LUV THE HURT AWAY

Ohh jag älskar henne=)
Ja och kommer jag sluta? Hehe nää aldrig... Min stora dröööömmmmm e ju att få träffa henne, eller bara få se henne..

Tänkte iaf bara bjuda på en underbar låt med henne, som jah bara älskar, hoppas bara ni oxå gör de nu=)



Men de e ju inte bara Brittan som mitt hjärta slår lite extra för, Jo även e jag helt galen i Tokio Hotel och Rammstein så klart=)

  

Käääärlek


Nää fy nu måste jag lägga mig..

Mina ögon kan glittra, mina läpparn kan le. Men sorgen i mitt hjärta kan ingen se!

Hejsan..

Tänkte bara skriva av mig lite nu, innan de e sängen som gäller.. Ang varför jag inte har skrivit som jag brukar.. Uppdatera som vanligt o så, Jo jah har inte mått så bra.. Känner, hmm ja hur ska ja förklara de.. Tom! Ja jag känner mig tom.. Vilsen, ensam... Jag vet inte om de e någon saknad av kärlek eller vad de e.. Jag har ju glömt bort honom.. Mitt ex.. Min kärlek.. Han som va mitt allt.. Jag glömde honom för Han ju! Den där coca cola killen som jag kallade honom.. O var e han.? Jo med sitt ex.. Exet som han bara va vän med.. Som va bortrest i flera mån.. Men som ville ha han tillbaka när hon kom hem igen.. O de fick hon oxå.. Jag vet inte om dom e tillsammans, men dom träffas nog.. Eller ja jag e helt säker.. Jag e inte kär i honom, men jag känner/kände något för han.. Men vad va de.? va han bara en skyddande sköld från mitt ex.? Någon ja kunde gömma mig bakom.? Men om de nu va så, varför känner jag mig så tom då? E det för att jag saknar honom..? eller för att min sköld e borta, o verkligheten kom tillbaka.. O mitt ex stod där igen.? E det mitt ex jag saknar.? Men jag vill ju inte ha han igen..! De vet jag.. Vet jag helt säkert! Kärlek? E det kärleken jah saknar.. Tryggheten? att man vet att man har någon.? Men vänner o familjen då? Jag har ju dom.! Behöver inte honom längre..? Han har ju själv en annan.. Fast de finns ändå något.. jag vet inte vad, men något mellan oss.. Kan de vara de jag känner av..? eller e det bara saknaden efter någon att älska.? Att få höra att någon älskar en.? Någon som sover med en..?
Ja de kan man fråga sig..

ush nä nu skiter ja i detta.. Ja har ju min Millebaby som jag sover med hehe=) han e den bästa man kan ha=) De e min kille de.. finns allid där=)

Nä nu kallar sängen.. Hade fint..

Va heter dom här kändisarna???

   

Hmm kan de vara Jennifer???

O detta då?

Paris? hmm?



men detta e iaf INTE Brittan...



E du lik någon kändis då?
jag får ofta, eller ja de va ett tag nu mest när jag e lite mer åt de ljusbruna håret. Iaf får jag höra att jag e lik en frn Greys A
hehe..

Sveriiiiiiiiiiiiiiiiige!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!







Bara kolla in våra snyggabästa grabbar!!
Heeeeeja Sverige säger jag bara..
Skulle ha varit på Möllan men tjejerna ikväll, men känner mig inte så bra...=(
Får heja här hemma istället.. Går lika bra hihi...

HeeeeeJaaaaaaa Sverigeeeeeee=)

Zlataaaaaaaaaaaaaaaaaaan=)
&
Chiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipen


Nattklubb.com

Han ville fan fota oss hela tiden=)







hehehe. näääädååå inte alls fulla=)


usssshh o bläää på allt som har med blogg att gÖRA!!!

TJENA TJENA! Har inte bloggat på ett tag nu... Eller tag o tag, utan på någon dag iaf.. Men nu e de så här, att jah inte har haft lust till de.. Ibland har man för mycket uppe i kontoret=P

fyyyyyyyy så varmt det e inne hos mig alltså=( inte alls så skönt...

Jaha va har hänt i helgen o så då... Jo jag va hemma i fredes, efter en hel dag på stranden så pallar man inte med så mycket underkvällen sen... Så jag o mille såg på film o så=)... Sen i lördes va de lite party som gällde... Men va dock rätt dålig.. Hade feber o så.. Kändes de som iaf.. Men efter några groggar så blev man människa.. Vi stack o dansade loss på slagthuset=) hade jävligt skoj.. Inte ofta man har de på slagt längre.. Brukar bara vara små ungar.. Men va ju där en lördag nu så kanske va därför.. 18årsgräns å¨fredagar ju.. O sånt pallar inte jag längre.. Massa 14tisar som springer runt p tror dom e super snygga hahah.. Nää tack! Helst ska de va Etage som man dansar loss på..

Här kommer en bild från i lördes på mig o min Annapanna=)


puss puss

(detta skrev jag igår)

Natti Natti!

Så tänkte blogga av mig lite snabbt nu.. Har varit på stranden idag, cykla dit=/ inte de roligaste om man säger så.. helt slut nu! Sen träffade jah Johanna en stund=) hon har varit hemma nu över Simons student (hennes bror) hon åker tillbaka nu i natt=( så vi hade bara lite kramkalas! Mille hade saknat henne så.. O ville helst hänga med henne än med mig hehe..

Så, freda idag men ska snart nanna, jobba imorn ju.. börjar 14 så ja hade ju kunnat göra något, men känner inte för de.. Nä nu kallar min lilla hund på mig.. Dax för sängen o en mysig film kanske..

Justd min Madde drar till Bullis imorn.. Önskar dig en underbar resa gumman.. Ja dig o Brossan+ hans tjej o alllllla kusinerna=) hade sååå underbart.. O snälla tänk en tanke till mig när du ligger där på stranden med en god drink i handen=).. Såååå kanske jag gör desamma till dig när jag ligger på stranden i EGYPTEN!!!!  Love u!!!!

O till Loooooooi min älskling som åker helt sj imorn=/ hehehe hade så underbart!!!!!!!!!!!!!!! DU MÅSTE HÖRA AV DIG NÄR DU HAR KOMMIT FRAM ,O SEN VARJE DAG SOM GÅR! UPPFATTAT? Bra=) o prewcis som ja skrev till madde, så kan du väl oxå tänka en tanke till mih.. TÄNK ja sitter kanske just då i kassan när solen e som bäst=( o ni blir brunare o brunare o jag vitare o vitare hehe................... pussssssssssssssssssssss på er båda.. LOVE!!!!!!! LOOOI (K)(L)


♥Tess

a la tessy=)

Heheh Tjeena.. Dålig på att blogga idag, fast när ja bara har varit hemma. Men mitt internet har inte funkat som de ska.. Men de känns som de e bra nu! Jaha som sagt har jah bara varit hemma idag.. Varit ute i trädgården med mille o fixat i poolen, hade besök o sen har ja bara slappat. Nu tittar ja på tv, på kanal5.. A la Emma tror jag de va som ja kollar på! ett nytt program med Emma Andersson, den ända svenska "kändisen" som jag nog alltid har gillar.. Kanske för att hon e skåning=P Nä men de e något med henne.. Även en av dom snyggaste svenskor tycker jah...




Ja va vad de jag sa.. Kolla bara in denna bilden.. Men en sak e ju säker ALLTID när ja ser hennes hår.. Vill ja oxå ha brun/svart lååångt fint hår!!


nä nu va reklamen slut..

haaajdååå!

Blogggggis!

Allt bra..? saknat mig hahaha.. Ja då va man hemma igen=) va ju på student igår, så jag sov hemma hos Madde sen.. Oh ja måste ju bara säga en sak!! Min pool e skitvarm.. så blir de inte stranden imorn ( om inte jobb ringer) så blir de att bada i min älskling!!!




Madde & jag.. 6årsen hon tog studenten igår!


PÅ oss i köket.. Innan vi stack till Sonnys skola!

ska se sen om jah pallar lägga in bilderna från min kamera.. Vill ni se med från studenten så kolla in maddes..
Madelennee.blogg.se


Snart Greys!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Studentispartys!

Gooood morgon.. Då va man vaken nu, va precis ute med mille o nu sitter jag här.. Men de e bara för att de e reklam på tvn hehe.. Får ju inte missa Våra Bästa År när man e ledig=) Jaha käkar oxå redan, ska ju snart iväg.. Ska ju som ja skrev igår på student party! Så jag kommer nog inte skriva mer idag än detta.. Men imorn så får ni se lite bilder o så.. De e ju aldrig fel hehe..




Ja de hade varit mumms med en champagne frukost

Hörs kanske sen..

annrs får ni ha en underbar dag!!


Changpu!

hej sötisar..♥

Vilken varm dag de har varit idag... Härligt.. men skulle ha varit hörligare om man fick uppleva dagen på stranden! Men men min älskade lilla trädgård går lika bra.. Snacka med Madde innan.. Ska ju hem till henne imorn.. Ja ska köpa något mer till Sonny än den där nallen som man ger när dom har gått ut.. Tror ja vet va de blir, hoppas dock bara att man hittar de ja söker hehe.. Sen efter vi ha handlat så blir de att steka i solen i någon park, som Madde snacka om.. Tror ja vet vilken hon menade.. Oh va fan jag vet inte alls vad ja ska ha på mig.. Men en sak vet jah o de e att jag ska bli full=P haha.. Vi dricker även lite i parken haha.. Alkisar.? näädå bara glad att vi ska på studentfest =) haha..


justd innan när ja va ute med Mille så hörde ja en kärring (en mamma tror ja de va) som stod o skrek på 3st små utlänska killar, dom kan inte ha varit mer än 10år... hursom helst så stod hon o gapade om att hon skulle ringa till polisen, om dom gjorde så eller sa ja va de nu va dom hade gjort igen.. För de skulle iaf honom göra direkt, för hon kände 2st poliser ja de gjorde hon.. Så dom hade kommit direkt o hämtat dom! O så kanske dom hade tagit med dom in.. Hmm säger man så till barn.? Om hon nu stod o skällde på dom genom att dom hade varit dumma mot hennes barn, så kan man ju fatta att hon e lack!! Men att säga till barn att polisen kommer o tar dom osv tycker ja som vuxen att man inte söger..! o e jag vuxen va ska man då kalla henne hmm hehe... jaja

ja jah vet att barn i dagens sammhälle kan vara förjävliga, men man får ju tänka lite på vad man säger.. Fast sen vet ja ju inte vad dom hade sagt till tjejerna... Hade ju varit skoj att vet.. Tycker iaf att en vuxen människa kanske ska tänka på va hon/han säger till barn!

hahah changpuu=P




Varför håller vi på så?

Just nu hatar jag mig sj... Förlåt... Men ja blir bara så arg.. Du av alla borde ju för fan fatta de!
Men de blir bra snart igen.. Ja måste bara för skrika av mig AHHHHH!
Alltså jag älskar denna människan.. Men som vi alla, blir man arg ibland
o säger arga saker.. Idiotiska saker.. Men förlåt.. Du vet att jag älskar dig!!!!

jag e 22år, ja måste lära mig.. Men oftas bråkar man som mest med dom
som står en närmst o de ska gudarna vet att så e de.. Men lika snabbt glömmer man oxå de.. Men varför ska man bråka..?


e trött nu.... puss

Ojoj vilket väder!

Naaj de blev inte stranden för mig idag, men de blev sol o bad ändå.. o de gället fortfarande=) ligger ju i min lilla trädgård o steker + lite bad i min pool.. Kunde dock vara liiite varmare i vattnet hihi.. Men de duger.. Imorn e de student firande för Sonny... Kan ju se om jag får en bra bild på mina kläder, så kan ja lägga upp dom här sen..


Och tíll er alla som tar studenten iår



hörs mer sen..

Godmorgon bloggen!

Tjenis! Mår ni lika bra som jah? Klaaart de e ju fint väder o allt! Viiiiill till stranden idag igen, men har ett litet problem hehe.. Madde & Sandra ska till Lomma o sola o jag befinner mig ju i Oxie! Liiite långt att åka när man ej har en bil! Eller körkort =/ såå jag vet inte om ja ska ta o begemig till bussen, som ska ta mig till Malmö o sen en annan som tar mig till Lomma.. Hmmm... Lite jobbigt om ni frågar mig.. Har ju fixat en pool här hemma o har ju solstol så kanske ska lägga mig i min här hemma?!!! ash blir galen vill ju till BEACHEN...........


O till något annat.. Fixade ju bloggen igår, men e lite så här osäker på hur den ser ut haha.. E den rosa eller ser den ut som innan.. De e ju sä här går jag in på internet genom Mozilla så ser den ut som innan.. Men med Internet Explorer så ser den ny ut...

hehe jojo svara på msn att den e rosa=)!!! ohh som ja kan hehe.. Första gången ja fixade den o jag klarade de helt sj..


Hörs sen... Puss haj

Super Zlatan!

Såg precis på programet om Zlatan, o precis som alla andra Malmöbor e han ju helt jävla fucking underbar!=) som jah skratta.. Har träffat honom, men de va många år sen! Innan han blev så känd då dock! Zlatan du e underbar!

Nää nu började en film på 3an.. Kanske ska se den nu.......

hoppas de blir stranden imorn....

Hörs imorn..



Jag som brunett=)

Veckans Köp!

Här kommer bilder från Veckans köp!




 


Två kjolar (långa som man har under brösten) underbara från GT 149kr st tror ja dom kostade..
Sen ett par vita shorts från H&M 89kr, har även ett par svarta! Sen två bodys för 129kr..

Köpte även en sak som e perfekt när man ska ut o festa=) Ett läppglans som gör läpparna större hehe=) glömde fota de men går att köpa på Kicks!!

Heeejsan=)

heeej älsklingar=)


ohhh har ni oxå varit på stranden o haft de helt underbart som jag har? ohhhhhhhh älskar den stranden ja va på hehe=)
Men nu e man hemma igen efter att varit där o sen en stund på mitt jobb.. Tjejerna va ju tvungen att köpa 9st coca cola som vi säljer ut för 99kr (118kr) med pant..

Ska hem till Malle nu men har har inte kommit så långt.. Man e ju rätt slut efter en dag i solen... Vet inte om ja kanske bara stannar hemma.. Kommer de någon bra film ikväll? hmm inte vad ja vet iaf...

Kommer in lite bilder sen från stranden dvs om de blev någon bra hehe.. Emma fotade min sin kamera så hon ska bara skicka över..

Justd har ju glömt att fota de jag köpte nu i veckan=) kommer oxå sen ska bara ladda kameran..


puss haaj...


Musikvideon som ja va med i!



Så här har ni musikvideon.. Looi du har ju redan sett den vad yrar du om=)...

De går väldigt fort när dom filmar "dansarna" i filmen, men när låten har gått  ungefär i 3:10 min så ser ni mig när ja  kastar en drink på dom.. De e iaf jag i blått o blont hår "som ser förjävligt ut haha"

Nä nu ska ja o Mille nanna..
stranden imorn YES!

Puss Haaaj!

ohhhh nu ringer de igen haha.. varför ringer folk alltid när jag inte ska UT? Riing när jah e ute för fan, inte när ja ska nanna hehehe... NATTI!

RSS 2.0