23:34

Godkväll

Har precis pratat klart med min Looi. Alltid lika kul att prata skit med henne...
Vi ska leka på sön, bara vi=) de va länge sen


Har varit ledig idag.. har bara slöat hela dagen.. Så skönt.. Bara tittat på tv o käkat o slingat håret.. O myst med min mille=)..

Har lust att tända upp lite levade ljus men pallar inte hehe.. Men de e det bästa men höset o vintern.. Då e det ju kallt o blir mört snabbt. O aldrig fel med levade ljus som värmer..

image63


Nä nu ska jah försöka sova. Natti..




TjoOhoOOo..

Nu e det halloweenfester så det bara skriker om de=D... Men har fått reda på att jag ska jobba på lör nu. mellan 12-19 så ingen fest för mig. men kan ju tala om att när jag va på mazarin i lördes fick jag halloween så de nöstan blev för myckat.. Haha.. Fast jag hittade inte de jag skulle klä ut mig till.. Svarta vingar o en svart pälsig gloria=(... Så jag sminka till mig lite extra o hade en krona på huvudet haha.. MEN! så e det ju inte halloween förrän denna helgen som kommer NU!=) så jag tyckte inte att de gjorde så mycket.... Meeen Meeen skitsamma... VI hade kul.. men inte dagen efter... fyyyyy faaaaaaaaan! Aldrig varit så bakis=(.. Trodde nästan att jag höll på att bli sjuk.. har inte varit så bakis, sen jag o emma va ute på HB haha... glömer jag ALDRIG!
Men då hade man ju en man att mysa med hela dagen.... O de hade man inte i sön kan ja söga.. JOOOO Mille hihi.. Men sen kom min Johanna så såg vi på film o möööösssss=)


Ohhhhhh e ledig idag=) vakna upp på morgonen o gick ute med mille sen kollade man på våra bästa år.. SOMNA! vakna att jag fick sms....... la mig i sängen,,,,, somnaaaaaaaaaa... vakna till kl 12 typ.. o skulle bara vila en liten stund o vakna 14:19 exakt haha. Trött??? Naaaaaaaaaj=P


Tänkte lägga upp lite bilder från Halloween men eftersom de klyddade när jag skulle få dom, så har jag inte inte dom än.. Roliga va att jag hade fått 10st men dom e borta!! Anno skickade genom delade mappar.. men dom ville inte komma=(... Så de får väl bli en annan gång..


Men jag hat ju sparat från picca så här kommer en bild på min sötis.. som kanske behöver sola=P (kolla tänderna)

image62


Till Looi! - om facebook...


"Det är ett slavkontrakt"


Facebook äger

  • Dina mejl
  • Dina bilder
  • Dina intressen
  • Dina filmer
  • Dina kontaktuppgifter

"Det är ett slavkontrakt."

Pär Ström, ledamot i regeringens IT-råd   Fråga Är du orolig för din personliga integritet på nätet?    

 Ja, det verkar vara farligt
 Nej, jag är inte särskilt orolig
  RÖSTA
Visa resultat   


Samtliga 400 000 svenskar som registrerat sig på Facebook har skrivit över rättigheterna till sina bilder och hemligheter på det amerikanska företaget - för all evighet.

De har själva godkänt detta i ett 13-sidigt kontrakt.

På sidan 4 i kontraktet ger alla Facebookanvändare automatiskt företaget en "oåterkallelig, evig" och "världsomspännande" rätt att kopiera, använda och sprida det man skickat på sajten.
Det är ett slavkontrakt, anser Pär Ström, ledamot i regeringens IT-råd.

- Facebook utnyttjar användarens underläge, medvetna om att kanske bara några promille läser användarvillkoren.

- Man tror att det är gratis att vara med. Men man betalar med sin personliga integritet och framtid. När man söker jobb om 30 år sitter rekryteraren med det man skrivit, säger Pär Ström.
Enisa, det europeiska organet för nätverkssäkerhet, går i dag ut med en varning till dem som är med i nätverken på internet. Bland annat varnar man för att tagga, ansiktsidentifiera, sina vänner och anhöriga på bilder.

- Det kan  sparas hela livet och användas på framtida länkar som man absolut inte tänkt sig, säger Enisas pressekreterare Ulf Bergström.

Facebooks ledning har konsekvent vägrat svara på mediernas frågor.


Användares intressen säljs till annonsörer....................


Facebook är värderat till miljarder, men har haft svårt att tjäna pengar på sina användare. Nu planerar man ett helt nytt annonssystem - baserat på användarnas profiler.

- Skriver jag att jag känner mig lite nere i dag, kommer systemet att skicka reklam för antidepressiva medel, säger Pär Ström.

Cirka 400 000 svenskar är registrerade på sajten. Var och en har beräknats vara värd 286 dollar i annonsvärde. Det är bara i Sverige nära 750 miljoner kronor.

Enligt dagensmedia.se kommer Facebook till och med att kunna följa med sina användare på nätet och se vilka andra sajter de går in på för att på det sättet se vilka intressen de har och kunna rikta reklam till dem.


image61

men som sagt så ska man inte alltid tro på de man läser.. Det e ju så här att om du nu vill ta bort ditt konto från facebook, så radera allt innan du raderar bort ditt konto..  TACK FÖR MIG!

Såå looi nu vet du vad jag menar om facebook=D


Facebook... Ska man tror på det eller inte..??

Ξ Facebook Ξ

Ja det e den stora frågan hehe.. men jag ska ha vara kvar på facebook ett tag till iaf..... Men kan ju berätta att om du nu ska ta bort din sida så radera bort ALLT då menar jag allt.. Alla mejl, foto gbinlägg ja allt som du har på sidan. Allt ska bort, sen kan du radera ditt konto...

 



hatar att vänta... väntar just nu på foto från annos 21årsfest.. hade tänkt lägga upp lite på hon i mig här ju=) så ni alla får se min lilla sötnos... Hoppas de nu blev några bra på oss bara hehe...

Vad har annars hänt idag då..
började jobba kl 14.. till 19.. så tvätta lite o så innan sen åkte jag till jobb...... kom hem o skulle kolla en sak på nätet, då plötsligt mitt jävla internet slutade att fungera.. Blev galen kastade ut den jävla datan genom fönstert, hoppade efter o stampade på den o hade mig.. blev så förbannad..grrr... haha.. sen lugnade jag mig o klistrade o hamrade ihop datan så nu kan jag surfa igen JIPPI!
måste ju kunna skriva min blogg innan jag kryper ner o sängen..

väntar & väntar

Rosa bandet

La upp en bild innan på rosabandet... tycker att man ska hjälpa till så mycket man kan.. o eftersom de e inte e lönt att jag ger mig in o forskningen (hade ju bara gjort saken värre) så har jag köpt ett rosaband o även toapapper=) rosabandet på dom med=) så lite har man hjälpt=)..... ser bra ut på jackan eller vart du vill ha den.. kostar bara 20kr.. köpte två vill jah oxå påpeka=D sååå kom igen...kooom igeeeeen..


precis så ser de bandet ut som jag köpte=)


ussshh så trött jag e.. måste nanna nu.. bilderna e inte klara än.. så jag får lägga upp dom en annan gång..

Sov gott...


Rosa bandet!!!


image59

du är en stor ful fett äcklig gris!

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! där fick du!!!!
jaha va fan pratar looi om?? (ibloggen då alltså) hahah sjuk?? ja! =)

ska snart iväg till jobb!! men ville bara lägga upp lite bilder innan! Bilderna kommer fån sön när jag o madde va hemma hos ullis o fikade... O precis som ullis skriver e milton sååå söt.. så e kommer upp bilder på han med!!

image54

   


så trevligt vi hade.. jag ser förjävlig ut men ahh skit i de haha...



Lördag..

Ah e så arg på de jag såg innan på min hotmail.. Kan inte sluta tänka på de... Förstår inte hur man kan göra så.?!


Men annars så har jag haft en trevlig lördag, Malin Emma o Christoffer va här vi käka god mat såg på film! O det blev den filmen som jag så gärna ville se på bio haha!! Men den va bra.. sluta inte som ja hoppats på men skitsamma... Sen spelade vi spel.. Alltså fy så kass man kan vara då haha.. säger inget mer...
E så trött nu, kan knappt hålla ögonen öppna! Milton sover redan... Ligger här brevid mig=) Han e så underbar♥


Nä ska väl krypa ner i sängen nu!

sov gott!

image53



Hade jag varit där så hade jag dödat dom äckliga sjuka svinen!

Fy fan.. Blir galen!! Jävla idioter hur fan kan man göra så..? Bara slå på något som inte kan försvara sig för 5öre..? Hade jag varit där hade jag tagit den vassssaaassstte saken o hoppat på dom jävla idioterna o sparkat o dragit av dom skinnet precis som dom gör på dessa oskyldiga små söt djur!! Fy fan för er jävla idioter!! Hoppas att jag aldrig får träffa någon av dom! O de säger jag för deras bästa! För jag vet fan inte vad jag hade gjort!!! eller jo det vet jag! exakt de som dom gjorde mot dom djuren som jag fick skickat på min hotmail.. jag såg inte alls mycket, o de räckte! Ohhh!!!!!! Hur fan kan man dra av pälsen på ett djur så? Djuret va inte död vill jag på peka! Djuret hade inte dött än! jag spolade fram o då fick jah se de! SJUKT nä som jag skrev innan.. Hoppas ni aldrig får träffa mig!!
image52
Precis som Looi skriver! Tyck inte så mycket! visa istället att du bryr dig o bli medlem här! De ska jag fan i mig bli, för detta va dan droppen!

image51

1804

1804


image47


Detta e en film man bara måste se.. De första jag sa efter reklamen va- Den vill jag aldrig mer se=) Så rädd blev jag haha.. Men sen så e jag ju en liten mes när de gäller skrämande filmer! Men nä den ska jag se säger jag bara haha.... Är ett löfte som jag nu ger till mig sj! Så vilka ska nu med o sen den på bian då?


image48

Succéförfattaren Mike Enslin har efter förlusten av sin dotter specialiserat sig på att undersöka det övernaturliga och spår av livet efter detta. Efter att ha blivit mer och mer skeptisk under sina år av letande bestämmer han sig för att undersöka myten om ett fördömt hotellrum i New York. Trots hotellägarens varningar insisterar Mike på att få tillbringa ett dygn i rum 1408, där en rad gäster dött under ouppklarade omständigheter. Det dröjer inte länge förrän Mikes värld vänds upp och ner och han börjar plågas av ohyggliga syner. Men är det bara hjärnspöken, eller ska även Mike möta slutet i rum 1408?



Så va tycker ni.?

skriver mer sen..

//Therese...

Godnatt änglar..


Godnatt mina änglar ♥

image46

Puss Therese...

E han värd dina tårar..?

Utan dig vill jag inte va... varför...??? fattar inte.. känner mig så ensam utan dig.. saknar dig.. hatar dig.. kan inte leva utan dig.. blääääääääää hatar detta.. klart jag kan leva utan honom.. men känns så jobbigt, tänker på honom varje jävla dag.. hatar mig för de... hatar hatar hataaaaar!!!!


Men nog om de...................................

jaha va har annars hänt idag... Jo haha bråkade med Robban, slängde ut honom från mitt hem haha.. blev så arg haha.. sorry robban.. men du aaaaaaaaaaah ja precis så....





Jobbade innan såå mycket folk... sjukt ju hehe.. vi fyllde år ju så vi hade massa kul på coop idag.. mest till barnen men de va skoj med så mycket folk.. jobbigt med kul hehe.. mycket i kassorna=)






Vill bara gråta ut i din famn..
Du e allt för mig..
Behöver dig

Varför...?
Borde ju hata dig.. allt du har gjort...

image43

♥Godnatt//Theressee..


 


Supersnyggani!

Finns tre brudar som jag tycker e snyggast, snyggast & snyggast! hade jag varit kille så hade jag bara sagt njammmi;) O vilka e nu dom här underbara tjejerna!? Jo självklart Britney, Drew & Juliette! Så idag så måste jag bara lägga upp bilder på dom!!


Veckans pangbrudar!


  

Bio! Men icke som tredjehjullet!

Biolio ikväll med Malin o hennes kille Björn.. Men fan att jag skulle vara tredjehjullet!! naaaj!!!! Så jag frågad andy om han ville med haha... tack gubben du räddar mig!!!

Va på bio med robban förra helgen o såg chuck and larry måste ju bara säga wooooww va snygg min Adam e=) Mumms;)

Måste ju gratta min LOOI till lghten=) GRATTIS DARLING!!!! hoppas du kommer att trivas... kommer o hälsar på dig så mycket jag kan hahahha du blir inte av med mig!! + att du bor nära anno nu min sötnos... o hade jag kunnat få hennes brors lght hade jag oxå bott där hahahaha....

Nä nu ska jag bada o fixa till mig lite för ikväll, behöver ju inte se ut som jag gör nu haha



Byeeee.....


Har en nybadad hund! & MissPiggy på besök..

Ja för de har jag.. kände att de va på tiden att han blev lite fin... tacken blev en våtttt säng!! De va ju där han ville torka av sig som vanligt... fast han har en egen säng!! men mammas e ju bäst=) Yes!

Haha miss piggy på tv=) såå söt.. haha... jävla gris.. liknar ju Loooi=) nöff nöff.....


Snart e det Greys



o till greys blir det lite mumms mumms;)



Jag älskar dina ögon,
Jag älskar när du ler.
Mitt hjärta det klappar,
när jag ser på dej.

image35

Greys dax snart..........



FixarTherese...

Godkväll!

Har precis satt mig i soffan, Helt slut nu.. Har fixat o haft mig här hemma.. E bara lite disk kvar sen så har jag ett fint hem=)...
Fan måste bara säga att jag e sååå trött på detta.. Ja ni vet säkert inte vad jah menar o mer säger jag inte... E bara så trött.. Usscch...bläää...

Nuu ska jag se på DW på 5an... Ja vilken kanal e det annars på hehe.. men men.... dom e såå underbara... o sen imorn e det ju serien man kan dööö för;) Greys........
Så nu va reklamen slut o jah kan skriva lite till...

Jobb imorn igen o precis som dom senaste dagarna börjar jag 7 o slutar 13=) rätt skönt, men kan ju inte blir en bra lön.. Meeen meeeen skitsamma...

Saknar...



Höres//Therese♥


Älskade älskling..

Nu e klockan snart 3 o malleballe kommer snart.. Ska bli kul.. några dagar sen man såg henne=)
Naaw mitt hjärta ligger o myser i soffan han e så söt=)..

drömde en hemsk dröm inatt haha.. Slog Malin som in i haha men inte kostigt hon gjorde något dumt så hon skulle ju ha på käften haha... Men som i alla drömmar kanske man inte kan tex springa fort allt går så sakta!! precis så va det! jag slog o slog men de gjorde knappt ont på henne haha.. annars om det hade varit på riktigt så jävlar hahaha!!!! men men...

Robban kommer kanske oxå sen så kanske de blir av till eko, cocalisten måste ju ha sin coca cola (Malin) helt sjukt att man kan gilla de så mycket som hon gör..

På sön fyller min lilla snäcka Annsofie 21år.. O de ska firas på lör.. synd bara att man ska jobba men men de fixar dig nog=)....

nä nu kommer alkolisten snart så man får väl snygga till sig, för snyggare än mig får man inte vara hahahah!!!!!

P.s måste bara säga att de e dax att börja sola!!!!!! har ju fan inte en brun pinal kvar på kroppen....................





image33


Underbar eller vad??? Mitt barn....♥

Det får ta den tid de tar, du får vänta på mitt svar! Men kommer tid, kommer vår! Då kommer kärlek ihåg!!!

image32


Kärlek

PartySessorna!!!!!!!


Jojo, Looi, Madde, Jag, Ullis
Emma där nere
=)

image31



En lyckad kväll... orkar inte skriva så mycket men!
säger bara

Brudar
"Möhippa"
Hångel
Etage
Singlar
massa foto
drinkar
Brittan
Lördag
Kareoke eller hur de stavas=)
Skratt
Sessor
Mff
Mif
hahahaha


Heeejdååå!!!



Brudarnas super kväll.....

                                                              Alla utom Jojo o Ullis...........................


image28


heejsan...

Kväll e det superbrudarnas party kväll.. Yeeehhh!!! Hihih...
ska bli sååå kul.. hoppas vi nu kommer in där vi hade tänkt hehe annars blir det inte som vi hade tänkt haha..
Ni skulle bara veta va vi har för planer helt sjuka haha! Har precis frågat Emma om inte hon oxå ska skaffa sig en Blogg... De e ju skt härligt att bara få skriva av sig lite å så.. Sen kanske de inte e någon som läser o så, men de e ju inte därför jah skriver!

Så va händer idag så!? ska se jojo kanske kommer hem till mig innan vi tar bussen för att ta en god drink=) sen tar vi bussen till Gustav där vi ska möta upp Emma sen blir det på 5an tror jag där vi även möter Looi o Madde! O den bussen tar oss hem till Ullis=) där några ska käka Pizza o några av oss bara ska dricka haha.. jag e en av dom då! sen blir det en massa skitsanck om allt möjligt, sen hoppas jag att looi o madde sköter sig o inte blir så jävla packade som alltid! Looi brukar skärpa sig men man vet aldrig med madde haha!!! men hon skulle ta sig i kragen! annars lär vi eller hon inte komma in där vi ska! Nä nu ska jah ner till tvättstugan o se om jah kan slänga in lite kläder...

hörs imorn!!!!

kärlek♥

Spice Girls!

.....SPICE GIRLS.....

image26


hejsan

Haha satt på toan innan o bara kom o tänka på dom, den tiden när man bara älskade dom, ville vara som dom, skulle ha allt som handlade om dom.. Haha hade hela rummet fyllt av dom, spec Geri hon va den bästa tyckte jag haha.. Men nu? naaj tror inte de va=) Men man saknar ändå när man gick i skolan o skulle uppträda som dom på roligatimmen=) Jag skulle alltid vara Geri o fick jah inte vara henne blev jag piss sur=) jag kommer ihåg att de va jah som henne Anno somm Mel B, Linda som Emma, Helene som victoria och Amandra som Mel C och vi va så jävla bra!!!! Kunde fan alla låtar haha.. Men de kunde nog dom flesta. jag fick hoppa in som Emma oxå en gång men den gruppen va inte lika bra som den första hehe + att skulle en grupp vara bra skulle ju jag vara Geri haha.. Jag hade tillomed 3 barbidockor från dom Geri så klart o Emma o Mel C=) haha tror jag hade Victoria oxå nu när jag tänker efter=) men tror inte att jah hade Mel B nä de hade jag inte.. Alltså fan va det e kul att tänka tillbaka på sånt hehe som man gjorde när man va yngre=) tänkte sätta in en bild på Geri oxå hehe det va den klännnge som barbidockan hade på sig som hon har på den här bilden=)

SKRIVER LITE MER OM IDAG PÅ ETT NYTT INLÄGG!!!


image27


HeeeeeJDåååå

Meredith lämna miiig inte!!!!!

LÄMNA OSS INTE GUMMAN!

image25
Meredith

Alltså jag dör om hon dör.. Greys e mitt allt.. Kan längta tills onsdagar för att jag vet att kl 21 e det greys dax.. Men de e ju inte samma sak om Meredith slutar=( Fan va jag bööölllllaaaaddeeee... ussh... Hon e ju bara bäst!!!  Älskar henne fan!!=) Hon o Brittan e bäst hihi=) Jessica på jobb ser mig i henne haha=) lika knäppa då haha. samma killproblem.. eller ja hon hade de ju, jag har de fortfarande o de roligaste e att min jobbar oxå på mitt jobb=/

Men som sagt! slutar kolla på greys om min älskling dör.. Typ tack för mig då=(

Nä nu ska jag böllla lite till..


Uggs!

Så underbara=)

image24
Vill du inte värma fötterna i dom här vinterskorna!!?


Feels like home..

Kvinnan i mitt liv=)

image23
Ge mig mer av Britney..

Jaha, va har hänt idag då.. Jobbat mellan 10-19.. har varit rätt lungt på jobb idag... sen kom Malle o Robban o hämtade mig,, men innan kollade vi runt lite på coop o H&M o lite så.. Blev lite nytt smink.. Kan alltid behövas... Sen åkte vi hem till mig för jah ville ha mat!!! kan ju inte vara utan mat för länge hehe... sen åkte vi o hämta emma på centralen o åkte en runda.. hittade en rätt stor gräsplätt som Milton kunde springa runt lite på undertiden vi tog en cigg haha.. eller ja dom.. jah försöker ju trappa ner på rökandet o tycker de går bra..  vet att jag kan sluta helt om jag vill nu iaf..=) men så vill man gärna ta en cigg när man festar så sluta helt kan man inte säga att jag har gjort.. NOPPPPPPPP.... Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh saknar turkiet. saknar värmen, stranden drinkarna haha.. mummmms;) villl tillbaka.. Ohhhh=( Buhuuu hehe.. Näää nu ska jag nanna.
sov gott..

Hejdå♥

RSS 2.0