Jaaaagbliiiirgaaaaalen!

Ja de blir jag!! på henne hatar när hon gör så´.. Jävla idiot!! Ärligt e hon helt dum i huvudet?? OHHHH idiot.... hatar hatar hatar!! nää klart inte, men fy fan så här blir de alltid.. så jävla trött på de.. på henne...!!!

Fyyy vad duktig jag va på jobb idag... inte nog med de att jah jobbade över 2 o 1halvtimme. jag röjde på allllllllllla reaskorna o de e mycket skor som var precis överallt!! o ingen stanns.. såå snyggt de blev innan jag gick=) Så stolta alla va över mig haha! hahahahaha..... nä men de blev snyggt.. ... riktigt snygg.. japp jappa jaaappp....

Så sen skulle jag ju iväg o simma men så blev det ju inte för att IDIOTEN va inte hemma.. fast vi bråkade om just de. så gör hon fan de ändå, fast hon aldrog gör de.. men just de hon skulle ju komma hem sen.. så vi kunde simma som vi hade sagt.. men ojjj hon glömdöe höra av sig när hon kom hem.. så dom stängde fast jag smsa o sa när dom stängde.. men de svara hon inte tillbaka på... säger fy fan för diiiig!!!!!!!!!!!! så jävla trött på de....

nä nu ska jag röka...


såå ....

näää nu jag vila..
haaaaaaaaaaaaaaaaaajdååååååååååååå


Godmorgon!!

Heeeeeeeeeej ♥
allt bra idag.. hade helt glömt bort att skriva nu ju... KONSTIGT inte likt mig, har jag glömt bort att skriva imin blogg haha?? hmm.. Men va har hänt här undertiden då..? Jo jag har jobbat o som lilla lillan skrev i sin blogg så fixade vi på skorna i freders, låter inte kul men med söta natta blir de sååå kul=) haha..
Vaaa?? Haha skojar du.. E katten en hona då haha.. ja som sagt, våra kunder e för härliga.. Ah de va bara något som jag läste från nattas blogg.. haha.. en kund hade berättat för henne att om katten har tre olika färger som tex svart, vit o brun så a katten en hona.. haha typ så stod de eller..???=) haha som jag skrattade hahaha ahahaha hahahahahahahahaha=)

Malmöfestivalen... Ja då va de slut på de o vi ses nästa år.. Men jag missa hela fredan=( Buhuu ville ju oxå se The Ark=( o nää de e inte dåliga.. jag satt hemma hela fredan.. skulle jobba på lörd o jag vet hur jag blir om jag går ut.. då vill jag bara ha en cider o en till o en till så e de hela tiden.. tillslut o jag full o vill bara hitta på mer skit.. dansa o ha kul.. sen e jag inte hemma förrän kl e MORGON o sen hinner jag inte sova för jag ska upp, o sen e jag såå bakis på jobb o deeeeeeee tycker vi inte om!!!!!!!
Såååå därför va inte jag på festivalen..
Men va gjorde jag igår då.. Hmm just de åkte hem till malin satt o snacka skit o titta på film.. haha shrek eller va den heter... den e sååå ball haha åsnan hahaha...  fast de va 2an som gick på tv.. länge sen man såg den.. men säger bara måste se 3an...
sen somnade ja hemma hos henne så jag kom hem rätt sent..

ahh nu pallar jag inte skriva mer...
fast jag hade ju inte så mycket att skriva.. pallar ju inte dra upp allt som händer o såå.. för ja duu de händer mycket i mitt liv... fyyyy fan.. haha ja just de..
GLÖM INTE DE=)


hade så bra!!
Puss


KÄRRING!!!!

Va e nu detta..?? Fattar inte va e det med mig..?? Hallå.. e där något där uppe.. NÄ!! Hur kunde du?? Fattar de inte.. Therese sluta!!! Fyyyyyyyy...

Jajajajaj jag vet e så trött på mig själv... Varför gör jag sååå..

Men nu skiter vi i de haha...

Va har hänt idag då? INGET!! bara jobbat o sen hem haha har ingen liv.. Prata med malin innan, skulle höra om hon ville med in till festivalen.. Men nää så kalrt inte, inga pengar pallar inte bla bla blaaaa... Pallar bry mig mer.. E ju inte lönt att fråga henne fler ggr.. Buuhuuu tråkiga kärring.. De hade ju varit kul att gå in där en stund käka o bara flummmma runt.. Men näääää!!!
Får umgås med min Milton!! Johanna har åkt till grekland nu juu.. så henne lär man inte se på läänge...
När hon kommer hem åker ju ja.. o sen kanske vi inte alls ses på coop längre.. fatta har snart inget jobb.. ja en så länge.. men vi får ju se hur det blir med de.. vill inte sluta... de kanske inte e värsta jobbet men de e MITT jobb.. Min coop=( min personal=) alla e såå underbara där.. ja fast där finns ju några haha säger inga namn men säger bara surkärringar!!!=)
Hihih... Kollar på dom små änglarna på tv Charlies Änglar.. drew e såå söt=) blir helt kär haha.. nää men hon bäst!!

Röke paus...


Såååå tbax... men nu e jag trött.. som vanligt.. så jag tackar för mig..

Ha en underbar kväll....

HaaaajDåååå...

Laalallaaaaa;)

Hejsan hejsan heeeeeeeeeeeej;)

Idag har jag inte så mycket att skriva rätt tråkig dag... har bara jobbat, lagat mat o träffat Johanna en stund.. Hon åker ju imorn till grekland vaj tvungen att träffa henne då=) sen ses vi inte förrän om 3 v... När hon kommer hem åker ju jag o Emma till Turkie..

Laallalalaaaa...

Tittar på den underbara familjen Simpson haha dom e fär härliga=) lisa har tuggumi i hårt...

Lallalalaaaaaaaaaaaaa;) e tröttttttttttttttttttttttt....

tråkkkiiiiggggttttttttttttttttt.... Buuhuuuu... Just de blev bjuden till Bulgarien idag haha.. hade åkt på sön om jag hade kunnat!!!!

fy va de e varmttttttttttt.... ahhhhh.... svitttttiiiiiii ska in i duschen nu..


HaaajDåååå;)
Looi & jag 2003 haha såå små=) liteee fulla kanske...


Tröttis..

Ja de kan man väl säga att man e.. vaknade precis att jah fick ett sms av Kevin.. han har varit i turkiet... kunde han inte ha åkt lite senare så hade vi kunnar festa till där nere hehe...
Men vi kommer få lika kul ändå..

Oh e så trött idag, inte bra att vara ledig, har svårt att komma upp o så sen.. Ska jobba imorn igen på  hemmet=) så kul hihi.. men då blir vi nog lite fler iaf..
Prata med johanna innan på msn.. Hon åker ju snart till grekland.. Kommer sakna min lilla tös.. men hon kommer inom jobb imorn, hon ska ha pengar av mig!! 200kr.... jag hade kunnat överföra dom men klart jag vill att hon ska ha dom i handen direkt + att jag får se henne innan hon åker, man får ju inte vara dum!! Haha!!!

Jävla hund! biter på allt!! tog precis min klämma ifrån honom =) han e en liten skithund!!!! Ska snart gå ut med honom..


nää nu ska ja spana runt lite på nätet... =)

Vi hörs!!!

haaajsvaaaj..

En helt vanlig dag!

Ja än så länge..  Har precis kommit hem från jobb, va underbart att vara på hemmet idag.. fast jag va typ sj hela tiden, va bara jag o maggi..  Nog med de..
Såå va ska man nu hitta på då.. Ringde precis malin o hon hade lika kul som jag!alltså de finns  Inget att göra.. såå tråkigt... vem vill leka med mig....
hmm kanske ska göra nått att äta.. o diska.. ja vi får se.. ahh tråkigt!!

Älskar ju min blogg;) så jag kommer väl skriva lite senare igen..

Vi hörs!

     ♥


Mummmmsbit;)

såå söta vi e..


Men nog med de ja e käääääär haha.. näää men gud så söt, snygg sexig ahhh;) han va mummmss!!! haha...
men de får jag tycka.. han e singel o jag med.. mitt jävla ex kan dra!!! haha.. träffa han i dag han e fan sjuk!! men ahh jag hatar honom.. men ändå inte.. men men nu ska ja ragga upp den här nya lilla mummsbiten haha....

Jobbade idag, en vecka sem har jag preic haft, va lite svårt att ta sig upp ur sängen hehe.. men de va ändå kul att se alla.. fast inte alla som man ville se va där... Ska jobba imorn igen.. HEMMET! skor&kläder.. såå kul. hihih... älskar a´tt vara där.. e liksom uppväxt där.. haha.. får ju ta vara på tiden där nu.. Så ledsen jag blev i lör, va precis som jag plötsligt fatta att jag snart blir arbetslös, va fan ska man då göra.. så lätt e de inte att få jobb.. men men de fixar sig!!!! Hoppas jag iaf... klagggggaaaaaarrrrrrrrr alltid på coop men COOP i mitt hjärta!!! 4ever=)



Tack för idag!!


Käärleeeek ♥ haha!!! naaaaj!


Röda små vänner!


Madde & Tess
image13


Då va denna fredag över. Dålig nyheter men sen ändå rolig kväll på festivalen med min tös madde.. Blir bara så
arg på mig sj eller den fulla therese, pallar inte dra upp varför men kan ju bara säga att jag saknade en person
igår o de gör mig så arg! Person i frågan e inte värd att saknas av mig person e inte värd ett jävla SKIT!!!!! OHHH
Hatar mig sj, men nu om igår.... Först blev det av till Coop där vi köpte våra små röda små vänner....
Sen åkte vi hem till mig igen, fixade till oss o som ni ser på bilden blev det inte så lyckat för min del haha..
men pallar bry sig.. Sen lite över 18 gick vi till bussen åkte in till festivalen, hittade en perfekt plats
fast vi kom mycket senare än alla andra.. käka våra vänner o drack vårt goda vin.. Ciderna drack vi upp innan
kl blev 20:30 så vi gick vidare till dansbanan, men va tidiga så vi stannade till vid ett härligt ställe o dra upp vinet..
Men inte själva först gav vi lite till några polacker haha som fatta inte ett skit av vad jag sa men de funkade
sen kom det ett gäng gubbar som sjöng o hade sig, dom städade o så, vi tyckte att dom vå såå duktiga
så dom fick oxå smaka o tacken blev att dom körde oss i deras vagn vidare till dansbanan..
sen hörde vi bara hur några tjejer flabbade så vi kolla o där stod madde emma o jenny hahah så kul=)
Vi hade 3 liter vin om ni nu undrar varför vi bjöd så många.. vi hade hur mycket som helst kvar o man kan ju inte gå in med vin på dansbanan o v kunde inte dricka upp allt sj o vi ville ju inte slänga bort de heheh... Inne på dansbanan dansade vi som aldrg förr... Vilket drag! Woowww säger ja bara.. sen ringde Disa så hon o malin kom o dansade med oss.. + andy juuu... sen plötligt hade vi ett gäng killar hos oss o den ena bjöd upp mig til bugg haha hallllååååå vadå yr!!! Men kul va de haha.. han slängde runt med mig som en liten unge=) sen gick vi alla vidare till stan, där träffade ja min lilla sötis Janey=) såå söt hon e=).... Sen efter jag hade pratat med henne drog vi till heartbreak men andy hade glömt id så jag o madde gick inte in med dom andra... Tycker inte man går in om inte alla kommer in.. så vi käka o sen åkte vi hem.... En kul kväll blev de iaf.. förutom de man gjorde när fyllan sattfart på en haha... Tar vi inte med här Nääää!!!!!

Nu tackar jag för mig!!!!

O måste ju bara säga att jag har fått en ny läsare haha Looi min älskling!! Skaffa dig nu oxå en blogg!!!!

Hejdå!

Var ska vi sova inatt..

Jag säger bara hatar allt just nu.. va precis o handla på coop när man fick en riktig överaskning.. ALL extrapersonal måste sluta v 40.. kul har ju bara jobbat röven av mig där bara så de gör ju inget.... men kan inte fatta de.. Mitt älskade jobb.. bara borta så.. ja eller dom säger de iaf... men nu ska jag inte tänka på de.. För ikväll e det festivalen o jag o madde ska ju ner o käka kräftor o dricka cider o vin mummmms;)

Sen ska vi dansa till var ska vi sova inatt  hihi alltid lika kul...

Hörs mer sen.. e för arg för att skriva!

Hade..

Bakadpotatis med ost&skinkröra;)

Hejsan.. kl e nu 00:40 & vi har precis kommit hem...
Har varit hemma hos malin o emma, tittat på film o haft de trevligt..
Innan idag va jag o emma i stan käkade lunch på grafitti det blev bakadpotatis mumms va gott;) Helt underbart..
Sen gick vi in på apollo o bokade en resa till turkie=) så vi åker den 8 sept...
Och sen drog vi till emmas jobb ,Carolicity köpte vars en digitalkamera, för de måste man ju ha när man ska utomlands eller hur=) jag tog en rosa o hon en grön.. Va riktigt billiga gick på ungefär 1500kr st..

Sen åkte malin o jag in på COOP o köpe en röd resväska o lite mat...

Ohh e så trött.. Imorn ska jag fixa här hemma, madde kanske kommer så här får ju vara snggt då...
Annars kommer hon på freda för då e de kräftskova som gäller... O massa dans till var ska vi sova inatt.. O massa fylle haha.. Nää fyy sånt håller jag inte på med... Ah bara ibland.. hehe...

Mån börjar jobb igen, har varit skönt att vara hemma o ta de lugnt några dagar... Men känns konstigt att inte jobba eller träffa mina kollegor SAKNAR! haha jo men lite iaf.. Tråkigt bara att aset e tillbaka.. BUuuuhuuuu!!!!!! Men men skit i han!!!!!

Nu ska jag återgå till min kära familj Simpson.....

Vi hörs.!!

Always Be My Baby!





we were as one babe
for a moment in time
and it seemed everlasting
that you would always be mine
now you want to be free
so I'm letting you fly
cause i know in my heart babe
our love will never die
noooohoh!

you'll always be a part of me
i'm a part of you indefinitely
boy don't you know you can't escape me
ooh darling cause you'll always be my baby
and we'll linger on
time can't erase a feeling this strong
no way you're never gonna shake me
ooh darling cause you'll always be my baby
(does not repeat it only says it once)

i ain't gonna cry noooh
and i won't beg you to staaaay
if you're determined to leave booy
i will not stand in your waaaay
but inevitably you'll be back again
cause ya know in your heart babe
our love will never end nooooh ooohh


Från låten Always be my baby.




Unnnderbart;)

Vilken dag så underbart. Ampe ringde o frågade om jag ville med till stranden så det blev bara att klä på sig o dra till ribban=) länge sen man va på den stranden men de va mysigt.. Sen åkte vi in till Cims jobb (Ampes syrra) käkade där mumms säger ja bara=)

Sen drog vi in till folketspark som låg brevid där vi satt o åt... Gick in o kollade på spindlar o apor=) såå gulliga, dom va lösa i ett rum som vi kom in i vi blev skit rädda haha.. såg ju bara en som sprang runt på golvet=) men så söta dom va... Vi träffade även papegoja som hette Douglas mest känd som Rosalinda eller va de va från Pippi! Ska ja sticka kniven i dej=) hehe såå söt han va.. Kunde säga hejdå o allt men han såg mest trött ut när vi va där.. fotade honom så ska se om jag lgga upp en bild på honom sen=)

Oh måste ju bara ta med att jag Therese Reinvik har hållt i en ORM! Ja kan ni fatta en orm, jag som e skit rädd för allt som har med ormar att göra haha STOLT! men hade de varit en spindel hade jag dött! över min döda kropp att en äcklig jävla hårig spindel hade fått klättra på mig NAAAJ! Never!!! usshh bara tanken gör mig rädd haha.. nä fy fan! Men de va kul att ha ormen... Kändes inte alls farligt.. jo när huvudet började närma sig mig blev jag rätt rädd men men annars gick de bra=)...

Nu e jag såå trött vill bara sova en stund.. har smsat Malin men har inte fått något svar=( bara ett jävla privat nr som ringer hela tiden o vem kan de vara??? har bara ringt sädär 5ggr idag o i över 2v... pallar inte svara, tror jag vet vem de e.. o har inte tid eller lust att ta ett snack med honom...

Deee e såååå skönt att vara ledig.. Dom ringde från jobb innan men hann inte ta de. Säker om jag kan jobba imorn men icke! ska ju beställa en resa=)

NATTA! Jag kommer snart tillbaka, väntar du???=)


Snart Gilmer Girls..


Ha en underbar dag!

Puss
Haj!


Svart&Vít bild på Milton!

                                                 Min lilla prins..!

image9

                  Det finns ingen sötare än min lilla prins...
                                          Älskar mest ♥


Sol, åkarp, Underbart=)

 Hejsan... håller på att lära mig hur blogg funkar o så precis att man kunde ladda upp bilder=) så det blev en liten bild på mig hehe...

Underbar dag idag.. Skulle träffa Emma i stan men jag sköt upp de till ons.. Så jag tog tåget till åkarp träffade Danne tills maddo slutade, vi solade, snackade massa skit, käkade o titta film sen kom maddo=) vi gick en lång runda med Milton hämtade Looi=) o bara gick runt i åkarp ide underbara vädert.. Såå kul att träffa mina töser..
Älskar!
Innan hade vi så skoj ihop, festade busade ja allt tillsammans men nu jobbar alla & e allmänt tråkiga=(.. Saknar den tiden.. Men men den kanske kommer snart igen...

Oh så trött Milton e nu=) helt färdig... som han har busat idag=)

Nu e man hemma o kl e 22:53 kollar på tv3 om idioter som lever i stora förhållande o då menar jag stora haha en man + 3 flickvänner... haha sjuka människor.. En fru som han har 2barn med.. Sen två andra flickvänner.. Hallå i huvudet..? E det så svårt att hålla sig till en..? + om där e barn inblandat...? Fattar inte de... jaaahhaaaa idioter säger jag bara..

Sooom jag ska städa imorn, hela dagen här ska de bli snyggt o mysigt, kan inte ha de så här längre haha lever som ett svin haha massa disk & kläder över allt!!!

Nä nu ska detta svin bädda ner sig o glo på tv... Sov Gott!!!!

Host!

Jag blir galen av allt hostande!! Ska man aldrig bli frisk..?
Har så tråkigt..  Men orkar inte göra något.. Känner mig inte alls pigg för att göra något men ja vill ändå inte sitta här hemma.. bara tänker en massa då.. Och de e inte bra! har för mycket att tänka på..

Ska träffa Emma imorn i stan=) ska bli kul.. ska se om vi kan fixa en sak=) hoppas...
Nä ska nog lägga mig i sängen...

Ha en trevlig söndag!

Söndag!

JAG VILL UT O KISSA!!!!!!!!!

Ahh ursäka de va nara milton som ville skriva ner några små ord.. han håller på hela tiden med mig så fort jag sätter mig framför datan.. Då piper, gnäller m,m... Plötsligt ska han ut!!!!
Nu slickar han mig på fötterna.. haha alllt för att jag ska se honom... han e såå söt, klart jag ser honom=)

Så då får jag frisk luft snart då. han vinner ju ändå alltid....

Jaha va har hänt hos mig idag då...
har jobbar.. skulle städa när jag kom hem.. men så lat som jag e blev det att lgga sig framför tv o sen till datan.. Men här behövs ett ryck! ser ut som FAN!! Disk och kläder över allt... Och när de finns disk kan jag ju inte laga mat hehe... För då måste man diska o de pallar man inte.. ahhh nu kom han igen... pipp pipp snyft snyft.. hör jag från han....

jag återkommer om en stund.. För han vann. dax för pisse paus.....

Tillbaka. så nu haer han kissat 50 ggr o bajsat en=) vilken duktig kille... Ljudet i mitt liv iaf..

Så var va jag... Just de hehe jah tänkte hälsa till en liten snäcka=) Heej Natta=) allt bra..?? Kul på jobb..? =)

Söndag söndag sööndag... Alltid lika trevligt när man vet att man e ledig hela nästa vecka, haha uräkta men milton busar som fan nu haha han grymtar som en gris haha.. Pluttemannen....
Nöff Nöff=)

Potatisgratäng= vad jag vill haaaa, så suen jag e på den nu.. Mummmsss.. min egna som jag fixar.. Men för att jag ska kunna göra den måste jah diska o de e frågan ska jag palla mig ut i köket för att fixa disken o sen kunna njuta av glädjen att ja har ett snyggt nydiskat kök med en härlig gratäng till midda eller ska jag fixa något från kiosken o bara skita i att mitt kök ser ut som jag vet inte vad???? Det e den stror frågan..
Ja vi får se..Vi f¨år seeee...

Nu ska jag titta klart på tven hade jag tänkt mig.. eller sova lite jag får se hehe..

ha en underbar sön...

Byeeeeeeeeeeeeeee;)


Spindelgrisen..

Hejsan..

Helt slut nu.. har jobbat hela dag från 7-17... Inte kul.. Massa att göra oxå.. Men men..

Fick reda på lite saker idag som jag blir så förbannad på.. Jävla as.. Hatar en person så mycket, helt sjukt.. Som han håller på.. Fattar inte.. Det e slut mellan oss, han har en ny men ändå kan han inte låt mig vara.. Varför gör han så?? Fattar de inte... Men vi får se hur de blir nu.. Han e ju sambo nu... De tog riktigt hårt! Fy fan för dig.. Blää

MEN! nu skiter vi i de...  Hejdå ditt jävla AS!


Ohhh såg ju simpson filmen igår.. ETT MÅSTE ATT SE!
Riktigt rolig=)

haha Spindelgrisen... Homer e så söt...

Jaha då ska man bara sitta hemma o glo på tv hela kvällen.. såå kul.... men så e det när man jobbar.. men känns tråkigt.. när man vet att man e bjuden på fest o några som bara vill ner till möllan eller lilla torg.. hade varit mysigt att sitta där en stund men jag e så trött somnar väl snart... men de e inte konstogt somna helt sent igår o sen när jag väl hade somnat vaknar man av att hela hyllan som jag har vid sängen plötsligt faller rakt ner på mig... Blev så jävla rädd.. Milton oxå lilla pluttemannen..

Nää nu pallar jag inte skriva mer... haaaajsvaaaj

Jonnie va gör du;)

Han va en ängel;) Den e så härlig hehe..  Men jag tänker bara på en person när jag hör den=( Saknar dig men de kommer du ALDRIG få veta never...

Såå nu har man precis käkat, malla o jag,, pasta sallad blev de typ.. Riktigt härligt..
Mummmss;)
Nu e det vänner på tv, aldrig fel att se.. Tröttnar man aldrig på..

Så va har annars hänt idag då?? Svettats, varit o handlat.. Malin härmade mig med en msigdräkt hehe.. så nu myser vi framför tv med dom på oss=) fast de e reklam nu så passar på att skriva av mig lite...
Jah lockade även håret innan blev helt okej..
bråkat lite med malin e ju bara ett måste.. har ju ingen kille just nu så har ju ingen annan at bråka med.. så de blir henne man gör sånt med.. hahaha!!!!! Flickvännen...

ohh jag har laddat ner några nya låtar svin bra=) lalllallaaaaaaaaaaa...

Just de köpten en skjorta oxå=) va ju bara tvungen att få med de.. o gissa vem som härmade jaa precis MALIN!!!! hahahah.. LOSER!!! thats malin=)

Byyyyyyyy


Kärlek....

 Kärlek, Kärlek och käärlek de va bara de jag tänkte säga;)....

Nu e kl 11:30 O det e ingen som svara av Malmqvistarna=( Vill ju ut o sola... O inte själv! vet så tråkigt de e.. Inte alls kul... Noppsnopp...

Just de skaffade denna lilla blogg precis o skaffade bilddagbok i tis=) så nu kan jag skriva av mig...

E ledig idag, så skönt.. men ändå e jag vaken? va e detta.. De e solen som hindrar mig för att sova, den vill att jah ska ut o sola! Bli brun o fin=) Nja brun iaf...
Längtar tills nästa freda KRÄFTSKIVA ska bli så gott att suga på dom små rackarna;) o så dricka gott vin o pussas på min Madde haha.. Blir alltid så pussig när jag dricker vin... Haha=/
Sen när kl e 21:00 ska vi vara på dansbanan o dansaloss till PERIKLES & VAR SKA VI SOVA I NATT???!!!! Woowww såååååå kul... Gjorde vi ju förra året oxå... men då va vi inte framme men kunde höra hur skånelåten satt igång INTE KUL! så nu får vi bannemaj inte missa dom...

Ursäkta mitt skrivar språk=) haha skriver precis som jag pratar alltså hur som helst!  Och precis hur jag vill..  Bara så ni e med..

Heeeeeeejsveeeeej

RSS 2.0