Smoothie

Tjoohoo! Nu har man varit ute i solen ett tag o även gått ner till Ica! Blev lite frukt så jag fixade oss vars en smoothie o gud så gott de blev! Ikväll blir det hambrugare som vi själv ska göra o efter de blir milkshake o kanske en mysig film!


Skit god blev den, o nyttigt som bara den!

Yeaah!

Soool eller jag menar GodMorgon! Nu sitter jag o tittar på Våra bästa år, och så fort de e slut o när Looi har vaknat så ska vi ut i min trädgård o sooola laallallaaaa så glad jag e nu för att de e så fint väder, va ju fint igår med men så monligt o de gillar vi inte, naaaaj hehe.. Nä idag ska man bli lite brunare. Hörs sen!!

Olsen


Älskar denna bild på henne.!

Nu har jag o Looi myskväll med film o massa gott.! Hörs imorn.

Ego + coola brillor


Så här ser jag ut just nu, eller nja för en stund sen hehe nu har jag jobbkläder på mig, o ska när som gå till bussen... Ni som har läst min andra blogg vet att jag va med om en liten olycka för ett par veckor sen. Så här ser jag ut nu iaf. Ska se om jag får fram bilderna till datorn som jag har på mobilen. Så ni kan se hur "hemsk" jag såg ut innan hehe.. Kollar ni noga nu (ja jag vet att bilderna e små) så ser ni kanske att där sitter en röd prick som de ser ut på bilderna över näsan, de e de såret som fortfarande syns. O de såret som har varit värst! Ajaj säger jag bara.. Men nu e det bra har inte så ont längre.. Nä nu ska jag till jobb.. Puss!


P.s Jag älskar dessa coola brillor haha=)

LaReinvik.devote.se

Yeaaah! Nu funkar den igen haha.. Bara jag som blev lite smått galen här! Men bara undertiden, så fick jag tillbaka känslorna för denna blogg. SÅ jag funderar på att blogga på heltid här igen. Men då gäller ju de att få med mig mína besökare. Så ska länka hit till denna blogg o se om de e någon som tittar in o kanske kommenterar! Hörs snart igen! Puss!

Fuck!

Nä jag kommer inte in där. FAN OXÅ DÅ!!!!! E det någon som kommer in.? Jag testade att gå in på en annan som bloggar på devote, men hennes blogg kommer man inte iheller in på.. Va e det som har hänt. Blir galen. Men tur e att man har denna bloggen. Min älskade lilla blogg, på blogg.se hihi. Jag har tagit bort lösenordet på denna så alla kan komma in här igen.

Aja Idag e det jobb, men inte förrän kl 4. Så de e skönt. Efter jobb kommer Looi & Neppe hit här. Ska bli kul. Saknar dom små trollen=)... E ledig på Tis så vi ska mysa heeeela långa dagen hihi...


Bjuder på en bild som får mig att bli helt galen haha..



Devote va fan e de nu!!!

Jag kommer inte in på devote.se o inte iheller kommer jag in på min blogg på devote Lareinvik.devote.se fattar inte vad felet e=( Aja så länge får jag blogga här inne.. Så får jag hoppas att mina läsare hittar in här så länge.. Kommer snart igen. Måste bara se om jag kommer in där nu!

RSS 2.0