glad, precis som OH där e du ju! Jag har ju varit borta från honom rätt mycket nu. Först 2v när jag va i Egypten o sen har jag jobbat många timmar, nu med de att vår affär e helt nyöppnad.. Så kanske han saknar mig. Min lilla baby! Men vet du va gubben! Nu har jag vanliga tider igen. jag lovar!
Nää nu kallar mina godsaker på mig!

Imorn blir de massa av städ här hemma!
Hoppas ni förstod de ja skrev innan, e jätte trött o orkar inte kolla igenom texten efter fel o så haha!

VI hörs byeeeeeeeee o natti natti!

Bio ikväll!

Jag pallar inte festa idag! Så de blir nog bio med Anna istället.. Mamma Mia! Har hört att den ska va riktigt bra så varför inte..




Ni känner väl igen dottern från Mean Girls!


Och från den filmen, som även är en av mina favorit "tonåringsfilmer" hittar man även hon som är med i The notebook.  Och de e ju sötingen som står i mitten.. Som e den elaka i Mean Girls=) And I just love her..



Hej igen! Har precis snackat med Anna! Och vi gillar inte dom platserna som e kvar i bian. Så vi tar de imorn istället.. Men bara bra för då hänger även Sandra med!

Hoppas ni får en trevlig kväll!
Hörs kanske lite senare!

Maaalin!

Varför kommer jag inte fram till dig när jag ringer=(


Vet ni vad.. Jag vill bara springa ut o köket o käka upp hela min härliga potatisgratäng!!!! Nä nu gör jag fan de, kan inte hålla mig längre!

Wooooooooooooow! Tittar på so you think you can dance! Kan bara säga en sak, jag e mållös! Helt sjukt.! Dom här kan dansa! Men inget slår Benji Och Heidi (stavas hon så?) Som va med i de 1a säsongen.. Guuud som jag bölade aja.. Om man bara kunde dansa som dom..

Nä nu ska ja käka!

Haajsvaaj!

Lördag + Outfit!

Godmorgon! Har ni sovit gott.? 
 Igår hade jag nog flest besökare! De va skoj att se.. Tittar inte så mycket på hur många som besöker den. Men när man väl kollar o de står så, så blir man ju glaaad höhö.. Hoppas ni kommer in igen=)

Aja nog om de.. Hade ni skoj igår.!? Själv hade jag de rätt mysigt.. Som sagt såg jag på en film på 3an, åt min goda potatisgratäng och min älsklingsglass Ben & Jerry!
Idag e de påtal om att jag och Disa kanske ska ut i festa. Men sen kom jag på att jag skulle ha tjejkväll med Malle. Aja vi får se hur de blir med de..

Höhö nu har jag fixat med en outfit som jag tycker blev rätt snygg, Outfiten kommer från H&M..


Nä nu ska ja kolla på tv en stund..
Hörs sen!


Fredagskväll!

Hej Hej! Nu e man hemma igen.. Mummsar i mig potatisgratöng som jag gjorde innan idag! Mumms! Och så e det ju film på 3an, kan inte bli bättre.. Pallar inte göra något ikväll, så va passar mer än en bra film! perfekt...
Men imorn kanske de blir party med Disa! Vi e inte helt 100än.. Så kanske kanske..

Nä nu ska ja se klart filmen!


Men ni får ha en trevlig kväll.. O som man brukar säga! Sup och svälj trevlig helg!



 

Mummsi!

Så då har man käkat och ja kan bara säga en sak- Mummmms...
Nu va man även brunett igen.. Blev dock lite för mörkt, men ah skit i de=)... Ska fixa till de lite nu så kanske de inte ser så mörkt ut. Ska ju snart till jobb.. Lika bra att börja redan nu. Behöver ju inte alltid se ut som jag vet inte vad när jag jobbar höhö...

Looi hoppas du har de bra! Bada o sola för mig med. Känns som de va år och darrrr sen jag själv va o sol & bada..

Såå nu har jag varit borta från datan ett tag, har fixat håret nu och ja de blev helt okej.. Inte så mörkt som jag trodde hehe.. aja nu ska ja klä på mig o gå ut med Mille o sen åka till jobb.. Hörs senare..

Kram haj!


Godmorgon alla glada!

Ja då sitter man här igen o bloggar.. Just nu håller ja på att städa lite o lagar redan mat.. Ja mat hehe, men de e bara för att jag börjar 15idag så vill ha lite mat i magen innan, o eftersom jag gör potatisgratäng så tar de sin lilla stund.. Sen e de som sagt jobb till 20:00 o va e inte bäst, om inte mat som man slipper laga när man kommer hem=) bara att värma upp.. Nä nu får jag gå ut i köket o fortstta med maten.. Hörs sen

Kram

Natti Natti sötlökar!



Nu ska jag gå och lägga mig. Men ville bara lägga upp denna bilden. De e från Egypten. Vår privata strand. De e mig ni ser på bilden i grönt.

Viill tillbaka nuuuuu juuuu!!
Vill simma med mina delfiner, Nemo och Doris o alla andra vackra fiskar.
Viiiill Viill Viillllll...

Avokado med ishavsröra.

Så nu va man hemma igen. Har varit hos läkaren och jobbat ett snabbt pass.. Men nu e man sóm sagt hemma och ska sätta sig och titta på film och käka avokado med ishavsröra. Och  sen glass och vad annars om inte Ben & Jerry=)
Nä men gud som de regnar och åskar nu! Tur man hann in från Milles kvälls runda innan de började!
Just de jag skulle ju köpa skorna som ja skrev i inlägget under, men när jag skulle fixa de så höll sidan på att klydda så jag hoppade.. Får se hur de blir.. Kanske fixar de i helgen istället.. Sen har jag även hittat en snygg THmyströja som jag e sugen på. Vill ju helst göra en egen men híttar inte någon bra sida. Vill ju ha deras loggan oxå. O helst inte någon bild på dom. Och den jag har hittat nu har loggan på bröstet och deras namn på armen och sen en bild på killarna på ryggen.. Så den va snygg! Men som sagt så vill ja helst skippa dom på ryggen. Hade varit snyggare med bara deras loggan där, aja jag får se hur jag gör.. Om ja ska leta vidare eller slår till på den... Men de lär ni nog få veta.. höhö..
Nä nu ska ja se på film..

Sov så gott..

Så hörs vi!

Vill ha!

Jag sitter här och tänker och tänker! Ska ja köpa dom, ska ja följa mitt hjärta=)... Jag vill ju så gärna ha dom! Vill vill viiiiill!


Kostar typ 1239kr.. 199Eur!

Jag vet ju att jag kommer älska dom. Va tycker ni.? Ska ja slå till.?

Jag erkänner!

Jag säger alltid att jag står på Jennifer A sida.
Men ändå kan ja inte hjälpa att bara älska Angelina J.

Jag är en mes!
Jag skulle aldrig klara av att flytta från Malmö/Sverige. Hur mycket jag vill, men hade inte kunnat. E helt enklet en stor mes!

Jag älskar att ha remouladesås på allt!
Käkar ravioli just nu och har självklart reamousås på! Jag vet öh! Men mummsi för mig!

Hahah skrattar och älskar!
Jag skrattar åt våra bästa år! Va får skrivaren allt ifrån! men ändå bara älskar jag serien och kan inte få nog! Vill bara se mer och mer hela tiden hahaha!

Älskar att ha ett städat hem!
Men ändå har jag ofta rätt rörigt. Men älskar ändå att ha ett snyggt hem!

Jag älskar en pojke!
Ja de gör jag kanske. Men mer får du inte veta!

Jag har en kompis som jag bara skulle vilja strypa!
------------------------------------------------------
Jag vill ha barn!
Ja de e sant. Jag vill bli mamma, fråga mig inte varför. Vill bara ha ett litet barn. Men sen vill jag vara 20 föralltid och mijonär. sååå=/

Brittan!
Jag älskar den kvinnan!

Svarthårig!
Vet inte varför, men jag har nästan alltid velat vara svarthårig.

Ondadockan.
Såg den i videobutiken när jag gick i 2an. Sen hyrde jag den kanske i 4an (då mamma inte va med) haha. Sen kan ja bara erkänna att de e den filmen/dockan jag mest drömmer mardrömmar om!

Tokio Hotel.
Jag gillar inte dom! De e bara något jag säger för att känna mig yngre!

Jag e dålig på att ljuga!
Ja, för jag erkänner de alltid direkt. Men en sak kan ja bara hålla med! Jag gillar ju inte TH utan ÄLSKAR dom!


God Morgon!

Heej! Allt bra idag? Själv e de super. kan inte bli bättre än att sitta och titta på tv på morgonen,  kolla runt lite på nätet, och han min underbara hund brevid mig! Har jobbat så mycket nu. Långa dagar, men de e ju bra pengar men min lilla man e inte så glad för de!
Oh snart e det våra bästa år! hihi längtar, va 100år sen jag såg de! För Egypten i 2v sen jobb jobb och jobb direkt när jag kom hem ju! Så de har varit tidiga pass och mycket sena. Men nu så!

Va inne på Petras blogg innan, och såg att hon hade gjort en sådan där almanacka (stavas de så?) som säkert dom flesta redan har gjort. hursomhelst så kommer jag oxå snart vara en stolt ägare till en sådan!  e du oxå sugen kanske.. Knappa in dig här då!

Va händer annars idag då! Tänkte färga mitt hår igen.. Ser ut som fan nu sen resan, solen har gjort sitt om man säger så! Och nu vill jag ha de lite brunt igen.
Sen ska ja kanske in till Coop och hälsa på mina älsklingar.. Och sen ska ja ner till läkaren.


Näää nu skriker min maaaaaaaagggggggggggeeeeeeeeee!


Hörs sen!
Kram!

Heheh=)

Hej.. Tittar på vänner.. Älskar den serien=).. Lika rolig varje gång.. Ja ja hade inte så mycket att säga. Mest att ni e kl 20:00 och jag ska slå över till 4a och se Idol=).. Hoppas de e lika roligt som de brukar vara... Hörs lite senare..

kram!

Louise Olsson!

Min kära vän Louise (Looi) Olsson ska åka till Thailand imorn.. Och kommer vara borta en mån! Hon kommer åka helt sj och jag tycker inte alls om de.. Fy på dig.. Att du åker iväg så där! Och så utan mig? jah menar va fan!!!!!!!! Aja du kommer få de helt underbart de kan du tro=).. Glöm inte skicka ett kort till mig! Och att höra av dig så ofta du bara kan!

Jag och Looi=)




Gumman hade nu så underbart..



Grattis till dom finaste killarna i världen!







Grattis killar på 19årsdagen!
Hoppas ni får en helt underbar dag!

RSS 2.0